Preskočiť na hlavný obsah

Nákupy a novinky marec,apríl 2019

Ahojte!

Dneska tu mám opäť článok s novinkami. Tentokrát to je opäť za dva mesiace - marec a apríl.


Začiatkom marca som si skoro cvrkla, keď som rozbaľovala balík, kt. mi prišiel od Sephory. V tom balíku ma čakala nálož produktov od značky Benefit, kt. zbožňujem. O niektorých produktoch ste si už mohli prečítať či tu na blogu alebo na instagrame.


Keďže som nikdy nepoužívala nejakú tepelnú ochranu na vlasy, tak som si tentokrát zobrala domov z drogérie got2b, kt. som videla u Romanky na instagrame. Tento sprej má veľmi príjemnú vôňu a používam ho pri každom fénovaní.


Opäť bol v ponuke špeciálny DM box k MDŽ, ktorého obsah ste už videli u mňa na blogu.


Značka Maybelline prišla na trh s novou linkou a bázou pod make-up. O oboch produktoch som už písala na svojom blogu.


Po dlhej dobe som si objednala niečo zo stránky Lookfantastic. Konkrétne som sa nechala zlákať novou paletkou od Benefitu Cheekleaders Pink Squad.


Garnier prišiel s nejakými novinkami, ktoré mi zaslal a o ktorých ste si už mohli prečítať tu o maske ešte len článok chystám (chcem vyskúšať aj tú druhú verziu).


Po rokoch som  prestala fajčit a tak som sa rozhodla, že by som sa mala pokúsiť vyskúšať nejaké to domáce bielenie zubov. V tú dobu mi pristála ponuka na spoluprácu so značkou Hello Coco, ktorá mi zaslala jedno balenie na testovanie a druhé do súťaže. Výsledok testovania si budete môcť čoskoro pozrieť na mojom instagrame.


V apríli som zašla do Dm, kde som si kúpila nový make-up od značky Rimmel, o ktorom som vám už písala na svojom blogu. Plus som si kúpila novinku od značky Nivea Urban Skin Detox.


Značka L´Oréal mi zaslala ďalšie ich novinky, ktoré momentálne testujem. Prvé dojmy sú ale pozitívne.


V rámci spolupráce som dostala aj balíček od značky Yamuna. Musím sa priznať, že túto značku som pred tým neskúšala ale ich tonikum si ma ihneď získalo.


Dokonale voňavý balíček mi zaslala značka Pure Fiji, ktorá ma dlhšiu dobu lákala. Keď sa mi ozvali s ponukou na spoluprácu, tak som neváhala ani sekundu a svoje rozhodnutie neľutujem. Taký skvelý peeling aký mi zaslali som ešte nikdy doma nemala. A oleje? Och..proste láska na prvé ovoňanie a vyskúšanie. Určite ma sledujte aj na instagrame, kde budete môcť výhrať balíček produktov od tejto značky.


V jednej kozmetickej skupine som si kúpila pár maličkostí, ktoré ma zaujali. Nič z toho som pred tým nemala a menšie recenzie vás budu čakať na instagrame.


V apríli som nadviazala novú spoluprácu s eshopom, kt. vám určite nemusím veľmi predstavovať a to s Elnino.sk  V rámci tejto spolupráce som si vybrala tieto rúže, o kt. vám čoskoro napíšem práve tu na blogu.


Posledným balíkom, kt. mi prišiel na konci mesiaca je prírodný kokosový peeling Briliant na telo a tvár od slovenskej značky DAZZY.


Najviac ma ale potešila kúpa auta.
Určite sa mi do komentára pochváľte s vecami, ktoré máte nové vy.

S pozdravom Zuzka :-)


Komentáre

  1. Guardian angel mám doma take a je fan, hezky voní:) Novinky od Garnier z řady BIO toužím vyzkoušet...Vypadají skvěle. A od NIVEA si brousím zuby na jejich novinky Urban detox..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné novinky! Ten Benefit je tak krásná značka, jejich produkty bych taky někdy ráda vyzkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super novinky! Ta paletka - och!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No to je slušná nálož produktů. Já nakupovala jen v YR - asi 4 produkty, ale i to je na mne hodně :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. That blush palette looks so beautiful! What a great set to have on hand.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Och ten balíček od sephory Benefit to je dokonalost :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tolik krásných novinek. Garnier Bio a nová řada L`Oréal mě také lákají. Líbí se mi i Benefit a obsah DM boxu a nádherná zásilka Pure Fiji.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Radu Nivea Urban Skin Detox mám veľmi rada a už dlhšie rozmýšľam aj nad týmito produktami, ktoré som zatiaľ ešte nevyskúšala ale sú v poradí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Musím se přiznat, že většinu těch produktů, které zde máš, jsem ještě nezkoušela. :D Mnohé vypadají fakt parádně, mrknu na ně a přečtu si o nich víc. Já si poslední dobou oblíbila naked produkty od Lush. A z nedávných přírůstků řadu citylife od astrid. :) Určitě se o tom ještě zmíním na blogu.
    Lola-J.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tu kolekci od Elseve pro dlouhé vlasy mám doma taky :)
    Skvělé produkty sis pořídila :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.