Preskočiť na hlavný obsah

Testujem 3 produkty od značky Maybelline

Ahojte!

Každá z nás už určite zažila pocit, že musí niečo mať, aj keď to možno až tak veľmi nepotrebuje. V mojom prípade sú to paletky. Vždy si vravím, že žiadnu nepotrebujem a nakoniec si nájdem ďalšiu. Dnes by som vám ukázala dve posledné paletky, ktoré doma mám. Tieto paletky sú od značky Maybelline a obe mám z eshopu Elnino.sk



Color Drama Lip Contour Palette


Priznám sa, že doma ešte nemám žiadnu paletku na pery a tak ma táto veľmi lákala. Paletka je vhodná ako pre začiatočníkov, tak aj pre pokročilých. Nájdeme tu primer, ktorý nanesieme na pery pomocou prsta. Ďalším krokom je kontúrovanie pier pomocou štetca,ktorý je v paletke. Kontúrovanie s týmto štetcom je jednoduché. Tretím krokom je výplň pier pomocou farby. Tú dáme na celé pery pomocou druhej strany štetca. Posledný krok je rozjasňovač, ktorý dáme do stredu pier.


Čo sa týka farieb, tak mne osobne sa páčia. Výdrž je slabšia ale to sa dalo čakať. Táto paletka je určite zaujimavá a ja som si ju so sebou brala hlavne na cesty. Výsledný efekt je podľa mňa pekný a cena je nízka a tak si myslím, že táto paletka určite stojí za vyskúšanie.
Je ale vhodnejšia pre menej náročné užívateľky.

Lemonade Craze


Paletka, ktorá je svojimi odtieňmi dokonalá na leto a teplé dni. Má mať vraj vôňu po nejakých citrusoch ale to som si nejako nevšimla. Čo sa týka tieňov, tak tam nájdeme matné ale aj trblietavé, čo je podľa mňa super. Odtiene sú teplé a tak studeným typom nemusia veľmi sedieť. Paletka má 12 tieňov a každý je iný. Dajú sa veľmi pekne kombinovať a môžeme s nimi vytvoriť pekné líčenia.


Paletka, ktorá má podľa mňa vážne krásne odtiene a bola by dokonalá, keby jej kvalita nebola taká zlá. To, že tiene prášia sa dá nejako prehliadnuť ale to, že tie matné sú ako keby kriedové žiaľ nemôžem prekusnúť. Ak sa s nimi nalíčim, tak zdiaľky vyzerajú veľmi pekne ale ak sa na to líčenie človek lepšie pozrie, tak je vidieť, že tiene nemajú dobrú pigmentáciu a nevyzerajú dobre. Je to veľká škoda, pretože táto paletka sa mi na pohľad veľmi páči. Cena nie je vysoká ale podľa mňa nestojí ani za jej vyskúšanie. Ja som z nej veľmi sklamaná.

Okrem týchto paletiek som ešte skúšala aj maskaru - Snapscaru tiež od značky Maybelline.


Táto maskara nezlepuje riasy a vytvára pekný efekt. Drží na svojom mieste celý deň a nemrví sa. Dá sa ľahko odllíčiť pomocou teplej vody. Je vhodná na bežné denné líčenie. Na večerné líčenie by som volila inú maskaru. Táto nedokáže urobiť nejaký ten wow efekt (ale ako vravím, tak na bežné líčenie je skvelá).

Líčenie bez nejakého filtru a úprav


Zaujalo vás niečo z toho? Skúšali ste niečo? Boli ste spokojné?

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. Podle swatchů mě paletka stínů docela zaujala, ale po tvém doporučení si ji rozhodně nekoupím. Bohužel mi přijde, že takto to s paletkami do Maybelline dopadá často.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Líbí se mi ta druhá paletka. Má krásné odstíny, ale je škoda, že má slabou pigmentaci. Jinak mě nic moc nezaujalo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. That is such a shame about the palette! I keep looking at that one at the store and wondering if I should buy it. Now at least I know it isn't worth the price tag. Thank you!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líbí se mi paletka na oči, paletku na rty bych asi nevyužila, i když rtěnky miluji, v paletce bych asi byla líná vykreslovat štětečkem :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletku na rty bych absolutně nevyužila, ale ta paletka stínů vypadá krásně :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pigmentace na ruce vypadá fakt božsky, ale škoda, že je na nic.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Paletka Lemonade Craze mě moc zaujala, vypadá to, že pigmentace je skvělá! Navíc ty odstíny jsou opravdu krásné :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Doteraz som si este nekupila ziadnu paletku od znacky Maybelline ale tato vyzeraja krasne a pigmentacia vyzera velmi dobre :)
    xx Mon
    http://lifebymon.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.