Preskočiť na hlavný obsah

Benefit - Hello Happy Flawless Brightening Foundation a Hello Happy Velvet Powder Foundation

Ak máte instagram a sledujete nejaké kozmetické maniačky ako som ja, tak vám určite nemohla uniknúť novinka od značky Benefit. Ako už dobre viete, tak ja mám túto značku veľmi rada a ich produkty mi veľmi vyhovujú. Preto, keď mi prišiel balík s ich novinkami, tak som skákala od radosti.

V minulom roku som vám robila recenziu na tekutý make-up Hello Happy, ktorý mám veľmi rada a tak ma potešilo, že Benefit rozšíril Hello Happy rodinu o dva nové produkty.


Hello Happy Flawless Brightening Foundation



Tekutý make-up,ktorý ma stredné krytie a obsahuje SPF 15 PA++. Na pleti je veľmi ľahučký a nie je ho vôbec cítiť. Pleť je hydratovaná, rozjasnená a žiarivá. Make-up vyzerá veľmi prirodzene a ja som si ho zamilovala. Ja mám v podstate bezchybnú pleť a tak nepotrebujem nejaké extra krytie. Pleť nevysušuje a nerobí na nej fľaky. Make-up sa pekne zapracuje do pleti pomocou hubky ale aj štetca.


Obsahuje fotochromické pigmenty, ktoré sa prispôsobia pleti a rozjasnia ju na každom svetle (aj na tom umelom).
Obsahuje výťažky z rastlín aby bola pleť jemnejšia a žiarivejšia.
Obsahuje kyselinu hyaluronovú vďaka ktorej je make-up schopný udržať vodu a tým zaisťuje hydratáciu pleti.

Ak sa svojej pleti nedotýkate (čo dúfam, že nerobíte), tak make-up vydrží skvelý po celý deň. Ak hľadáte prirodzene vyzerajúci make-up, ktorý vás krásne rozžiari, tak určite siahnite po tomto. Ja si ho teraz v lete veľmi užívam.
Je dostupný v 12 odtieňoch.

Balenie tohto make-upu je podľa mňa dokonalé a neskutočne rozkošné. Má praktickú pumpičku a vo fľaštičke nájdeme 30 ml make-upu.


Cena: 860 Kč a môžete si ho kúpiť na stránke Sephora
Na skúšku si môžete kúpiť aj malé cestovné balenie, ktoré stojí 430 Kč a nájdete ho tiež na stránke Sephory

Hello Happy Velvet Powder Foundation


Púdrový make-up, ktorý sa dá použiť aj ako púder. Ja ho väčšinou používam ako púder na zafixovanie svojho make-upu. Ak dáme ale väčšiu vrstvu, tak je dokonalý ako make-up so stredným až plným krytím (záleží to od vrstvy, ktorú si na pleť dáme).
Ľahko sa vrtsví a pleť zanecháva zamatovo-hebkú. Má ľahkú textúru a na pleti ho nie je vôbec cítiť. Pleť dokonalo zmatní a vydrží v pohode celý deň.
Obsahuje výťažky z bambuckého masla.

Balenie je opäť dokonalé a obsahuje praktické zrkadielko. Nájdeme tu aj praktický štetec, ktorý je vhodný ak chceme ľahké krytie alebo na zafixovanie make-upu. Okrem štetca tu máme aj hubičku, ktorá je vhodná ak chceme stredné až plné krytie - čiže ak tento púder chceme použiť ako make-up. Je dostupný v 12 odtieňoch a jedno balenie má 7g.


Cena: 860 Kč - Sephora

Obe tieto produkty sú dostupné od júla a ja vám ich môžem len a len odporúčiť.


Skúšali ste tieto dva produkty? Zaujali vás?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.