Preskočiť na hlavný obsah

Testujem značku Bioderma

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás recenziu na pár produktov od značky Bioderma. Prvé produkty, ktoré som si ešte pred pár rokmi obľúbila boli a sú ich micerálne vody. Beriem ich za jedne z najlepších a vždy sa k nim rada vraciam. Značka Bioderma je dosť známa a ja som si povedala,že od nich vyskúšam ešte ďalšie produkty.



Prvým produktom,ktorý tu mám je Bioderma Atoderm tyčinka na pery.


Ja sa teraz v tomto chladnom počasí určite nezaobídem bez poriadného produktu na pery. Síce mám tých balzamov na pery viac,tak nikdy ich nemám dosť. Väčšinou uprednostňujem tie,ktoré sú v tyčinke pre ich ľahšie nanášanie.
Teraz v zime má veľa ľudí problém s tým, že ich pery sú suché a popraskané. Práve táto tyčinka je skvelým pomocníkom pri takýchto problémoch.
Na perách je Bioderma Atoderm tyčinka veľmi príjemná a pery sú hydratované. Jemná malinová vôňa je bonus. Je hypoalergénna a neobsahuje alkohol.

Ďalším produktom,ktorý teraz každý z nás ocení je Bioderma Atoderm Handcreme.


Ja mám osobne v zime dosť problém s rukami. Sú suché a keď sa o nich dostatočne nestarám, tak mi začnú praskať. Okrem toho,že mám takéto problémy v zime,bohužiaľ musím uznať, že ma suché ruky trápia po celý rok. Je to dôsledok mojej práce, kde mám ruky dosť znečistené a tak si ich musím aj často umývať. Takže v mojej povinnej výbave je stále aj nejaký krém na ruky. Tento krém sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva ten hnusný mastný pocit ulepených rúk. Pokožku poriadne vyživý a chráni ju pred ďalším poškodením. Je hypoalergénny a má príjemnú jemnú vôňu.

Menším nedopatrením som si vzala aj krém, ktorý je určený pre deti. Áno niekedy som trošku roztržitá. Každopádne Bioderma ABCDerm Cold Cream - krém na zimu bude určite skvelým spoločníkom vašich detí.


Dosť som si o ňom čítala a našla som naň len pozitívne reakcie mamičiek. Je výživný, ukľudňuje suchú a citlivú pokožku. Ochraňuje pokožku detí pred vetrom a chladom. Ja tento dám neterke, ktorá ho určite teraz využije. Má veľmi jemne zloženie a je vhodné aj pre novorodencov. K nákupu som dostala aj tohto tučniaka do vody. Dávajú ho k nákupu do 31.12.2018.

Ako som vám na začiatku spomínala, tak micerálne vody od Biodermy mám veľmi rada. Ja som sa tentokrát rozhodla,že vyskúšam aj ich micerálne utierky Bioderma Sensibio H2O.


V balení je 25 kusov. Tieto utierky sú veľmi príjemné a bezproblémov odstránia makeup. Dajú sa s nimi odlíčiť aj oči. Po odlíčení nie je potrebné pleť umývať. Sú jemne parfemované, hypoalergénne a neobsahujú alkohol a ani parabény. Sú skvelým pomocníkom na cestách ale aj doma ak nemáte veľmi čas na odlíčenie. Ja som si ich veľmi obľúbila.

Posledným produktom,ktorý som skúšala je novinka Bioderma Sébium Lotion.


Čo sa týka takýchto produktov, tak ja ich používam veľmi rada. Booster je pre mňa už neodmysliteľná časť starostlivosti o pleť. Môj predošlý som už spotrebovala a tak som sa rozhodla vyskúšať aj tento. Bioderma Sébium Lotion je vhodný pre zmiešanú a mastnú pleť. Poskytuje 8 hodinovú hydratáciu a navráca rovnováhu pleti. Reguluje kožný maz a pH pokožky. Na pleti je veľmi príjemný a jednoducho sa nanáša pomocou tampónu. Je to v podstate taká vodička, ktorá jemne vonia po uhorkách. Priznám sa,že som si najprv na tú vôňu musela zvyknúť. Na pleti ju však už potom nie je cítiť. Tento Booster sa dáva na vyčistenú pleť a pred ďalšou starostlivosťou. Ja som si tento produkt zamilovala a určite vám ho odporúčam vyskúšať. Balenie vydrží dlho a pleť vyzerá lepšie, hydratovaná a póry sa zdajú menšie.

Všetky tieto produkty od značky Bioderma si môžete zakúpiť na stránke BENU ,ktorá mi tieto produkty poskytla na recenziu. Ja im za to ešte raz veľmi pekne ďakujem.

Určite mi dajte vedieť či ste nejaký z týchto produktov už vyskúšali a či nakupujete v lekárni BENU.

Komentáre

  1. Bioderma je nejlepší. :) Jejich micelární vodu miluji a jejich krémy na pleť mi strašně pomohly.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem od Biodermy ještě nic nezkoušela, ale hodně mě to láká, protože ji každý chválí :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Biodermu znám, ale nepoužívám. Ale věřím, že je to super značka. Produkty vypadají dobře a klidně bych nějaký i vyzkoušela. :) Taky mám u sebe pořád krém na ruce.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám Biodermu velmi ráda :-) ale z těch produktů, co ukazuješ ve článku, tak zkušenosti nemám.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.