Preskočiť na hlavný obsah

Prírodná dekoratívna kozmetika Lily Lolo

Ahojte!

Kto ma sleduje na instagrame, tak si už určite musel všimnúť, že som začala spolupracovať s dievčatami z Arome. Tie každý mesiac zasielajú pár ženám balíčky plné kozmetiky, ktoré testujeme a následne na nich píšeme recenzie (Ak nepoznáte stránku Arome,tak robíte chybu, nájdete tam množstvo recenzií nie len od blogeriek). Ja som už dostala svoj druhý balíček a musím sa priznať, že zatiaľ som bola z oboch milo prekvapená a potešená. Dneska by som vám rada predstavila dva produkty od jednej značky, ktoré ma natoľko zaujali,že si myslím, že stoja zato aby som vám ich ukázala aj tu na blogu.


Značka Lily lolo bola predtým pre mňa neznáma. Priznám sa, že som o nej nepočula a tak keď mi prišla v balíku, nevedela som čo mám od nej očakávať. Je to britská prírodná dekoratívna kozmetika. Neobsahuje parabény,umelé farbivá a ani parfémy. Nie je testovaná na zvieratách. Značku založila v roku 2005 Vikki Khan a nazvala ju po svojich dvoch sestrach.

Ako som už spomínala ja mám doma dva produkty a tými sú:

DUO paletka na kontúrovanie Sculpt & Glow

Táto malá 10g paletka je vhodná na každodenné líčenie a určite sa skvelo využije aj pri cestovaní. Paletka obsahuje aj praktické zrkadielko, ktoré vás určite poteší.
Matný bronzový púder je skvelý na kontúrovanie tváre. Ja som si ho obľúbila hneď pri prvom použití. Má jemnú pigmentáciu ale zase sa nemusíte báť, že by ho na tvári nebolo vidieť. To vôbec nie. Každopádne sa nemusíte báť, že to s týmto bronzerom preženiete. Intenzitu bronzeru si korigujete samé. Ja mám radšej, keď si môžem po tvári viackrát prejsť s bronzerom. Nemám rada, ak je veľmi pigmentovaný a ja sa musím báť, či náhodou nebudem až veľmi nalíčená. Ja som svetlý typ a mám blond vlasy ako ste si už mohli všimnúť a tento bronzer mi vyhovuje. Nie je do oranžova a na pleti vyzerá prirodzene. Chválim aj skvelú výdrž. Nemá problém byť na pleti celý deň, presne tam kde som ho dala.
Svetlejší rozjasňujúci púder ma jemnú farbu, ktorá je vhodná hlavne na denné menej výrazné líčenie. Krásne pleť rozžiari a zanechávajú prirodzenú. Na večer by som osobne použila výraznejší rozjasňovač ale na deň je tento ako stvorený. Decentné rozjasnenie bude určite vyhovovať aj ženám, ktoré rozjasňovače nemajú radi.
Je vhodná aj pre veganov.
Cena: 629 Kč a môžete si ju kúpiť tu

Minerálna lícenka odtieň Sunset

Táto lícenka má krásnu ružovohnedú farbu,ktorá vyzerá dokonalo na tvári. Dodá prirodzene vyzerajúcu farbu líčkam a tým žena vyzerá zdravšie. Je neskutočne pigmentovaná. Treba s ňou pracovať veľmi opatrne, pretože veľmi rýchlo môžete vyzerať ako Marfuša. Stačí použivať vážne len málo produktu. Tým pádom nám táto lícenka vydrží snáď celý život. V ponuke majú rôzne odtiene a myslím si, že si tam každá z nás aspoň jeden vyberie. Lícenky sa môžu aj kombinovať. Ja nemám veľmi rada sypké produkty ale táto lícenka ma natoľko ohromila, že jej odpustím aj to, že ju sem tam nechtiac vysypem (potrebujem cvik).
Cena: 349 Kč a zakúpite si ju na stránke Lily Lolo


Priznám sa, že na začiatku som si myslela, že tieto produkty nebudú veľmi dobré. Málo ktoré produkty z prírodnej dekoratívnej kozmetiky vážne fungujú. No tu je to na 100%. Je to vážne dokonalá kozmetika a ani by som nepovedala, že je prírodná. Vyhovuje mi,že nemajú ani nejakú divnú vôňu, ako to niekedy u prírodnej dekoratívky býva. Ak hľadáte prírodnú dekoratívnu kozmetiku, tak určite odporúčam vyskúšať značku Lily Lolo. Určite vás milo prekvapí, tak ako aj mňa.



Poznáte značku Lily Lolo? Zaujala vás? Používate prírodnú dekoratívnu kozmetiku?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. That sculpt and glow palette looks like a really fantastic product to have on hand. What a wonderful everyday item!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odstíny jsou krásné, ta paletka vypadá skvěle! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.