Preskočiť na hlavný obsah

Prírodná česká bylinná kozmetika Bylineo

Ja osobne veľmi rada objavujem a testujem nové a nové značky. Najradšej mám samozrejme tie slovenské alebo české a práve dnes vám rada predstavím jednu novú českú prírodnú bylinnú značku.

Bylineo kozmetika je na trhu ešte len krátku chvíľu ale to neznamená, že by mali málo produktov. Práve naopak. V ich ponuke nájdeme rôznu kozmetiku pre ženy ale aj pre mužov. Ja by som vám rada dnes niečo málo napísala o ôsmich produktoch,ktoré som testovala. 


V prvom rade by som chcela povedať, že Bylineo produkty majú krásnu a príjemnú vôňu.
Produkty sa skladajú z 99% prírodnej zložky a tá sa skladá z 10% bylín. Aby som dokázala túto značku posúdiť, tak som okrem nej, nič iné nepoužívala. Na testovanie som mala dostatok času a teraz sa už vrhneme na recenzie.

Tělové mléko 

Veľmi príjemné telové mlieko, ktoré sa rýchlo vstrebe a zanechá pokožku jemnú a hydratovanú. Po vsiaknutí do pokožky, krém vôbec necítim (nezanecháva žiaden mastný ani iný nepríjemný pocit). Rozdiel je najlepšie cítiť vtedy, keď si jednu časť namažem a druhú nie. Vtedy cítim, že po kréme mám lepšiu pokožku.
Obsahuje prírodné oleje, prírodné masla, bylinné extrakty, extrakt z hlivy ustricovej, rašelinový extrakt s balneorašelinou, esenciálny olej z ruže. 
Cena: 538 Kč/100ml balenie

Krém na ruce

Veľké plus je určite to, že nemusím dlho čakať, kým sa krém do rúk vsiakne. V podstate hneď po nanesení môžem všetko robiť bez problémov a bez pocitu mastných/ulepených rúk. Je skvelý na suché ruky(v tomto období väčšina ľudí trpí na suchú pokožku). Okrem toho, že je na ruky, tak ho môžeme použiť aj na regeneráciu chodidiel. 
Obsahuje prírodné oleje, prírodné masla, bylinné extrakty, extrakt z hlivy ustricovej, pantenol, extrakt z liečivých peloidov, ureu, vitamíny C,E,D, esenciálny olej z damašskej ruže a enzým lysozym.
Cena: 340 Kč/50 ml balenie v tube

Čistící mléko

Ja osobne nemám na čistenie rada mlieka. To som vám už dávnejšie spomínala. Každopádne som toto čistiace mlieko otestovala. Pleť vyčistí rýchlo a bez problémov. Poradí si s odlíčením bežného make-upu. Pleť zbytočne nevysušuje čo beriem ako veľké plus. 
Obsahuje tenzidy z mydlice lekárskej,prírodné oleje, bylinné extrakty, extrakty s rašelinou, vitamín E,C, ureu, ružový olej a lysozym.
Cena: 563Kč/100ml balenie

Pleťové tonikum

Jeden z produktov, ktorý som si veľmi obľúbila. Osobne som prepadla tonikom asi pred cca rokom a pol. Toto tonikum pleť skvelo dočistí, hydratuje a ukľudňuje. Celkovo pleť vyzerá sviežo. Je vhodné pre všetky typy pokožky (aj na citlivú).
Obsahuje bylinný komplex,minerálnu vodu, panthenol, ružový esenciálny olej a extrakt z liečivých peloidov. 
Cena: 358Kč/100 ml balenie


Jenom krém

Tento krém je vhodný na tvár, na očné okolie ale aj na celé telo.(Je vhodný ako denný ale aj nočný krém, je vhodný pre ženy ale aj mužov,dokonca aj pre deti od troch rokov). Ja som ho hlavne používala ako denný krém na tvár. Pleť je po použití vypnutá a jemná. Je vhodný aj ako podklad pod make-up. 
Obsahuje účinné prírodné aktívne biolátky, bylinný komplex,panthenol, extrakt z liečivých peloidov.
Cena: 420 Kč/50 ml balenie v tube

Noční krém

Ako vám už názov napovedal, tak tento krém som používala na noc. Trošku ma prekvapila hnedá farba, ktorá mi ale farbu mojej pleti nejako nezafarbila. Je dostatočne výživný ale nezanecháva mastný film. Odstraňuje poškodené a odumreté bunky, čo beriem ako veľké pozitívum. Každé ráno vyzerala pleť jasnejšie a krajšie. Je vhodný pre všetky typy pleti a aj na očné okolie. 
Obsahuje účinné prírodné aktívne biolátky, bylinný komplex,panthenol, extrakt z liečivých peloidov, beta-glukany. 
Cena: 464 Kč/50ml balenie v tube

