Preskočiť na hlavný obsah

Yves Rocher adventný kalendár

Ahojte!

Mám tu pre vás prvý článok v tomto roku. Ako ste si mohli všimnúť, tak momentálne som dlhšie na blog neprispievala. Snažila som sa hlavne venovať manželovi a rodine. Ale keďže sa už sviatky skončili, tak mi už nič nebráni v tom, aby som sa opäť pustila do blogovania.
Ako prvé by som vám rada popriala všetko dobré a dúfam, že ste si dostatočne oddýchli.

Dnešný článok bude o adventnom kalendári, ktorý mi spríjemňoval čakanie na Vianoce. Ja som mala tento rok dva adventné kalendáre. O jednom ste si mohli prečítať na stránke Superkrásna.cz a o druhom si môžete prečítať práve dnes.

Yves Rocher adventný kalendár 2018 bol prvý kalendár, ktorý som od tejto značky mala. Na internete ma hneď zaujal svojím obalom a pozrela som si aj zbežne jeho obsah.


Dizajn sa im veľmi podaril. Nič by som na ňom nemenila. Krabičku som si odložila a budúci rok dám do nej nejaké drobnosti pre manžela.


1. Parfumová voda OUI A L´AMOUR - neskutočne pekná vôňa. Asi potrebujem aj plné balenie.
2. Balzam na pery Karité - balzamov na pery mám doma až až a tak tento asi ja osobne nevyužijem.
3. Rastlinný telový peeling - veľmi príjemný peeling, ktorý neskutočne pekne vonia.
4. Sprchový gél Mango & koriander - tento sprchový gél som mala a je skvelý. Krásna vôňa a telo nabudí energiou.
5. Spevňujúca starostlivosť o nechty - nič podobné doma nemám a tak sa teším na testovanie.
6. Jemný odličovací krém Sensitive Végétal - ja osobne nemám veľmi rada na odličenie krémy a tak uvidím či ho využijem alebo či ho pošlem ďalej.


7. Mono púdrové očné tiene č.12 Baie Rose Nacré - na instagrame ste mohli vidieť, že tieto tiene som už testovala a ja som s nimi spokojná. Tento odtieň je krásny, jemný a je skvelý do vnútorného kútika oka na rozjasnenie.
8. Žiarivý lak na nechty č. 24 Rose Dahlia - ja mám doma tento lak už doma len v trošku inom odtieni (č.47) a som s ním spokojná. Na nechtoch mi vydržal dlho.
9. Hydratačný krém na ruky s bio arnikou - momentálne mám otvorené asi tri balenia krémov na ruky a tak som tento ešte neskúšala.
10. Sprchový gél kokos - ja som mala kokosové telové mlieko a bolo skvelé, tá vôňa je dokonalá a pokožka je po ňom hebká.
11. Čistiaci gél Hydra Végétal - môj najobľúbenejší gél na tvár. Doma mám už druhé balenie a som s ním veľmi spokojná.
12. Šampón na farbené vlasy - keďže som si vlasy začala opäť farbiť, tak ho určite využijem pri cestovaní.


13. Hydratačná micelárna voda Hydra Végétal - radu Hydra Végétal mám veľmi rada a túto micelárku určite využijem na cestách.
14. Lak na nechty s gélovým efektom č. 26 Rose perle - na mňa to je celkom nevýrazná farba ale uvidím, možno lak vyskúšam.
15. Mono púdrové očné tiene č. 25 Réglisse Scintillant - aj tento tieň som už vyskúšala a zamilovala som sa doň. Na konci tohto článku vám dám aj fotku líčenia.
16. Regeneračný sprchový balzam pre veľmi suchú pokožku - tak na tento balzam som úprimne zvedavá.
17. Regeneračný šampón na poškodené vlasy - určite vyskúšam. Je vhodný pre poškodené a veľmi suché vlasy.
18. Nočný regeneračný krém na vlasy - veľmi zaujímavý produkt, kt. určite vyskúšam. Píšu,že ho ráno netreba umývať, tak som na to zvedavá.


19. Hydratačný gél na deň a noc - tento gél mám doma ale ešte som sa k nemu nedostala. Táto mini verzia poputuje ďalej.
20. Sprchový gél Lotosový kvet a šalvia - sprchové gély od YR mám rada a tento má zaujímavú vôňu.
21. Vyživujúce telové mlieko na veľmi suchú pokožku - toto mlieko asi poputuje tiež ďalej.
22. Žiarivý lak na nechty č. 43 Cerise Noire - krásna výrazná farba laku.
23. Parfumová voda Mon Evidence - krásna vôňa, ktorú mám doma v kabelkovej a aj plnej verzii. Určite ju dám do sútaže aby ju mohol niekto tiež vyskúšať.
24. Matný rúž na pery Grand Rouge č.156 - tento rúž som si hneď zamilovala. Krásna farba a dizajn je dokonalý.

Ja osobne som s obsahom veľmi spokojná. Niektoré veci mám síce už doma v plnom balení ale to nevadí. Čo nevyužijem, tak dám do súťaže na instagrame. Ak by som nemala doma dva adventné kalendáre, tak by som určite všetko počas roka pri cestovaní využila.


Líčenie:
Použila som oba mono tiene a aj rúž z tohto adventného kalendára.


Ako sa vám páči Yves Rocher adventný kalendár? Aký adventný kalendár ste mali doma vy? Kupujete si kozmetické adventné kalendáre? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

Na záver by som vás rada privítala u seba na instagrame, kde do 13.01.2019 prebieha súťaž.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Joo, tak tenhle kalendář se opravdu povedl! Je rozmanitý, vypadá krásně a opravdu bych uvažovala nad jeho koupí. Já sice žádný takový kalendář neměla, ale oproti tomuto jich nebylo zas tolik, které by mě ve výsledku nějak extra zaujaly.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Obsah vypadá fakt dobře. :) Samé využitelné produkty, které bych aspoň já využila :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento vypadá dobře :))

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.