Preskočiť na hlavný obsah

Rúž - ozdoba pier

Ahojte!

Neviem ako to máte vy ale ja osobne mám z dekoratívnej kozmetiky najradšej rúže. Preto si ich aj často kupujem a skúšam nové a nové značky. Čo sa týka odtieňov, tak mám rada nude ale aj výrazné odtiene. Práve dnes by som vám rada predstavila 3 rúže a jeden lesk.



Začnem leskom. Možno už viete,že ja osobne nemám veľmi lesky rada. Každopádne som dostala chuť nejaký opäť vyskúšať a vybrala som si Max Factor Honey Lacquer.





Konkrétne som si vybrala odtieň Honey Rose, ktorý je nude. Je to krásny prirodzený odtieň. Farba je staro-ružová. Lesk je sám o sebe veľmi príjemný a na perách ho nie je skoro vôbec cítiť. Pigmentácia je skvelá a tento odtieň vyzerá na perách veľmi pekne. Opticky ich zväčší a neobsahuje trblietky.
Max Factor Honey Lacquer má okrem tohto odtieňa ešte ďalšie štyri, ktoré vyzerajú tiež dobre. Napriek tomu, že lesky nemám veľmi rada, tak tento je veľmi príjemný a rada ho používam.

L´Oréal Paris Infaillible 24h



Doma mám odtieň 113 Invicible Sable, kt. som si hneď obľúbila. Farba je to zaujímavá a možno nie je vhodná pre všetky, každopádne ja ju milujem. Čo sa týka výdrže, tak s tou som veľmi spokojná. Rúž vydrží na perách v pohode celý deň. Na tomto rúži je zaujímavá dvojkroková aplikácia - najprv nanesieme farbu a následne balzam. Táto kombinácia nám zaručí, že nám rúž nevysuší pery(niektoré tekuté rúže to majú vo zvyku). Opäť si môžeme vybrať z rôznych odtieňov.
Ako si môžete všimnúť, tak rúž ma aj pekný elegantný obal.

Gabriella Salvete Dolcezza



Osobne mám veľmi rada aj matné rúže. Práve preto som siahla po tomto klasickom matnom rúži v odtieni 105 Rosé. Je to opäť jemná farba. Priznám sa, že od kedy mám opäť blond vlasy, tak siaham dosť často po svetlých odtieňoch rúžov. Nie je to taký klasický matný rúž, kt. vysušuje. Naopak, na perách je príjemný a krémový. Ja by som tento rúž ale neoznačila ako matný - skôr možno polomatný. Výdrž je v pohode (vydrží nejaké to pitie, jedlo ale nie). Opäť je v ponuke množstvo odtieňov, čo zaručuje, že si ten správny vyberie každá z nás.

Gabriella Salvete Matte Lips



Ďalší matný rúž, ktorý je ale už tekutý. Tentokrát som si vybrala výraznejší odtieň 103 Pink Passion, do ktorého som sa ihneď zamilovala. Studená ružová, ktorá je až neónová a tak bude dokonalá hlavne v lete. Obal rúžu sa mi veľmi páči. Vyzerá zaujímavo a minimalisticky. Čo sa týka pigmentácie, tak tá je dokonalá. Stačí len jedna vrstva, ktorá po čase zaschne do matného finišu. Po zaschnutí sa rúž neotláča a zanecháva na perách veľmi príjemný pocit. Čo sa týka výdrže, tak s tou som spokojná - po čase (po jedení a pití) sa ale farba stráca v strede pier. Každopádne sa dá ľahko a rýchlo upraviť.
Tento rúž som si obľúbila najviac aj pre jeho krásnu farbu. Už aby bolo leto, kedy ju budem určite často používať.
P.S. Blondínkam sa hodí dokonale ;-)

Max Factor Honey Lacquer
L´Oréal Paris Infaillible 24h

Gabriella Salvete Dolcezza

Gabriella Salvete Matte Lips

Všetky tieto rúže sú podľa mňa skvelé a ja som rada, že ich doma mám. Odtiene mi sadli skvelo a určite sa pozriem aj na ďalšie. Tieto rúže si môžete kúpiť za skvelé ceny na stránke Elnino.sk


Zľava: Honey Lacquer, Infaillible 24h, Dolcezza, Matte Lips

Skúšali ste nejaký z týchto rúžov? Zaujali vás? Aké odtiene nosíte najradšej?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Nemám zkušenost se žádnou rtěnkou, ale hodně se mi zalíbila ta od Loréalu. Tu bych ráda vyzkoušela, má i pěkný odstín. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já preferuji tmavší odstíny - do červena s trochu hnědým nádechem, matné. A dávám přednost klasické vysouvací rtěnce před aplikátory. Lesky nepoužívám skoro vůbec, jeden, který byl jako dárek k nějakému časopisu tahám v kabelce pro případ nouze...
    Hezký večer

    OdpovedaťOdstrániť
  3. All of the shades are beautiful but I especially love that L'Oreal one.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ani jednu rtěnku jsem nezkoušela, ale ty odstíny od GS se mi líbí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty jsou super! :) Taky to tak mám, že když už něco z dekorativky, tak hlavně rtěnky :D (nebo tvářenky). Stála by za vyzkoušení asi ta neutrální od LOreal a ta růžovoučká od GS. Ale přesně jak píšeš, trochu mě zklamala u GS vždy hlavně výdrž... :/
    (Lola-J.cz)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.