Preskočiť na hlavný obsah

Masky Kocostar

To,že zbožňujem masky už asi ani nemusím spomínať. Už som doma mala neskutočne množstvo masiek a vždy ma poteší ak nájdem nejakú, ktorá sa niečím líši od ostatných. Kto skúšal Kocostar masky,tak určite vie,že tieto masky sú zaujímavé.



Ja som zatiaľ skúšala dva druhy,ktoré sú na podobnom princípe. Nie sú z jednej textílie ako som zvyknutá ale skladajú sa z niekoľkých menších častí.

Maska ruža



Hneď po otvorení masky ma príjemne prekvapila vôňa, ktorá je krásna a vôbec nie je chemická. Ako som už spomínala, tak tieto masky sa skladajú z viacerých častí - táto konkrétne obsahuje "lupienky ruže", ktoré si dáme na potrebné miesta na našej pleti. Maska je na pleti príjemná, nekĺže sa a pleť nedráždi. Maska ruža obsahuje extrakt zo skutočných ruží,kt. má za úlohu pleť regenerovať a zanechať ju hladkú, omladenú a pružnú. Výťažok z rúže redukuje póry a posilňuje pokožku proti vonkajším vplyvom. Má antibakteriálne účinky ,pôsobí proti začervenania ,zmatňuje a dodáva vlhkosť.

Pred použitím masky (každej masky,nie len tejto) je potrebné mať vyčistenú pleť. Následne dáme lupienky na potrebné miesta na pleti a necháme 15-30 min pôsobiť. Nikdy nenechávajte textílne masky na pleti úplne zaschnúť (nerobí to dobre našej pleti). Potom prebytočné sérum vmasírujem do pokožky. Pleť je po použití masky príjemná na dotyk. Vyzerá matnejšie a póry sú menšie. Pleť je dostatočne hydratovaná. Efekt masky mi vydržal aj na druhý deň.
Na mojom instagrame si môžete pozrieť ako táto maska vyzerá.

Uhorková maska



Maska,ktorá vyzerá podobne ako tá pred tým. "Plátky uhorky" si opäť dáme, tam kde je to potrebné. Maska obsahuje 12 plátkov. Táto maska pomáha pleť rozjasniť a naviazať vlhkosť v pokožke. Uhorková maska je bohatá na vitamín C.
Použitie je také isté ako pri predošlej maske. Mňa táto aplikácia masky veľmi baví. Je to opäť niečo iné. Pleť je po použití masky viditeľne hydratovaná a vyzerá sviežo. Pleť ukľudní a ja sa teším na leto,kedy túto masku budem určite používať pravidelne.


Tieto masky sú dostupné napríklad v Marionnaud ale nájdete ich v ďalších rôznych eshopoch.

Okrem pleti,môžete tieto masky samozrejme použit aj na iné časti tela. Napríklad na ruky,nohy...
Obe tieto masky som si obľúbila a ja sa už teším na testovanie ďalších.



Zaujala vás značka Kocostar? Skúšali ste od nich nejakú masku?

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Na ty jsem koukala. Prý je hrozně dobrá ta na nohy! :)


    Dokonalý tabu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masky poznám, ale ještě jsem je nezkoušela. Vypadají dobře. Až na ně někde narazím, vyzkouším tu první. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zajímavý typ masek, takové jsem ještě neviděla (což ovšem nic neznamená, já masky skoro nepoužívám).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Masky vyzerajú skvelo, veľmi ma zaujalo to prevedenie - lupienky ruže a plátky uhorky, skvelý nápad :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyhle masky mě už chvíli lákají 👀Nejvíc ta jahoda a po tomhle článku i okurková 🌟☺️

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ještě jsem neměla možnost vyzkoušet tyto masky, ale čtu jen samou chválu, tak snad co nejdříve si jednu poridimpořídím. 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já tyhle masky úplně miluji! :-) Měla jsem jahodovou a láká mě zkusit okurková :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Masky znám, a velmi se mi líbí i že je v menších kouscích :-) Je skvělá pro někoho kdo potřebuje masku jen někam. Možná to z ní blbě, ale je to tak.. :)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Už som ich tiež pozerala a zaujali ma, ale zatiaľ som po nich nesiahla. :) Uvidím, možno im dám šancu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Masky ma veľmi zaujali, určite sa na nich bližšie pozriem. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tyhle masky vypadají moc dobře. Celkový dojem na mě dělají dobrý. Více mě zaujala a lákala by mě vyzkoušet ta okurková. Ještě nikdy jsem tenhle způsob nezkoušela, i když jsem to viděla tolikrát :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Masky Kokostar jsou skvělé, měla jsem s plátky růží :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.