Preskočiť na hlavný obsah

Skvelý make-up do 200 Kč? Recenzia - Rimmel Lasting Radiance

Ahojte!

Kde si kupujete make-up? Spoliehate sa iba na drahé značky alebo si kúpite nejaký aj z drogérky? Ja to mám tak 50 na 50 a dnes by som vám rada niečo napísala o jednej novinke, ktorá je momentálne v drogériach.


Značku Rimmel vám určite nemusím predstavovať. Ja sa priznám. že od tejto značky som make-up už dlho doma nemala. Každopádne táto novinka ma veľmi zaujala a hneď ako som ju uvidela, tak som si ju musela vziať.


Rimmel Lasting Radiance 

Make-up s revolučnou Urban Shield technológiou, ktorá chráni pleť pred znečisteným ovzduším. Má ochranný faktor SPF25 a ja som si domov zobrala odtieň 010 Light Porcelain. Tento odtieň je tuším nasjvetlejší a mne po zime dokonale vyhovuje. Tento krémový make-up ma skvelú konzistenciu a ľahko ho nanesiem na pleť pomocou štetca. Na pleti vyzerá prirodzene a dokonale ju zjednotí. Čo ma na tomto make-upe najviac baví je rozjasnenie. Pleť krásne rozjasní a celkovo potom pleť vyzerá sviežo a mladistvo. Má ľahké krytie, nezvýrazňuje vrásky a ani póry.

Na suchých miestach sa tento make-up chová skvelo, nerobí mi šupinky ani nejaké mapy. Krásne sa pleti prispôsobí. Rimmel Lasting Radiance vydrží na pleti v podstate celý deň. Trošku sa mi ale stráca v T-zóne, ktorú mám mastnejšiu. Tam si make-up musím počas dňa trošku upraviť.


Ako som už spomínala vyššie, tak make-up je ľahký, nelepí a pleť nepôsobí neprirodzeným/mastným dojmom. Rimmel Lasting Radiance obsahuje rozjasňujúce mikroperly a vitamín C. Má príjemnú vôňu a praktické balenie s pumpičkou je super.

Rozjasňujúci make-up Lasting Radiance je vhodný na jarné a letné počasie. Na pleti je príjemný a výsledný rozjasňujúci efekt sa mi veľmi páči. Nie je vhodný na problematickú pleť, keďže nemá nejaké silné krytie. Čo môže niekomu prekážať je to, že po nanesení sú na pleti malé trblietky (mne to nevadí, keďže tie pleť pekne rozjasnia). Make-up neprekryje ani červené miesta na pleti (je nutné použiť korektor).

Make-up sa nachádza v 30 ml sklenenej fľaštičke s pumpičkou. Ja som si ho kúpila v Dm drogérii, kde som zaň zaplatila 199 Kč. Na internete ho môžete ale nájsť aj za nižšiu cenu.


Rimmel Lasting Radiance má v ponuke okrem make-upu aj korektor a púder, ktoré ma tiež lákajú.


Aký make-up momentálne používate? Skúšali ste túto novinku? Zaujal vás?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. This sounds like a good foundation to have on hand! I've had good luck with some Rimmel ones in the past.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám Rimmel makeupy ráda, ale tenhle jsem nezkoušela, momentálně jich používám víc, Aqua Jelly od Bell, Hello Happy od Benefit, Ryor makeup, Collistar, Gabriella Salvete Cover makeup, dost to střídám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rimmel make-upy mám veľmi rada, ale tento som ešte neskúšala, každopádne vyzerá super :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám své oblíbence, které míchám v jeden vlastní odstín :-) s tímhle make-upem zkušenosti nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.