Preskočiť na hlavný obsah

L'Oréal Rouge Signature

Ahojte!

L'Oréal prišiel na trh s novými rúžmi - Rouge Signature a dva z nich mám doma,o ktorých vám dnes niečo napíšem.



Rouge Signature odtieň č. 113 I don't




Je odvážnejší odtieň,kt. nie je možno pre každú ale ja som si túto farbu veľmi obľúbila. Je to výrazná farba,ktorá ma hneď ohúrila. Skvelo sa hodí na večerné líčenie ale odvážnejšie si ho užijú aj cez deň (ja ho nosím normálne aj cez deň).


Rouge Signature č. 105 I Rule



Tento odtieň je menej výrazný a asi si ho obľúbi viacero žien. Aj tento odtieň som si veľmi obľúbila. Nosím ho hlavne cez deň.


Rouge Signature majú zaujímavý aplikátor, s kt. sa ľahko pracuje. Stačí použiť len malé množstvo a pery sú krásne pigmentované. Na perách rúž vôbec necítim a matný efekt je dokonalý. Rúž zaschne na perách behom chvíľky. Sľubuje,že vydrží na perách osem hodín. Bohužiaľ s tým nemôžem úplne súhlasiť. Ak nebudete tých 8 hodín nič jesť, tak v pohode vydrží ale ak chcete za tých 8 hodín aj niečo zjesť, tak tento rúž mizne zo stredu pier. Ostáva len na okraji pier čo nevyzerá veľmi dobre. Každopádne je tento rúž taký príjemný a natoľko som si tie farby obľúbila, že mi nevadí ani slabšia výdrž. Zbytok rúžu sa ťažšie odličuje. Ja nosím rúž stále so sebou v kabelke a tak mi nerobí problém si pery upraviť aj počas dňa.




Až na tú výdrž je to jeden z najlepších a najpríjemnejších rúžov aké som doteraz vyskúšala. Na trhu je 9 odtieňov a myslím si,že si každá z nás nájde aspoň jeden, kt. si zamiluje.

Nájdete ho napríklad na stránke Notino za 213 Kč.

Zaujali vás tieto rúže? Čo je pre vás dôležité pri výbere dokonalého rúžu?

Ak vás zaujíma líčenie a rôzne novinky, tak ma určite sledujte aj na instagrame.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. nádherné farby, a tie ružové tiene máš super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Červená není nic pro mě, ale ten druhý odstín se mi moc líbí. Škoda té slabší výdrže, ale taky by mi nevadila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne držia teda lepšie pekne sa vpiju do pier a mám ich krásne ❤️ veľmi pekné fotky👍

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obě dvě rtěnky ti neskutečně sluší, jsi fakt kočka!:) Ta první by asi nebyla nic pro mě, ale druhá je pěkná, taková tlumená, že bych si ji na sobě dovedla představit:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tieto rúže som už aj ja okukovala v drogerke, ale ja asi stále zostanem pri klasickom rúži. Tie mám najradšej.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  6. Červená není nic pro mě, ale tu druhou bych brala hned :) Líčení ti sluší.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadají zajímavě. Nová rtěnka by se hodila, takže mám jeden tip...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Majú nádherné obaly aj odtiene, ale ja si dosť zakladám na výdrži rúžov, tak neviem, či by ma tieto až tak ohúrili :/ :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten červený rúž ma veľmi zaujal ale tá cena ma trochu odradila. Keďže rúže veľmi nenosím a mám pocit že sa mi nehodia, prišlo by mi veľa dávať toľko za rúž, ktorý by som ani nenosila. Inak na tebe vyzerajú super :)
    www.DanyČuks.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Celkový vzhled rtěnek vypadá parádně, až luxusně :-))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Moc se mi líbí , v obou odstínech :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.