Preskočiť na hlavný obsah

Miss Sporty - Winter Glow kolekcia

Dneska by som vám rada ukázala novinky, ktoré uviedla na trh značka Miss Sporty. Táto nová kolekcia je celá trblietavá a je vhodná ako na jeseň, tak aj na zimu a na plesy.

Kolekcia Winter Glow


Očné linky Wonder´eye Metalic
Tieto linky ma úplne uchvátili. Majú 4 odtiene a ja si neviem vybrať, že kt. z nich je najkrajší.
Každopádne myslím si, že aspoň jeden odtieň by ste mali mať doma.

Paletky očných tieňov Wonder´eye 
Na trhu sú dve nové paletky. Jedna je viac výrazná a tá druha je skôr na denné jemné líčenie. Frozen Rose a Boreal Fantasy obsahujú matné ale aj trblietavé odtiene a každá z týchto paletiek obsahuje 6 tieňov.

Tekuté rúže Metallic to last
Priznám sa,že ja osobne veľmi po metalických odtieňoch rúžov veľmi nesiaham. Preto si myslím, že ani tieto rúže veľmi nevyužijem. Každopádne majú krásne tri odtiene, ktoré určite podtrhnú akýkoľvek make-up. Rúže sú tekuté a na perách vyzerajú veľmi pekne.

Lak na nechty Glow glitter coat
Krásne 4 odtiene trblietavých lakov, ktoré vás určite dostanú,tak ako dostali aj mňa. Tieto odtiene si viem predstaviť na nechtoch hlavne v zime.

Riasenka Divine False Lash
Táto riasenka mi vyhovuje. Robí pekné riasy a nezlepuje riasy. Ak na ňu v drogérke narazíte, tak jej dajte šancu. Určite vás milo prekvapí.










Tak a to je celá trblietavá kolekcia od Miss Sporty. Zaujala vás? Skúšali ste z nej niečo? Láka vás niečo vyskúšať?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Thanks for the beautiful post!

    Have a nice day)   

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nové laky to je super! Určitě aspoň pro jeden půjdu :) A to líčení je super!
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. What a beautiful collection of products! That eye makeup look is truly incredible!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak já bych asi nejspíš zkusila řasenku a možná paletku Boreal fantasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kolekce je zajímavá! Na stíny bych teda neměla odvahu, jsem zvyklá na Too Faced, ale pro nějaký ten lak na nehty si dojdu ♥

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Líbí se mi hrozně ty laky na nehty a tekuté rtěnky..:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.