Preskočiť na hlavný obsah

Jesenné novinky od značky L´Oréal Paris

Dnes by som vám predstavila a ukázala dva produkty, ktoré som si veľmi obľúbila. Sú to v podstate novinky, ktoré sa prednedávnom dostali k nám na trh.

loreal-notinosk

Čo sa týka rúžov, tak davám prednosť tým tekutým a matným. Mám nejaké svoje značky, ktoré viem, že ma nesklamú ale samozrejme vždy rada vyskúšam aj nejaký nový. Každopádne mám vždy vyššie nároky a tak ma len tak nejaký neuchváti. Nevýhoda matných rúžov spočíva v tom, že niekedy lepia a vysušujú pery. S tým vysušovaním nemám až taký problém a menšie lepenie mi tiež nevadí. Väčšinou mi to vynahradí dlhá výdrž čo je pre mňa pri rúži veľmi dôležité. Pracujem cca 12 hodín a tak potrebujem rúž, na ktorý sa môžem spoľahnúť. Nemám rada, ak sa musím v práci často kontrolovať. Preto volím väčšinou odskúšané rúže, ktorým verím. V poslednej dobe som si zvykla na novinku od L´Oréal Paris. A tou je Infaillible Les Macarons.

Infaillible Les Macarons
Rúž s dlhotrvajúcim ultra matným efektom vás chytí určite hneď za srdce. Na trhu je 9 krásnych pastelových farieb. Ja mám doma odtieň 818 Dose Of Rose. Krásny, prirodzene vyzerajúci odtieň, kt. sa hodí určite každej blondínke. Tento rúž okrem toho, že vyzerá dokonalo na perách, tak aj krásne sladko vonia. Výdrž je za mňa skvelá a keby som nemala doma toľko rúžov, tak by som si určite kúpila aj ďalší odtieň.

Ďalšou novinkou, ktorá bola nedávno uvedená na trh je riasenka L´Oréal Paris False Lash Bambi Eye.

False Lash Bambi Eye
Priznám sa, že väčšinou siaham po drahších riasenkách. Tentokrát som ale dala šancu aj tejto "drogérkovej" riasenke a neľutujem. Je to jedna z najlepších riaseniek, aké som v poslednej dobe mala. Veľmi milo ma prekvapila. Po prvom nanesení som ostala v nemom úžase. Riasenka má skvelú kefku, s ktorou sa mi dobre pracuje. Ľahko sa s ňou dostanem aj na spodné riasy. Táto riasenka dokonalo oddelí, natočí a predĺži riasy. Opticky sa nám tým zväčšia a zvýraznia oči čo určite ocení každá z nás.

Ak mám hodnotiť obal, tak ten sa mi tiež páči. Jednoduchý ale pritom veľmi pekný. Dôležitý je ale obsah, ktorý je veľmi kvalitný. Ak chcete docieliť efekt umelých rias, tak vám určite odporúčam vyskúšať túto riasenku. Myslím, že neoľutujete.

Niekedy použijem pri líčeni iba tieto dva produkty a výsledok stojí zato. Som rada, že ich doma mám a určite by ani vám nemali chýbať vo vašej výbave.

Jedna vrstva


Skúšali ste tieto produkty? Zaujali vás?

Oba produkty si môžete zakúpiť na stránke Notino.sk, kde bude od 25.11.2019 do 01.12.2019 prebiehať Black Friday, kt. by vám určite nemal uniknúť. 


Komentáre

  1. Produkty jsem ještě nezkoušela, ale líbí se mi odstín rtěnky. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle jejich rtěnky bych velmi ráda vyzkoušela, každý si je chválí :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Novinky vypadají opravdu hodně dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Novinky mě lákají, vypadají moc dobře a na řasence se mi líbí i název :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rtěnka vypadá vážně skvěle! Přesně tyhle odstíny mám moc ráda :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc krásné líčení a rtěnka celkově vypadá úžasně 😍.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tieto rúže sú vraj dosť dobré, rada by som si nejaký jeden odtieň kúpila. Mne zatiaľ dosť vyhovujú Maybelline Super Stay Matte Ink tekuté rúže.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.