Preskočiť na hlavný obsah

Pure Fiji - jedinečná prírodná kozmetika

Úprimne vám musím povedať, že je veľká škoda,že sa nedá preniesť vôňa aj cez obrazovku k vám domov. Ak by to šlo,tak by ste v podstate nemuseli ani čítať dnešnú recenziu, pretože tá vôňa by vás istotne donútila si tieto produkty kúpiť. Samozrejme, že tu nejde iba o vôňu. Ide tu aj o účinky, ktoré sú skvelé. Už dlho mi nič nesadlo takto,ako táto značka. A o akej značke je reč? No predsa o Pure Fiji. Že túto značku nepoznáte? Tak to robíte veľkú chybu. 



Spoločnosť Pure Fiji ponúka kompletnú radu prírodných kozmetických produktov s obsahom unikátnych rastlinných výťažkov. Exotické rastliny sú na ostrove Fiji zbierané ručne. Ich prírodné produkty pochádzajú z darov Zeme a Tichého oceánu. Ak sa chcete dozvedieť viac o spoločnosti Pure Fiji,tak navštívte ich stránku.

Pure Fiji má v ponuke rôzne vône a tak si z nich určite vyberie každý. 
Nájdeme tu: 
Noni
Guava
Royal Kokos (kokosové mlieko a med)
Kokos
Mango
Pluméria
Kvet Pomaranča
Mučenka
Biely Zázvor
Karambola
Ananás
Limetka

Ja mám doma všetky vôňe okrem plumérie a moje najobľúbenejšie vône sú tie ovocné. Všetky ovocné vône sú svieže a za mňa sú dokonalé. Okrem tých ovocných mi ešte sadla aj vôňa kokosu. Ak by som mala ale vybrať top tri, tak by to určite boli: Noni, Guava a Mango.

Exotické oleje


Ako už určite dobre viete, tak ja mám vo všeobecnosti veľmi rada oleje. Preto som bola veľmi rada,že môžem vyskúšať aj exotické kokosové oleje,práve od značky Pure Fiji.  

Exotický olej obsahuje za studena lisovaný panenský kokosový olej,dilo,makadamiový a sikeci olej.
Je vhodný na telo, tvár ale aj vlasy. 
Má rôzne použitia: 

  • ako telový olej (skvelo hydratuje a vyživuje)
  • ako olej na tvár (zjemňuje pleť a redukuje jemné vrásky)
  • ako masážny olej
  • ako zábal na vlasy (vyživuje vlasovú pokožku,bojuje proti lupinám a stimuluje rast vlasov)
  • ako olej na nechty
  • je vhodný na boj proti striám
  • je vhodný do kúpeľa (skvelá relaxácia)
  • hydratuje pery (stačí vmasírovať do pier pred spaním)
  • je vhodný na odlíčenie make-upu (je to neskutočne príjemné a rýchle odlíčenie)
  • je vhodný na rozjasnenie make-upu (skúšala som ho použiť ako rozjasňovač a v lete ho určite takto často využijem - výsledný efekt bol prirodzený ale veľmi pekný)
  • je vhodný na úprava vlasov (nanesieme pár kvapiek oleja do mokrých vlasov a vyfúkame)
  • je vhodný na suché končeky vlasov
  • je vhodný na holenie (stačí ho použiť pred holením)
  • je vhodný na suché chodidlá (je skvelý ako zábal na noc)
Ako vidíte tak, tento olej má vážne všestranné použitie a ja ho rada používam na všetko. Jedine čo mením je vôňa. Inak som sa do týchto olejov zamilovala. Mám po nich oveľa hydratovanejšiu pokožku tela a aj pleť, vlasy vyzerajú zdravšie, silnejšie a lesklejšie. Pri masáži s týmito olejmi zabúdam na okolitý svet. Vo vani spraví dokonalý relax a po kúpeli nemusím použiť hydratačné mlieko. Myslím si, že jednu fľaštičku tohto oleja by mal mať doma každý z nás. Určite ho spotrebujete do poslednej kvapky. 

Cena: 700 Kč za veľké 240 ml balenie (v ponuke sú aj menšie balenia) 

Cukrový kokosový peeling - mango


Ak používate peelingy, tak tento musíte mať doma. Hneď po prvom použití som si ho tak obľúbila, že by som ho najradšej používala každý deň. Peeling je z čerstvej cukrovej trstiny a obsahuje zmes z exotických olejov. Je vhodný na telo,ruky a aj chodidlá. Peeling s týmto zázrakom je proste dokonalý. Krásna vôňa to iba viac spríjemňuje. Použitie je jednoduché: rovnomerne masírujeme navlhčenú pokožku pokiaľ sa cukrová trstina nepremení na med. Je fajn ak necháme peeling pôsobiť aspoň 10 minút - tým docielime intenzívnejší účinok. Následne opláchneme. Používame ho raz až dvakrát do týždňa.

Ja mám po tomto peelingu veľmi príjemnú pokožku,ktorá je neskutočné jemná a hebká na dotyk. Benefitom je, že pokožka krásne vonia aj na druhý deň. Čo sa týka konkrétne vône mango, tak tu vám môžem určite odporúčiť. Je to intenzívna sladká vôňa, ktorá vám nedovolí mať zlú náladu.
Tento cukrový kokosový peeling sa pomaly ale isto stáva mojim "holy grail" (svätým grálom).

Cena: 1 060 Kč za veľké 457 ml balenie (v ponuke nájdeme aj menšie balenie) 







Poznáte značku Pure Fiji? Zaujala vás?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. The exotic oils sound absolutely fabulous! So many wonderful products!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Díky za seznámení se značkou, která je pro mne velká neznámá.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku nepoznám, ale všechno vypadá tak nádherně. Mám ráda, když kosmetika hezky voní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujala mě moc , určitě bych ráda nějaké kousky vyzkoušela :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.