Preskočiť na hlavný obsah

V hlavnej úlohe kokos

Značku Nivea, vám určite nemusím predstavovať. Túto značku pozná snáď každý a ani sa nedivím. Je to účinná kozmetika za dostupné ceny a dnes by som vám ukázala pár produktov, ktoré momentálne používam.

Nivea_notinosk

Nivea Care & Coconut
 Nivea Care & Coconut

Krémový sprchový gél, kt. doma používam už vážne dlho. Je to taká klasika, ktorú má rád aj manžel a aj ja. Je to veľmi príjemný krémový gél, ktorý pokožku hydratuje a zanecháva ju hebkú a voňavú. Tento sprchový gél som si hneď obľúbila a myslím si, že bude vyhovovať každému. Kombinácia jojobového oleja a vône kokosu je dokonalá. Obsahuje látku HYDRA IQ, ktorá zlepšuje hydratáciu pokožky. Je vhodný pre všetky typy pokožky ale je určený hlavne na tú suchšiu.

Nivea Coconut & Monoi Oil telové suflé
Nivea Coconut & Monoi Oil

Ak ste ešte toto telové suflé nevyskúšali, tak robíte veľkú chybu. Toto je proste dokonalosť. Krásna vôňa kokosu (áno ja som na tie sladké vône). Suflé používam pravidelne a moja pokožka si ho zamilovala. Okrem krásnej vôni, ktorá dlho ostáva aj na pokožke, je toto suflé dokonalé na hydratáciu. Stačí použiť malé množstvo a pokožka vyzerá hneď lepšie, zdravšie a hydratovane. Suflé je dokonalé hlavne teraz v zime, kedy majú ľudia problém s vysušovaním pokožky. Príjemná vôňa nás zase prenesie v myšlienkach do leta. Okrem toho je pokožka zamatovo hebká na dotyk, čo je určite veľmi príjemné. Najlepšie je toto suflé použiť po sprche, kedy sa ľahšie dostane do pokožky.
Je vhodný pre všetky typy pokožky.


Nivea Coconut & Monoi Oil telové mlieko
Nivea Coconut & Monoi Oil

Ak nemáte radi z nejakého pre mňa nepochopiteľného dôvodu suflé, tak Nivea má samozrejme v ponuke aj telové mlieko. Balenie obsahuje praktickú pumpičku a tak ho môžete mať kdekoľvek, kde ho potrebujete. Napríklad aj pri posteli. Vôňa je taká akú má aj suflé. Čiže je skvelá. Telové mlieko sa ľahko a rýchlo nanáša. Dobre sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Nezanecháva pocit masnoty. Pokožka ostáva hydratovaná v podstate celý deň.

To, že v zime trpí pokožka určite viete a verím v to, že sa o ňu poriadne staráte. Problém môžu mať ale aj pery, ktoré taktiež v tomto chladnom období trpia. Preto by sme na ne nemali zabúdať. Na pery vám môžem odporúčiť Labello. Ja momentálne používam Labellino, taktiež s vôňou kokosu. Po ňom mám pery hydratované a jemné.
Labellino

Máte nejaký z týchto produktov doma? Používate značku Nivea?


Komentáre

  1. Já mám doma jen Labellino, ale růžové a je celkem fajn. Líbilo by se mi tělové mléko, protože má pumpičku.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ještě jsem nic nezkoušela, ale láká mě to tělové suflé :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kokosové produkty jsou mé nejoblíbenější a ani nevím, že Nivea takovou řadu teď má. Budu se po nich muset mrknout :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kokos miluju a Niveu taky, takže tohle je skvělá kombinace :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já kokos zbožňuji a tohle bude jistě tedy vonět nádherně.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.