Regenerační krém

Posledným krémom, ktorý som mala možnosť otestovať je tento vysoko regeneračný krém, ktorý je vhodný na pleť ale aj na celé telo. Je vhodný ako denný ale aj ako nočný krém. Ja som ho používala cez deň na suché miesta, či už na tvári alebo na tele. Má pomôcť aj s rozšírenými žilkami (neviem posúdiť). Tento krém je asi najlepší z tých čo som testovala. 
Obsahuje prírodné oleje, prírodné masla, zmes bylinných extraktov, extrakt z hlivy ustricovej, panthenol, extrakt z liečivých peloidov, ureu, komplex vitamínov C,E,D, esenciálne oleje z ruže a enzym lysozym.
Cena: 430Kč/50 ml balenie v tube

Maska

Určite vás to neprekvapí, že ďalším produktom, kt. som si obľúbila je táto maska. Osobne masky zbožňujem a je mi jedno v akom sú prevedení. Táto maska na pleti úplne zaschne a akoby stiahne tvár. Skúsila som ju na celú tvár, takže aj na suchšie miesta ale našťastie mi ich viac nevysušila. Pleť je po použití masky hĺbkovo vyčistená a póry sa zdajú byť menšie(maska ich ako keby stiahla). Výhodou tejto masky je,že nie je po nej potrebné na pleť naniesť krém. Pleť je po maske hydratovaná a jemná. Použitie je jednoduché - stačí naniesť dostatočné množstvo na celú tvár a necháme pôsobiť 10-20 minút. Následne masku umyjeme. 
Základ masky tvorí zmes termálneho peloidu, bieleho peloidu a vyváženú zmes bylinných extraktov, extrakt z hlivy ustricovej, bambucké maslo, konopný olej, kukuričný klíčkový olej (obsahuje prírodný koenzym Q10), extrakt z balneorašeliny, vitamín E, ružový olej a lysozym. 
Cena: 969Kč/50 ml balenie

Maska,Regenerační krém,Noční krém

Zaujímavosťou kozmetiky Bylineo je aj to, že si môžete vybrať rôzne balenia produktov (rôzne veľkosti, prevedenia ale aj etikety). Ceny sú vyššie ale ak by boli nižšie, tak by sa znížila aj kvalita čo samozrejme Bylineo nechce dopustiť. 

Bylineo kozmetika je hand made. 



Určite by ste mali navštíviť ich e-shop, kde si môžete okrem plných balení objednať aj vzorky, ktoré mám doma aj ja. Okrem toho vám odporúčam sledovať aj ich instagram @bylineo_kosmetika, kde sa dozviete o ich novinkách ale aj o súťažiach, ktoré uspuradúvajú. 

Kozmetika Bylineo ma celkovo veľmi milo prekvapila. Produkty mi vyhovujú a som rada, že som ich mala možnosť otestovať. 

Poznáte túto kozmetiku? Zaujala vás?

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. Já si úplně zamilovala pleťové krémy, ty mi fakt sedí a i tonikum je super.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kosmetika vypadá hezky. Značku jsem už viděla, ale nic jsem od nich neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky mám ráda přírodní kosmetiku, rozhodně se po ní mrknu, vypadá super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá moc dobře. Ano, ceny jsou vyšší, ale pokud se to vyplatí a to složení je fakt dobré, mělo by se investovat do produktů, které jsou kvalitní. :) Značka vypadá moc dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na otestování určitě fajn. Ale přiznám se, že při nákupu krémů jsem zvyklá se pohybovat tak o 50 % níž. Ale třeba se někdy rozhodnu do sebe zainvestovat víc :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. What i do not realize is in reality how you are not actually much more well-appreciated than you might be now.
    You are very intelligent. You already know thus considerably when it
    comes to this subject, made me for my part believe it from a
    lot of numerous angles. Its like men and women aren't involved unless it's one
    thing to do with Lady gaga! Your individual stuffs outstanding.
    Always maintain it up!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nejradši bych vyzkoušela to tělové mléko a noční krém :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kozmetika ma nezaujala, neviem, príde mi zvláštna. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tuhle firmu jsem už taky zaregistrovala. Nic jsem ale nevyzkoušela a sama si to asi nekoupím, protože to je hrozně drahý😕.

    Pro mě jako studenta není možný si kupovat takhle drahý věci, takže smůla. Ale třeba až budu bohatá😁...

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tuhle kosmetiku jsem už na pár blozích viděla :-) zaujala mě :-) mám ráda přírodní kosmetiku, ale ty ceny jsou na mě až moc vysoké..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Značku jsem viděla na Instagramu, ale ještě jsem ji nezkoušela. Děkuji za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.