Preskočiť na hlavný obsah

Nivea Expertná micelárna voda a Labello balzám na pery v ceruzke

Ahojte! Ako si užívate zimu? U nás máme asi 20 cm snehu a dneska je tu vážne krásne. Svieti slniečko a keby nebol ten sneh, tak by som povedala,že je tu už jar. Dúfam,že si zimu užívate a že nie ste chorí, tak ako som ja. Ja som od začiatku roka na marodke a niekedy mi to už dosť lezie na nervy. Každopádne minulý mesiac mi urobil radosť balíček od značky Nivea a ja by som vám dneska rada niečo povedala o týchto novinkách.

Niekto micelárne vody zatracuje a nepoužíva, niekto ich miluje. Ja sa priznám,že micelárne vody používam a mám ich rada. Preto, keď mi prišla táto novinka, tak som sa veľmi potešila. 

Nivea Expertná micelárna voda s MicellAIR komplexom a výťažkami z čierneho čaju



Každá z nás určite dobre vie, že o svoju pleť sa musíme dostatočne starať. S tým súvisí aj to, že by sme si mali pleť odlíčiť každý večer pred spaním. Niekedy sa nám možno veľmi nechce ale jednou z najväčších chýb, ktoré môžeme urobiť je práve to, že si necháme make-up na noc a tým pádom naša pleť nemôže dýchať. S niektorými produktmi môže naše odlíčenie trvať dlho a musíme "drhnúť" našu tvár. Práve preto prišla Nivea na trh s novom dvojfázovou micelárnou vodou, s ktorou je odlíčenie hračka. Táto novinka si ľahko poradí aj s odlíčením vodeodolného make-upu. Nivea expertná micelárna voda s MicellAIR komplexom a výťažkami z čierneho čaju obsahuje aj suchý olej. Je vhodná pre všetky typy pleti a je bez parfému. Je vhodná aj na odlíčenie riasenky.


Aj keď by vás mohlo napadnúť, že je táto micelárka čierna, tak to nie je pravda. Tekutina je priesvitná. Každopádne sa mi obal veľmi páči (je to opäť niečo, čo človek v drogérii neprehliadne). Pred použitím je nutné fľaštičku pretrepať. Make-up dáme ľahko a bez drhnutia dole pomocou tampónu. Pleť nie je potrebné po odlíčení oplachovať ale u mňa je odlíčenie iba prvý krok mojej večernej rutiny. Vďaka tomu, že obsahuje suchý olej nezanecháva na pleti mastný film. Nepáli a nedráždi mi oči a ani pleť.
Odporúčaná cena za 400 ml je 220 Kč

Labello balzám na pery v ceruzke 



Teraz v zime veľa žien používa namiesto rúžu balzám na pery. Práve preto tu je tento balzám, ktorý sa nám stará o pery a dodáva im aj farbu. Na trhu nájdeme 5 odtieňov a každá z nás si určite nájde aspoň jeden, ktorý bude pre ňu dokonalý. Tieto balzámy sú na perách veľmi príjemné a aj keď už na nich nie je vidno farbu, tak stále cítim, že sú vyživené a hydratované. Pery sú jemné a hebké na dotyk. Labello balzám na pery v ceruzke obsahuje prírodné oleje - avokádový a z jojoby. Neobsahuje minerálne oleje. Oceňujem praktické vysúvacie balenie v ceruzke, s ktorou sa ľahko pracuje. Vôňa je veľmi príjemná.
Odporúčaná cena je 140 Kč.

Labello Crayon balzám na pery odtieň ROSY NUDE - jemná nude



Ak nechcem veľmi výrazné pery, tak siahnem po tejto farbe. Je podľa mňa ideálna pre každú ženu.

Labello Crayon balzám na pery odtieň  CORAL - svieža koralová



Veľmi pekná farba, ktorá je vhodná pre svetlejšie typy.

Labello Crayon balzám na pery odtieň HOT PINK - odvážna ružová



Krásna výrazná ružová, ktorá mi učarovala. Je stvorená pre bleduľky.

Labello Crayon balzám na pery odtieň BLACK CHERRY - čierna čerešňa



Výrazná farba, ktorá robí trošku fleky na perách. Dokonale sa hodí aj na večer.

Labello Crayon balzám na pery odtieň POPPY RED - farba vlčieho maku



Klasika v podobe červenej farby ale tento odtieň mi veľmi nepristane.


Ako Vás zaujali tieto produkty? Používate micelárne vody? A čo balzámy na pery? Aký odtieň vás zaujal najviac?

Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári a dáte odber na môj blog.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Za mě je tahle micelárka fakt skvělá. Parádně odlíčí a vyhovuje mi ve všech směrech :) A ten nude odstín Labella mám a jak už jsem ti psala i na instagram, tak za mě je to takový obyčejný lépe barevný balzámek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O týchto produktoch som už veľa počula a aj videla. Mne sa najviac z balzámov páči odtieň ROSY NUDE. ♥ A tú micelárku som ešte neskúšala ale každý si ju vychvaľoval tak ju možno niekedy vyskúšam. ;)

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie labello balzamy ma veľmi zaujali, rozmýšľam nad kúpou bordového odtieňu. Mám od tejto značky aj klasický balzám a som s ním spokojná aj keď som počula, že niektorým kočkám dosť vysušuje pery. :) Inak veľmi pekný článok aj fotky. :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Micelárku od Nivey zrovna používám (i dkyž jinou než máš tady v článku) a jsem spokojená. Labello mne zaujalo - barvu bych si mezi nabízenými odstíny vybrala a teď na zimu by docela přišly vhod.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty labella vypadají nádherně. Krásná škála barev. NIVEU moc nepoužívám a miceralky už vůbec.. mam raději odličovací krémy :)

    www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Micelarní vodu používám pořád, ale přiznávám se tuhle jsem ještě neměla, ale mám v plánu si ji pořídit jakmile vypotrebuji svoji zásobu 😊. Labello mám v červené barvě a na zimu je to ideální,hezky hydratuje.

    www.lubeautyblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. All of those shades are really beautiful! I love that red colour especially.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Úplně nejvíce mě zaujaly ty balzámky, mají krásné odstíny. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc se mi líbí ten červený a růžový odstín :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Labelo i tuto micelárku mám na seznamu věcí, které bych si přála. Balzámy mají krásné odstíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super recenze. :) tenhle balíček mám doma také a jelikož jsem taky nemocná, tak se nemůžu dočkat až otestuji. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mám se vším zkušenosti a za mě pecka !:) Skvělý článek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mě tyhle novinky od Nivei vůbec nezaujaly. Kdyby kolem micelární vody nebyl takový boomerang, tak bych jí možná i vyzkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já jsem si oblíbila micerálku z DM, takže jsem nikdy ani moc neměla potřebu zkoušet jiné. Ale do Labella se chci taky vrhnout :)

    Life by Angellyca

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Dokonalé produkty, veľmi sa mi páčia a sadli ako uliate. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tie odličovače Nivea čierne sú super. Ja mám očný odličovač lebo zvyšok pleti odličujem za pomoci oleja. Avšak Nivea je skvelá, neštípe v očiach a odličuje perfektne v jednom kroku. A presne ako píšeš, žiaden mastný film.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.