Preskočiť na hlavný obsah

Garnier Fructis Aloe Light

Ahojte!

Dneska by som vám rada ukázala šampón a kondicionér,kt. som si obľúbila. V poslednej dobe používam väčšinou na vlasy značku Garnier. V podstate od konkurenčných značiek používam na vlasy iba fialové šampóny, o kt. vám čoskoro napíšem.



Garnier Fructis Aloe Light šampón


Šampón,kt. je vhodný na jemné vlasy. Vďaka nemu sú vlasy hydratované, hebké, ľahké a posílené. Vyzerajú oveľa lepšie a hlavne pevnejšie. Nie sú rozlietané a ľahko sa s nimi vytvorí akýkoľvek účes. Mňa tento šampón veľmi milo prekvapil. Jeho vôňa sa mi ihneď zapáčila a účinky tohto šampónu na vlasy sú skvelé. Šampón obsahuje výťažky z ovocia a rastlín. Obsahuje kombináciu proteínov z citróna,vitamín B3 a B6. K tomuto šampónu používam aj kondicionér, kt. patrí do tejto rady.

Garnier Fructis Aloe Light kondicionér 


Ja sa väčšinou snažím používať kondicionér a aj šampón od tej istej rady. Takto mi to dosť vyhovuje, keďže sa jeden produkt dopĺňa tým druhým. Vlasy sa neskutočne ľahko rozčesávajú a ako som už spomínala vyššie,tak vyzerajú zdravšie, pevnejšie a hydratované. Určite nevyzerajú ako suchá slama aj keď si ich farbím na blond. Obsahuje také isté zložky ako aj šampón.

Oba tieto produkty vám môžem určite odporúčať. Ja som si ich veľmi obľúbila. Vlasy vyzerajú skvelo a krásne jemne voňajú. Nemám s nimi problém aj keď mám vlasy farbené.

Cena je prijateľná a oba produkty určite veľmi ľahko zoženiete v akejkoľvek drogérii.


Používate k šampónu aj kondicionér? Akú značku momentálne používate?

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. Taky ráda používám stejný kondicionér, jako je šampon. Tahle dvojka vypadá skvěle. Kdybych nepoužívala Milvu, určitě bych ji vyzkoušela. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle konkrétní produkty od Garnieru neznám, ale vypadají docela zajímavě.
    Taky se snažím používat stejnou značku šamponu a kondicioneru, ale kondicioner mi dojde vždycky dřív ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jako neříkám, že nevypadají špatně :-) vypadají lákavě, ale já na tyhle z drogérie nejsem..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já používám většinou to co je doma, a i když šampon a kondicionér koupím dohromady, nikdy je nevypotřebuji ve stejný čas :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já moc šampony z drogerie nekupuji.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já používám kondicionér nepravidelně :-) Jinak Garnier značku mám ráda :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na těchto produktech mě nejvíce zaujala ta barva obalů. :-D Jinak krásné fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Garnier Fructis Color resist asi nikdy nic nepřekoná, ale nedávno jsem zkusila z téhle řady Coconut Water a mile mě překvapil šampon i kondicionér.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kondicionér a šampón mám už xy let stejný a díky lupům se bojím experimentovat.

    měj se krásně!
    ByGabra

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Garnier ma skvelé šampóny aj masky na vlasy. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.