Preskočiť na hlavný obsah

Detox zvnútra tela ale aj pleti - Alteya Organics

Ahojte!

Väčšina ľudí si dáva na Silvestra nejaké predsavzatie. Ja som to tento rok veľmi neriešila ale je proste pár vecí, ktoré chcem zmeniť. S niečím som už začala, na niečo som si ešte nenašla dostatok času. Každopádne jednou vecou, ktorou som tento rok chcela začať bol detox. Moje telo ho veľmi potrebovalo. Priznám sa, že som sa k svojmu telu nesprávala vždy tak ako by som sa mala.


A ako môj detox v podstate prebiehal? Jednoducho.Vylúčila som zo svojho života pár vecí, ktoré neprospievajú telu. Niektoré veci som obmedzila a niektoré som práve naopak začala robiť viac. Dôležité je v prvom rade počúvať svoje telo. Na pomoc s detoxom som začala aj užívať kapsle.


Detoxikačné kapsule z ružového oleja Alteya Organics



Obsahujú čistý bulharský ružový olej a Detoxikačný komplex z Pupalky.  Pomáhajú vyčistiť telo ale aj pleť od toxínov. Po nejakom čase som si začala všímať ako sa mi celkovo zlepšila kvalita pleti. Je ako keby napnutá a taká zdravšia. Aj keď nie som namaľovaná, tak nevyzerám až tak mdlo ako som vyzerala niekedy. Okrem toho sa cítim aj zvnútra lepšie. Nemám ťažkosti so žalúdkom (tie som mala dosť často - vynechala som ale aj nejaké jedlá, o kt. si myslím, že mi škodia). Pozitívne vidím aj to, že mám pevnejšie nechty. Kapsule by mali pomáhať aj s rastom vlasov ale to ja teraz nejako nemôžem posúdiť. Išla som z tmavej na blond a to vlasy veľmi zaťaží. Popritom farbení si vlasy dávam aj pravidelne strihať, takže aj keď vlasy rastú, tak to nie je až tak vidno.

Kapsule sa berú dvakrát do dňa ale musím vás upozorniť na ich silnú arómu. Aj keď mám rada vôňu ruží, tak toto bolo na mňa trochu veľa. Časom som si ale zvykla. Aj napriek silnej aróme som kapsule po prehĺtnutí necítila v ústach.

Balenie obsahuje 60 kapslí.

Detox by mal byť ako zvnútra, tak aj zvonku. Ja som sa tentokrát zamerala hlavne na tvár. A čo je najlepšie na detox tváre? Podľa mňa určite maska.

Detoxikačná pleťová maska ruža a jasmín Alteya Organics



Absorbuje toxíny a znečisťujúce látky z pleti. Je skvelá na mastné miesta, kde ich maz redukuje ale pritom nevysušuje. Je vhodná pre zmiešanú až mastnú pleť. Ja mám zmiešanú pleť a osvedčila sa mi hlavne v T-Zone, kde mi poriadne vyčistila pleť a stiahla póry. Maska stimuluje prekrvenie pokožky a zároveň ju aj čistí, a tak môže spôsobiť dočasné začervenanie, ktoré zmizne do pár minút. Maska má byť na pleti len nejaké 2-3 minúty a nemala by úplne zaschnúť. Neprekračujte odporúčanú dobu. Uvidíte, že vám budú stačiť aj dve minúty - dvakrát do týždňa. Teraz v zime som ju používala vážne len dvakrát do týždňa ale v lete si ju užijem poriadne. Predsa len v lete je pleť viac mastná, viac sa potí a práve vtedy je dokonalá takáto maska, ktorá zoberie z pleti všetky nečistoty a zanechá ju čistú a sviežu.


Detoxikačná maska obsahuje Rose Jasminium omladzujúci komplex (skrášľuje pokožku a pomáha znižovať známky stárnutia), kyselinu hyalurónovú a ružový íl (detoxikuje a zjemňuje pokožku).

Kapsule a aj maska:

Sú certifikované ako bio produkt.
Sú vyrobené zo 100% organických zložiek.
Sú vegánske.
Samozrejme nie sú testované na zvieratách.
Neobsahujú lepok.
Sú bez geneticky modifikovaných látok

Oba tieto produkty vám môžem s čistým svedomím odporúčať. Samozrejme nemôžete sa spoliehať len na tieto dva produkty. Musíte svoj život zmeniť celkovo.

Pár tipov:
Nejesť veľa mastných a ťažkých jedál.
Obmedziť alkohol.
Prestať fajčiť.
Piť dostatok čistej vody.
Jesť zeleninu a ovocie.
Jesť oriešky.
Chodiť často na prechádzku.
Cvičiť.

Nezabúdajte, že všetko treba brať s mierou a vy musíte cítiť čo vám robí dobre a čo vám škodí.

Ako ste si mohli všimnúť, tak oba produkty boli značky Alteya Organics - výrobca certifikovanej bio kozmetiky. Táto prírodná kozmetika sa začala vyrábať v roku 1999  ale pestovanie ruží je už vyše 100 rokov rodinnou tradíciou. Ich organické ružové polia sú v srdci Bulharskej ružovej doliny. Všetky jej výrobky sú certifikované v Amerike. Výhradným dovozcom tejto značky je Bioruža, ktorá mi okrem týchto dvoch produktov zaslala aj nejaké vzorky.


Pleťový krém univerzálny ruža a jasmín príjemný krém, ktorý má hydratovať a upokojiť pokožku.
Bio Damascena Rose Otto face wash účinne odstraňuje nečistoty ale aj make-up. Zanecháva pokožku sviežu.
Levanduľová voda bio spray je skvelá. Ja mám kvetinové vody veľmi rada či už na osvieženie alebo po použití čistiacich masiek (napr. aj po detoxikačnej, o kt. som tu dnes písala). Pleť ukľudní a aj človek sa cíti v lepšej psychickej pohode vďaka vôni. Zmierňuje zápal, vyrážky a jazvy.
Sú to zaujímavé produkty ale viac vám o nich nemôžem napísať, keďže sú to vzorky.


Budem rada ak mi dáte do komentára vedieť či poznáte značku Alteya Organics a či používate nejaký ich produkt? Poznáte eshop Bioruža? Viete, že majú aj český eshop Bioruže? Nakupujete tam?

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. Tiež zvyknem mať problémy so žalúdkom a tie kapsule vyzerajú veľmi dobre - páči sa mi to všeobecné využitie, že sú dobré na žalúdok, pleť, nechty, vlasy...:)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. E-shop poznám, ale nenakupuju tam. Vím, že mají i české stránky a kosmetiku od nich moc nepoznám. Kapsule mě moc nezaujaly, ale ta maska se mi líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vůbec neznám, ale detox jsem praktikovala v loňském roce a to hned několikrát :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekný článok a ďakujem za tip, vyzerá to dobre, určite sa na to pozriem bližšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tuhle značku vidím prvně v životě :) Ale musím říct, že ty produkty vypadají opravdu zajímavě.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow.. značku neznám :-) ale nejvíce mě zaujaly ty kapsle a to i po vzhledové stránce..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadá to zajímavě. Doposud jsem o značce neslyšela.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Značku neznám a detox jsem ještě nikdy neměla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Značku nepoznám a priznám sa počujem o nej prvý krát. Maska ma veľmi zaujala pretože som milovník masiek na tvár a keď sa mi doma minú všetky zásoby, rada sa na ňu pozriem lepšie.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Na detox já si nepotrpím :D :D A značku teda vůbec neznám...

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.