Preskočiť na hlavný obsah

Festivalová rada avon mark. plus súťaž o balíček plný kozmetiky

Prajem vám krásne letné dni. Ako si ich užívate? Ja som skoro stále v práci a tak momentálne nemám skoro na nič čas. Každopádne dneska tu má pre vás ďalší článok.

Chodíte v lete na festivaly? Keď som bola mladšia, tak som chodila a vždy som si to veľmi užila. Tento rok sa možno odhodlám tiež na nejaký ísť. Ak by ste ale na festivale chceli mať nejaký iný zaujímavejší make-up, tak by vám určite nemala uniknúť nová festivalová rada kozmetiky značky Avon mark.


Táto rada je farebná a okuzľujúca. Ja mám doma pár veci z tejto rady a práve teraz by som vám ich rada ukázala. 

Čo ma najviac uchvátilo sú určite rozjasňovače. Ja osobne dávam prednosť púdrovým pred tými tekutými ale tieto ma proste dostali. Najviac sa mi páči odtieň Flickering Lights. Na tvári tieto rozjasňovače robia veľkú parádu a držia na svojom mieste po celý deň. Ak si nejaký z nich na seba dáte, tak určite zaujmete. Nie je mastný a čo je hlavné, tak nerobí fleky. 


Na fotkách žiaľ tie rozjasňovače až tak nevyniknú ale musíte mi veriť, že sú proste krásne. V ponuke sú tri odtiene a určite si aspoň jeden vyberiete.

Zdola hore: Flickering Lights, Get Lit, Stage Glow

Ďalším produktom, kt. ma neskutočne potešil sú laky Mystical Fantasies, ktoré majú neskutočne krásne farby. 

Ride a Pegasus, Pixie Dance
Ako ďalšie tu mám farebné riasenky,ktoré urobia veľa parády aj v bežnom líčení. 

Electric Blue

Sunset Magenta

V tejto rade nemôžu chýbať ani ceruzky na oči, ktoré sú skvelo pigmentované a dokonale držia na očiach. To, že majú krásne odtiene snáď ani nemusím spomínať. Najviac ma zaujal odtieň tropic teal. 


Plumful, Tropic Teal, Silver Shimmer


Produkty, ktoré ma veľmi zaujali ale v bežnom líčení ich veľmi nevyužijem sú pečiatky v tvare hviezdy a blesku. No na nejakú party alebo festival budú tieto pečiatky dokonalé. Rýchlo a ľahko ním ozvláštnite svoj make-up.



Ak vás táto festivalová rada zaujala, tak šup ku mne na instagram, kde momentálne prebieha o tento skvelý balíček súťaž. Zažiarte na festivale s novou radou od značky Avon.



Zaujali vás tieto novinky? Čo sa vám páči najviac? 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.