Preskočiť na hlavný obsah

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer a Brow Last

Ahojte krásky!

Ak ma sledujete na instagrame, tak ste si museli všimnúť, že eshop Elnino.sk zaradilo do svojho predaja značku Physicians Formula. Táto značka je dosť populárna po celom svete a ja som rada, že sa konečne dá bez problémov objednať aj na Slovensku alebo v Česku bez vysokej prirážky. 



Najprv musím napísať to, že ja mám obočie dosť husté a nemusím si ho dokresľovať. Jediné čo s ním robím je to, že si ho zvýrazňujem a fixujem. Preto neviem posúdiť aký je tento gél ak máte obočie veľmi tenké alebo žiadne. 


Tento gél na obočie má dva štetce - jeden je vhodný na učesanie obočia a s druhým si ľahko nanesieme gél presne tam, kam potrebujeme. Osobne sa mi s týmto gélom ľahko pracuje a obočie vyzerá po nanesení veľmi dobre. Jedoducho si s kefkou obočie najprv rozčešem a následne vďaka štetcu nanesiem gél. Nakoniec si obočie ešte upravím opäť kefkou. 
Ja mám doma odtieň Light Brown, kt. mi vyhovuje. V ponuke je aj tmavší odtieň Medium Brown.
Gél vydrží na obočí celý deň bez rozmazania. Je vodeodolný a nemám s ním problém ani teraz v lete. Vďaka vitamínu B a E obočie gél vyživuje a posilňuje. Ak hľadáte lacnejší produkt na obočie, tak by vám určite nemal uniknúť tento. 
Balenie je malé a je vhodné aj na cestovanie. 




Ďalším produktom je bronzer, o ktorom ste už určite počuli. 

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer


Bronzer, kt. má doma skoro každý alebo by ho aspoň doma chcel mať. Ja som tiež neodolala a som rada,že ho doma mám. Základom môjho líčenia je make-up, produkt na obočie, maskara, rúž, rozjasňovač a bronzer. Bronzer som si veľmi obľúbila a používam ho v podstate pri každom líčení. 
Teraz v lete, keď je človek opálený, tak je bronzer podľa mňa nutnosť. 


Ja mám doma momentálne ten najsvetlejší odtieň Light Bronzer, kt. mi momentálne vyhovuje,keďže som ešte stále dosť bledá. Ak sa opálim (v čo dúfam), tak by bol tento bronzer možno veľmi svetlý. Na líca sa ľahko nanáša ale nie je veľmi výrazný. Nie je veľmi pigmentovaný takže nerobí fľaky ale je dostatočne na to,aby ho človek nemusel hodinu vrstviť a ide bez problémov zapracovať. Ak chceme aby bol výrazný,tak je potrebné použiť viac vrstiev čo ja osobne mám rada. Je vždy lepšie si dávať bronzer postupne ako keby som mala mať výrazné líca hneď po prvom použití. Bronzer sa na pleti správa skvelo a drží na svojom mieste celý deň.



Baví ma aj balenie, ktoré je farebné. Obsahuje aj praktické zrkadielko a hubku na nanášanie (tú som ale nepoužila).Vôňa bronzeru je príjemná. Ak chcete dodať pleti trošku života, tak tento bronzer bude pre vás dokonalý. Ak chcete výrazné kontúrovanie, tak tento bronzer to sám nespraví. 


Cena je podľa mňa super a balenie je dosť veľké. 

Poznáte značku Physicians Formula? Zaregistrovali ste už, že sa dá objednať na stránke Elnino.sk/ Elnino.cz?  Máte doma nejaký produkt od tejto značky?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. O téhle značce čtu poprvé, nepoznám ji, ale líbil by se mi ten gel na obočí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, that bronzer looks so wonderful on you! I've really been loving the Butter Collection line from Physician's Formula!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhle značku bych určitě ráda zkusila, hlavně teda ten bronzer :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značku znám, ale nic jsem nezkoušela. :) Produkt na obočí se mi líbí.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mně by se hodilo něco na obočí, které je z části docela husté a pak z druhé části vůbec neexistuje. Hrozně mě to dokreslování nebaví, takže asi půjdu na dodělání někam :X Tvoje obočí ti závidím!

    Gabux | Poslední článek

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to obočie máš veľmi pekne takto upravené :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.