Preskočiť na hlavný obsah

MaskBox.cz

Ahojte!

Vy už určite dobre viete, že zbožňujem masky. Vždy mám doma nejaké v zásobe a pravidelne ich používam. Vždy ma poteší ak objavím nejaké nové masky alebo aj eshopy, kde si ich môžem kúpiť. Práve dnes vám dam tip na jeden obchod, kde sú samé masky.


MaskBox

Ak ma sleduje na instagrame, tak ste tento eshop museli určite zaregistrovať. Tie ktoré ma nesledujete, tak tento obchod je zameraný na rôzne masky. Okrem toho, že si môžete vybrať akékoľvek masky za skvelé ceny, tak stále majú v ponuke aj zvýhodnený box.

Ja som mala doma januárový box (áno píšem o ňom až teraz), ktorý obsahoval 4 masky.

Benton Snail Bee - maska s vysokým obsahom včelieho jedu



Pomáha vylepšiť tón a textúru pokožky. Maska je vyrobená z čistej bavlny a obsahuje slimačí extrakt a včelí jed. Maska bola poriadne nasiaknutá sérom ale po pleti mi nič nestekalo. Výrezy boli trošku väčšie ale poradila som si s nimi. Na pleti bola maska príjemná a držala na svojom mieste. Po použití masky bola pleť hydratovaná a vyživená.

E Nature Cicaherb - obnovujúca textílna maska



Regeneruje a redukuje podráždenie. Maska pleť ukľudňuje a pomáha jej ukryť známky stresu. Veľmi príjemná maska, ktorú si určite ešte kúpim. Ako aj predošlá maska, tak aj táto je dosť nacucaná tým sérom. Určite ju môžete použiť aj dvakrát. Pleť je opäť hydratovaná a zanecháva príjemný pocit.

Helloskin Jumiso Nourishment - výživná maska



Táto revilatizačná textílna maska obsahuje prírodné igrendiencie, ktoré vyživujú pleť a dodávajú jej rovnováhu. Maska je vyrobená z jemnej bavlnenej látky. Opäť maska, ktorá ma presvedčila o tom, že si ju opät zaobstarám.

Berrisom Poretox Fruit - bublinková maska



Takéto bublinkové masky mám osobne veľmi rada. Táto maska je vhodná práve pre moju pleť - zmiešanú s rozšírenými pórmi a čiernymi bodkami. Táto maska sa ako jediná z týchto čo som vám tu ukazovala oplachuje. Obsahuje bublinky sódy z perlivej vody, ktorá má odlúpnuť a odstrániť odumretú pokožku. Výťažky z grapefruitu a broskyne zase pleť hydratujú. Maska má veľmi príjemnú ovocnú vôňu. Ako ste si mohli všimnúť podľa obalu, tak maska je len do pol tváre :-) Tie bublinky sú veľmi príjemné a pleť je po použití tejto masky čistá a hydratovaná.

Tento box obsahoval skvelé masky,ktoré mi vážne sadli. Ja som rada, že som ich vyskúšala a určite si ich ešte kúpim. Okrem nich chcem určite otestovať aj ďalšie kórejské masky.


Ako to máte vy? Používate textílne masky? Poznáte tento eshop?

S podzravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Vypadají zajímavě, ta první mě zaujala. Jinak mám ráda masky, ale nepoužívám je tak často. Spíš když si chci s kámoškou udělat pěkný večer, vezmeme masky, víno a drbeme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám ráda textilní masky, ale nesmí být nasáklé tak, že stékají dolů. Jinak bych chtěla vyzkoušet tu bublinkovou masku, musí být super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z maskbox jsem měla též masky a byla jsem moc spokojená :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Buble masku jsem ještě nikdy nezkoušela, ale láká mě :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.