Preskočiť na hlavný obsah

Roller Lash a Roller Liner

Prajem vám pekný deň!

Značku Benefit vám určite nemusím predstavovať. Ja ju radím k jedným z najlepších značiek, ktoré na trhu sú. Od tejto značky mám doma veľa produktov a práve dnes, by som vám rada ukázala dva, ktoré veľmi rada používam.


Každá žena chce máť krásne dlhé a husté riasy. Priznám sa, že ja osobne dávam stále prednosť maskarám pred umelými riasami. Práve preto stále skúšam a hľadám maskary, ktoré by mi vyhovovali. Práve dnes vám predstavím jednu, ktorú som si obľúbila už po prvom použití.

Roller Lash 


Táto maskara ako prvé zaujme určite svojím obalom. Čierna s ružovou vyzerajú super. Zvlášť sa mi páči vrchnák, ktorý sa skvelo drží aj pri nanášaní maskary. 
Maskara je sama o sebe veľmi dobrá. Konzistencia je tak akurát, tým pádom mi vôbec nezlepuje riasy. Po použití sú riasy viditeľne natočené a krásne zvýraznené. Tento efekt vydrží celý deň a večer sa dá maskara ľahko odlíčiť. Kefka je skvelá a ľahko s ňou prejdem aj po najmenších riasach.


Maskara mi veľmi vyhovuje a som s ňou úplne spokojná. Určite si ju ešte kúpim. Radím ju na druhé miesto, pretože moju stálicu nepokorila ale aj tak je to skvelá maskara.


Balenie má 8,5 g a môžete si ju kúpiť na stránke Sephora za 830 Kč.

Roller Liner



Čo sa týka liniek, tak tie veľmi rada používam. Väčšinou používam práve tie, ktoré sú vo fixe. Roller Liner má skvelý hrot, s ktorým sa ľahko pracuje.


Čo sa mi veľmi páči na tejto  linke je určite jej skvelá a bezchybná pigmentácia. Pri používaní tejto linky sa vám nikdy nestane,že by vám na vzduchu vyschla. Matná čierna farba vyzerá na očiach dokonalo. Okrem plného balenia má Benefit v ponuke aj mini balenie. Ja ho mám tiež doma a aj mini a aj veľké balenie je super. Okrem rozdielu vo veľkosti sa ničím neodlišujú. 


Roller Liner si môžete opäť kúpiť na stránke Sephora za 630 Kč (mini balenie 390 Kč).


Čo hovoríte na tieto produkty? Zaujala vás roller "rodinka"? 


S pozdravom Zuzka :-) 

Komentáre

  1. Mňa zaujala teda linka tá vyzerá úžasne. A maskara teda nie je vodeofolná? Oba produkty by som skúsila 👍

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oba produkty vypadají zajímavě. Linky ve fixu jsem ještě nezkoušela - používám klasickou tužku na oči...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maskara ma veľmi krásny obal. Linka ma zaujala, ja používam linku od značky Nyx a tiež som s ňou veľmi spokojná. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Řasenku a ani linky jsem ještě nezkoušela, ale rozhodně bych se nezlobila, kdyby se mi dostaly do rukou :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I really love some of Benefit's other products (especially They're Real! mascara) so I'd love to try these out. Thank you for sharing your thoughts on them!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. z Benefitu som nikdy nič neskúšala, ale špirálka vyzerá dobre

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Řasenka mě nezaujala, ale ty linky vypadají super. Tyhle aplikátory mám ráda, jsou precizní a dobře se s nimi manipuluje. Akorát cena je tak odporná, že si je pravděpodobně nikdy nekoupím😁.

    Verča ze Ztracena v Praze ║ LEVNÝ NUDE RTĚNKY Z DROGÉRIE? YES, PLEASE!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.