Preskočiť na hlavný obsah

Nákupy a novinky november/listopad 2018

Ahojte!

Máme tu nový mesiac a to znamená, že tu mám článok s novinkami za november. Kto sleduje môj instagram, tak tieto veci už mohol vidieť. Každopádne tu mám zhrnutie celého mesiaca.

Po dlhej dobe som si niečo objednala z Avonu. Tentokrát ma zaujali produkty na nohy, ktoré som si veľmi obľúbila a určite vám o nich napíšem viac. Kúpila som si aj mini balenie vône do kabelky- hneď som si tú voňavku zamilovala.


V Sephore som urobila menšiu objednávku. V podstate som si nechala iba masku, pretože ostatné veci som dala do súťaže, ktorá prebiehala na mojom instagrame.



Z Yves Rocher som si kúpila adventný kalendár, ktorý mi spríjemňuje čakanie na Vianoce. K objednávke som dostala aj nejaké darčeky, čo ma veľmi potešilo.


Značka Renovality mi zaslala ich novinky. Bol to neskutočný šok a veľmi ma tým potešili. Ich oleje zbožňujem a som rada, že môžem otestovať ďalšie.


V rámci spolupráce s lekárňou Benu som si mohla vybrať pár produktov na testovanie. Určite sa môžete tešiť na ich recenzie ešte v tomto roku.


Z Dm som si objednala Balea adventný kalendár, ktorého obsah si môžete pozrieť na stránke Superkrásna.cz


V novembri sa mi ozvali ohľadom spolupráce z eshopu Kosmetikacapri. Na testovanie mi zaslali dva produkty a musím povedať, že ma oba veľmi milo prekvapili. Podrobnejšia recenzia bude určite ešte tento mesiac.


Keďže som opäť šla do svetlej farby vlasov, tak som si kúpila nejaké produkty na stiahnutie žltej farby. Kúpila som si obyčajný šampón z drogérky, ktorý som používala vždy, keď som šla na blond. A z eshopu Notino.cz som si kúpila masku a šampón od značky Maria Nila.


Keďže idú Vianoce, tak som si kúpila aj nové vianočné vône od Yankee Candle.


Jeden víkend bola u mňa moja skvelá kamarátka, ktorá ma pozná skoro celý život a tak mi doniesla pár vecí, ktoré som ešte neskúšala.


Koncom mesiaca mi prišiel aj nový box z Dm, ktorého obsah ste si mohli už pozrieť u mňa na blogu.


To by malo byť snáď už všetko. Čo nové ste si kúpili za posledný čas? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Juu, to vypadá úžasně, ty novinky. Nevěděla jsem, že Balea má také kalendář. :) Už se těším na články z testování!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásné novinky. Nějaký olej od Renovality bych taky ráda vyzkoušela. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc krásné novinky :) taky musím nakoupit vosky, hrozěn ráda je přes Vánoce pálím :) ty Sephora novinky jsou krásné :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujala mě ta maska na nohy (pokud se teda nepletu) ze Sephory v holografickém obalu.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Olejíčky Renovality též miluji :-) vosky nakupuji pořád, mám ráda, když to u nás doma voní a ten kalendář yves rocher vypadá skvěle :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.