Preskočiť na hlavný obsah

Fenty Beauty by Rihanna - Bomb Baby Mini Lip and Face Set

Ahojte!

Neviem ako vy,ale ja osobne mám veľmi rada miniatúry. V prvom rada je to z toho dôvodu, že mám doma veľa kozmetiky a ak by som mala všetko v plnom balení, tak by som to určite nestíhala spotrebovať. A ako ďalšie sa mi mini produkty páčia a sú skvelé na cestovanie. Práve preto som si ešte v januári kúpila v Sephore jeden set od Fenty Beauty.



Značka Fenty Beauty ma láka - hlavne ma lákajú rozjasňovače, lesky a rúže. Make-up, korektor atď. ma až tak veľmi nezaujali. Preto, keď som objavila na nete tento set, tak som si ho musela hneď kúpiť.

Bomb Baby Mini Lip and Face Set



Obsahuje mini lesk na pery v odtieni Fenty Glow.


Ja mám doma plné balenie lesku v odtieni Diamond Milk, o ktorom ste si už mohli prečítať na mojom blogu. Lesk je na perách príjemný, má sladkú vanilkovú vôňu a odtieň je veľmi zaujímavý. Fenty lesky sú prvé po dlhej dobe, ktoré mi na 100% vyhovujú.



Okrem lesku nájdeme v tomto sete aj rozjasňovač Killawatt Freestyle v odtieni Hu$tla Baby.


Tento rozjasňovač ma chytil za srdce. Má krásne medené odlesky a dá sa skvelo vrstviť. Vyzerá dobre aj na bleduľke ako som ja. Je vhodný na dramatické večerné líčenie ale aj na jemné denné. Stačí použiť len malé množstvo a skvelo rozjasní celú tvár. Ja osobne sa určite chystám kúpiť si aj iný odtieň v plnom balení. Tento rozjasňovač radím k jedným z najlepších aké som doma kedy mala. Veľmi som si ho obľúbila a používam ho dosť často.


Tento set je skvelý,ak chcete vyskúšať niečo od Fenty,ale nechcete hneď kupovať plné balenie. Ak by mali aj iné druhy, tak by som si ich určite hneď kúpila. Ja som s týmto setom veľmi spokojná.
Cena: 510 Kč a kúpite ho v Sephore



Zaujal vás tento set? Plánujete si ho kúpiť? A aký máte názor na miniatúry?


S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Thanks for your visiting my blog 😊 I followed your blog 😊 I hope follow to your back...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Znám ten lesk a slyšela jsem na něj jen chválu. :) A rozjasňovač vypadá opravdu dobře, dost pigmentovaně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Smaller products definitely come in handy, especially if you want to make sure you are using things up completely. These Fenty products look beautiful! Especially that highlight.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fenty beauty je na mojom wishliste už od jej prvých krokov a je vidno, že popularita tejto značky stúpa a stále vymýšľajú niečo nové. Ja moc na rozjasnovače nie som, ale veľmi by som chcela vyskúšať jej makeup a tie tekuté rúže. Tie nové ružové odtiene sú skvostné. Ako náhle sa dostanem blízko sephory tak za seba neručím (Hah)
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je super, že mají malá balení, je to fajn že nemusíš dávat velké peníze za něco, co ti třeba ani nebude vyhovovat :) moc se mi produkty líbí, ten rozjasňovač vypadá super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Rozjasňovač se mi hoooodně líbí, na lesky moc nejsem. Asi naběhnu do Sephory, díky za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mě se tahle řada od Rihanny velmi líbí :-) ale osobní zkušenosti s ní nemám, i když bych ráda :-) přemýšlím o pořízení rozjasňovače :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten lesk je fakt krásny :) Škoda že ich nerada nosím, ináč by musel byť môj :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc se mi líbí rozjasňovač :-) Je super, že mají miniaturky a člověk si to zkusí za levnější peníz než nakoupí plné balení :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Malá balení mám moc ráda, člověk vyzkouší jestli mu to sedí a nemusí dávat plnou cenu :) Lesk vypadá moc pěkně

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Lesk je hezký , ale radši nosím rtěnky, tak lesky stačí nějaké levnější :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Och tak ten setík je naozaj krásny, v dobrom závidím. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.