Preskočiť na hlavný obsah

7th Heaven masky na pleť

Poznáte značku 7th Heaven? Že nie? Tak to robíte podľa mňa dosť veľkú chybu. Značka 7th Heaven je britská značka, ktorá sa zaoberá výrobou masiek. Je na trhu viac ako 30 rokov takže ste ich už určite v drogérke niekedy videli. Ich obaly sú farebné a tak sa dajú len ťažko prehliadnúť. Sú vegetariánske a základ tvoria prírodné látky. Majú aj certifikát PETA a samozrejme netestujú na zvieratách.
V ich ponuke nájdeme rôzne typy masiek - bahenné, textílne alebo zlupovacie masky.

Zlupovacie masky, ktoré možno niektoré z vás nemajú radi ale ja som si ich už dávno obľúbila. Zlupovacie masky majú tiež niečo do seba a myslím si, že by ste im mali dať šancu. Tieto masky nie sú nejaké nepríjemné a určite sa nemusíte báť ich dať dole. Mňa ich zlupovanie vôbec nebolí a priznám sa, že ten pocit, keď si ju dám dole a následne sa na seba pozriem je na nezaplatenie. Veď predsa sa zo strigy (maska vyzerá na tvári smiešne-väčšinou je čierna) stane kráska ;-) Jedno menšie upozornenie - maska má ísť dole ľahko a tak ak ide ťažko, tak je niekde chyba. Tým pádom si ju navlhčite a dajte si ju takto dole. (S týmito maskami sa mi to ale ešte nestalo)

Teraz v jeseni prišla táto značka na náš trh s novinkami, ktoré sú opäť dokonalé. Zaujímavé je, že nie sú opäť čierne ako to väčšinou býva ale nájdeme tu ružovú alebo bielu farbu.
Kokosová zlupovacia maska s ílom
Zlupovacia maska Ružová guava
Zlupovacia maska Ružový kaktus s ílom

7th heaven má aj prémiovú radu masiek 7th Heaven Renew You,ktorá ponúka dostupný luxus s 24 karátovým zlatom a prírodnými výťažkami z rastlín.

Táto rada sa skladá zo 6 masiek:
Zlatá maska na vačky a kruhy pod očami
Zlatá textílna spevňujúca maska
Detoxikačná hydrogélová maska
Maska proti stárnutiu na bambusovom obrúsku
Kolagénová maska
Bahenná maska na vyčistenie pórov

Ďalšou novinkou je aj textílna (sheetová) Detoxikačná bublinková maska s uhlím.

Ja mám tieto bublinkové masky veľmi rada a táto ma presvedčila o tom, že tieto bublinkové masky sú vážne super. Je vhodná pre všetky typy pleti. Obrúsok je napustený uhlím,zmesou badyánu a kyslíku, kt. začne na vzduchu bublať a peniť. Tým prenikne hlboko do pórov, odkiaľ odstráni nečistoty a prebytočný kožný maz. Doporučená cena je 79,90 Kč

Absolútnou novinkou na trhu sú masky 7th Heaven Superfood. Ak máte radi prírodu a zdravý životný štýl, tak tieto masky sú pre vás ako stvorené.

Na trhu sú 4 masky:
Ílová maska Avokádo
Ílová maska Matcha & Chia
Zlupovacia maska Konope
Bahenná maska Čučoriedka

Mňa osobne tieto Superfood masky zaujali najviac. Na pleti sú príjemné a je to opäť niečo iné ako som bola doteraz zvyknutá. Majú príjemnú vôňu a pleť je po nich krajšia. Ja som si ich obľúbila a určite si ich pozrite v drogérke aj vy.

U mňa tu môžete vidieť masky, ktoré sú jednorázové. Každopádne na trhu sú aj masky, ktoré sú uložené v tubách - čiže vo väčšom balení. Okrem masiek pre ženy majú aj masky špeciálne vyrobené pre mužov.

Tieto všetky masky sú podľa mňa za super ceny a sú dostupné v drogériach alebo potom na eshope www.pre-wo.cz

Používate masky od značky 7th Heaven? Zaujala vás nejaká z týchto masiek? Ak áno, tak by ste mali sledovať môj instagram, kde si čoskoro zasúťažíte práve o masky 7th Heaven.


Komentáre

  1. Já mám vyzkoušené zatím jen ty černé masky, ale jsou super. Zatím jsem tedy velmi spokojená. Tak uvidím, jak to bude dále. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Poznám ich a mám aj nejakú doma, ale ja som na masky teraz dosť lenivá. Hádam sa polepším.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku znám, vyzkoušela jsem všeho všudy za tu dobu snad jen dvě masky, ale vypadají zajímavě. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadají vážně zajímavě, některé z nich bych určitě ráda vyzkoušela :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.