Preskočiť na hlavný obsah

Maybelline Tattoo liner a Master prime

Ahojte krásky!

Dneska by som vám rada predstavila dva produkty od značky Maybelline. Túto značku vám určite nemusím predstavovať a tak sa vrhnem rovno na recenzie.


Neviem ako vy ale ja veľmi rada používam linky. Siaham po nich ak sa mi nechce veľmi líčiť alebo ak mám na nich proste chuť. V poslednej dobe som objavila dve nové linky a o jednej vám práve dnes napíšem.


Maybelline TATTOO LINER gélová ceruzka na oči


Tieto ceruzky nájdeme v štyroch prevedeniach a ja mám doma odtieň 900 Deep Onyx. Tento odtieň má intenzívnu čiernu farbu, čo na linkách vyžadujem. Nemám rada ak nie sú linky výrazné. Táto linka to splňuje na 100% je neskutočne pigmentovaná.
Od klasických liniek sa odlišuje svojou gélovou textúrou, ktorá je skvelá. Ceruzka je mäkká a je potrebné dávať väčší pozor pri manipulácii. Linka je vodeodolná a dá sa orezať (aj keď to nie je najjednoduchšie)
Ak chceme linku rozmazať, tak s ňou musíme pracovať veľmi rýchlo. Linka drží na svojom mieste po celý deň a nikde sa mi neotláča (nemám mastné viečka).
Po dlhšom používaní musím povedať, že som sa zaľúbila do pigmentácie a textúry.


Cena: 164Kč/1,3g a nájdeme ju napríklad na stránke Notino.cz

Maybelline MASTER PRIME podkladová hydratačná báza


Maybelline prišla na trh s pár novými bázami a keďže bázy používam, tak som chcela aspoň jednu vyskúšať. Doma mám konkrétne hydratačnú bázu, ktorá je podľa mňa vhodnejšia pre normálnu alebo zmiešanú pleť. Nemyslím si, že bude vhodná pre mastnú pleť pretože má mastnejšiu konzistenciu a pleť sa po nej leskne. Táto báza pleť pekne rozjasní. Stačí použiť len malé množstvo - ak to preženieme, tak nám nemusí make-up držať na mieste. Báza sa ľahko roztiera a má príjemnú vôňu. Netreba dlho čakať kým zaschne a pleť nám skvelo pripraví na použitie make-upu. S touto bázou som spokojná.
Balenie má jednoduché ale celkom pekné. Báza je ukrytá v tube, ktorá má 30 ml.


Cena: 230Kč

Čo hovoríte na tieto produkty? Zaujali vás? Skúšali ste ich?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Myslím, že ta tužka se bude dát ořezat normálně ořezávátkem i přes to, že je to plast. Měla jsem stejný problém u tužky od YSL a od Urban Decay, ale pak mi v obchodě řekli, že se to normálně ořezává. A je pravda, že to jde jemněji než dřevo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadají hezky, ale zrovna dneska jsem sepisovala návrh článku na téma produktů, které moc nepoužívám.. :D a právě báze a linky, byly na předních příčkách.. :( nějak jsem si od těchto produktů dost odvykla, přitom jich mám dokonce několik desítek otevřených... :(

    MOJE TIPY NA JARNÍ LÍČENÍ

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I agree with you. There is nothing worse than a liner that isn't super pigmented. I'm glad this one is!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nad tou hydratačnou bázou premýšľam už nesmierne dlho, musím si ju už ísť konečne kúpiť :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zaujala mě podkladová báze :) já teď momentálně používám bázi od Nyxu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.