Preskočiť na hlavný obsah

Škoricový a Jojobový olej Renovality

Určite ste si všimli, že Renovality sa pomaly ale isto rozrastá. Na začiatku som o tejto firme veľmi nepočula a teraz ju vidím skoro všade. Ja sa popravde ani nedivím. Produkty od Renovality som si veľmi obľúbila a neviem si už bez nich predstaviť svoje kozmetické rituály. Dneska by som Vám rada predstavila ďalšie oleje, ktoré používam dlhodobo.



Škoricový telový olej 100 ml



Olej je zložený zo škoricového esenciálneho oleja a oleja zo pšeničných klíčkov.
Olej z pšeničných klíčkov hydratuje pokožku a udržuje ju v dobrom stave. Škoricová silica zpôsobuje miestne prehriatie pokožky a rozširuje cievy.

Pred použitím je olej nutné rozriediť nosným (základným) olejom napr. jojobovým,argánovým...Ja osobne ho najčastejšie riedim práve s jojobovým olejom taktiež od značky Renovality.
Ak si olej zriedime, tak ho môžeme pokojne naniesť masírovaním na pokožku.

Tento olej má príjemnú vôňu, ktorá je skvelá hlavne teraz v tomto zimnom období. Určite si rýchlo zvyknete na takýto relax. Jemným masírovaním si prehrejem telo a je to neskutočná úľava na unavené svaly. Tento olej má pomôcť aj pri boji s celulitídou ale to neviem potvrdiť a ani vyvrátiť, keďže ju nemám.

Je vhodný pre každý typ pokožky. Pre citlivých je ale lepšie vyskúšať najprv olej na menšej ploche pokožky. Nie je vhodný pre tehotné!

Ak hľadáte olej, ktorý vám pomôže relaxovať a ešte vám aj uľaví od unavených svalov, tak určite odporúčam vyskúšať tento.

Jojobový olej 100 ml



Keď som tu už spomínala jojobový olej, tak rada by som vám o ňom toho napísala trošku viac.
Olej pochádza z rastliny Simondsie čínská. Jojobový olej sa radí medzi najkvalitnejšie oleje a je vhodný pre všetky typy pokožky. Pomáha pri boji s akné. Pokožku hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu a regeneruje. Hojí jazvy a bojuje s pigmentovými škvrnami.

Jojobový olej je vhodný na použitie namiesto krému na vlhkú pleť ráno a aj večer.
Tento olej je všestranný pomocník. Môžeme ho použiť aj na vlasy, ktoré zanechá hydratované,uhladené a vyživené. Môžeme si urobiť aj zábal, kde okrem tohto oleja pridáme aj bylinky (bobkový list,rozmarín, citrón...)
Ako som už písala hore, tak je skvelý aj pri masáži tela, kde ho pridáme k nejakému esenciálnemu oleju (škoricový,levanduľový...)

Jojobový olej je aj skvelým pomocníkom pri odličení pokožky. Ľahko si poradí aj s vodeodolným makeupom a nedráždi ani oči.

Jojobový olej je proste malý zázrak, ktorý by nemal chýbať u nikoho doma. Ja som už svoj spotrebovala ale určite si ho opäť kúpim.

Používate oleje? Aký je váš najobľúbenejší?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Oleje používám většinou arganové. Ale zaujal mě i ten jojobový.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jejich oleje mě fakt hodně lákají, tak snad už brzo nějaký vyzkouším. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, o skořicovém oleji slyším poprvé :) ten vypadá dobře.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.