Preskočiť na hlavný obsah

Zdravé a krásne vlasy - Klorane Mäta vodná

Ahojte!

Určite ste si aspoň raz všimli, že vaše vlasy sú mdlé a bez života. Niekedy za tieto problémy môže smog a znečistenie, ktoré je v našich mestách a práve z tohto dôvodu prišla značka Klorane na trh s novou radou, ktorá obsahuje mätu vodnú. V tejto rade nájdeme tri produkty a ja vám ich dnes rada ukážem ale najprv vám napíšem, že v čom je táto rada iná.



Základom tejto rady je ako ste už určite pochopili mäta vodná, ktorá ma skvelú schopnosť čistiť a detoxikovať. Klorane si vybralo mätu vodnú vďaka vysokému obsahu polyfenolov s vedecky preukázaným antioxidačnom účinkom a schopnosťou čistiť a chrániť vlasy a vlasovú pokožku pred znečisteným ovzduším.

Detoxikačný šampón nám pomôže zbaviť sa všetkych nečistôt, ktoré máme vo vlasoch a na vlasovej pokožke.


Je vhodný pre všetky typy vlasov a má sviežu mentolovú vôňu, ktorú som si hneď obľúbila. Tento šampón neodporúčam používať bez kondicionéru alebo nejakej ďalšej starostlivosti. Sám o sebe neobsahuje látku, ktorá by nám zaručila ľahké rozčesávanie.
Neobsahuje silikóny a ani sulfáty. Má bioodburateľné zloženie. Na umytie vlasov stačí použiť len malé množstvo, takže ich 200 ml balenie vám vydrží vážne dlho.
Cena: 249 Kč a nájdete ho napríklad na stránke Notino.cz

Keďže nám šampón nezaručí ľahké rozčesávanie, tak Klorane prišlo na trh aj s ochranným detoxikačným balzamom vďaka, ktorému rozčesávanie ide jedna báseň.


Tento balzam ma za úlohu vytvoriť na vlasoch neviditeľný štít, kt. nás bude chrániť pred znečisteným ovzduším. Okrem toho zanecháva vlasy lesklé a zmierňuje elektrizovanie vlasov.
95% zložiek sú prírodného pôvodu. Je taktiež bioodburateľný. Balenie má 150 ml.
Cena: 295 Kč a opäť si ho môžete kúpiť na stránke Notino.cz

V neposlednej rade tu mám produkt, ktorý som si najviac obľúbila a ktorý je podľa mňa nutnosť a nechápem, že som bez neho dokázala doteraz žiť. Čistiaca hmla alebo inak detoxikačný sprej.


Priznám sa, že na vlasy som pred tým žiadnu hmlu nepoužívala a ja nechápem prečo. Tento sprej je tak príjemný a tak rýchlo ma dokáže osviežiť, že vážne nechápem. A prečo je podľa mňa taký skvelý, pretože neutralizuje zápach - napríklad od tabáku, jedla, atď. Ja pracujem v reštike, takže by sa kľudne mohlo stať, že mi vlasy budú "voňať" po nejakom jedle a práve s tým mi pomáha táto hmla/sprej. Stačí pár strieknutí do vlasov a hneď cítim krásnu mentolovú sviežu vôňu. Tento efekt vydrží cca 6 hodín. Ja tento sprej nosím skoro všade so sebou a určite si ho budem kupovať pravidelne. Nič lepšie som zatiaľ nenašla.
95% zložiek je prírodného pôvodu. Balenie má 100 ml.
Cena: 345 Kč na stránke Notino.cz

Značku Klorane ale nájdete aj v lekárni, takže sa tam na túto radu určite mrknite. Podľa mňa nebudete ľutovať. Ja som veľmi spokojná a som rada, že ju doma mám. Používam ju od mája a zatiaľ sa nechystám používať niečo iné.

Poznáte značku Klorane? Používate niečo od tejto značky? Skúšali ste túto radu?

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. Značku poznám, ale nic jsem od nich neměla. Nejvíce mě zaujal detoxikační sprej.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku neznám, recenze vypadá dobře, ale cena je docela darda...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I love the idea of that hair mist. It sounds like a great add on product!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zajímavá vlasová kosmetika, o značce jsem neslyšela, ale ráda bych ji také vyzkoušela :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značku vůbec neznám, ale vypadá to pěkně :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Značku znám a docela mě i láká něco vyzkoušet :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Klorane mě láká , měla jsem vzorek jejich šamponu, takový větší, myslím, že to bylo 50 ml a byla jsem velmi spokojená, byl myslím určený proti padání vlasů.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.