Preskočiť na hlavný obsah

Nákupy a novinky október/říjen 2018

Ahojte!
Dneska tu mám opäť článok s novinkami, ktoré mi prišli v októbri. Väčšinu ste mohli vidieť na mojom instagrame ale v tomto článku vám všetko podrobnejšie zhrniem.

Začiatkom mesiaca mi prišiel balíček od Garnier. Tento mesiac mi prišli dva a v prvom boli produkty na vlasy. - šampón, balzam a maska. O týchto produktoch vám napíšem recenziu, pretože si myslím, že stoja za to. V ten istý deň mi prišli aj vzorky na testovanie od značky Whamisa, ktorú som nepoznala. A aj prírodnejší energeťák Mind Master Extreme, o ktorom ste si mohli prečítať u mňa na instagrame. Kto hľadá lepšiu verziu energeťáku, tak určite odporúčam tento vyskúšať.



Garnier mi zaslal aj zlupovaciu čiernu masku, ktorú ešte stále testujem ale mám z nej zmiešané pocity.


Zaujímavý balíček mi prišiel od Lucky, ktorá mi poslala ich suché masky na testovanie. Tieto masky sú určite zaujímavé a vy sa môžete tešiť na recenziu. Sú úplne iné ako ostatné masky, ktoré som zatiaľ skúšala a dobre viete, že tých masiek som už skúšala veľmi veľa.


V októbri som bola na ďalšom stretnutí Beautyblogeriek, ktoré bolo opäť veľmi príjemné a poučné. Ja už všetko starostlivo testujem a musím sa priznať, že jeden produkt som si neskutočne zamilovala.


Od značky Benefit mi prišiel krásny balíček plný kozmetiky, o ktorej ste si už u mňa mohli prečítať. Ak hľadáte skvelý make-up, tak mrknite na túto recenziu. A ak vás zaujíma, že ako dosiahnuť pekné obočie, tak by vám nemala ujsť táto recenzia.


V rámci spolupráce som dostala na otestovanie tekutý matný rúž od Jenny Lane. Bohužiaľ tento rúž sa mi vôbec nepáčil. Nebol matný a výdrž bola tiež veľmi slabá. Ja ho určite neodporúčam.


V drogérii Teta som si urobila menší nákup. Pár vecí poputuje jednej slečne, ktorá u mňa na instagrame vyhrala súťaž. A tá sviečka je podľa mňa dokonalá. Krásna vôňa a stála len nejakých 400 Kč.


Prišla mi aj objednávka z eshopu "Voním přírodou" , kde som si objednávala kocku na masáž od slovenskej značky Ponio. Recenziu si môžete prečítať na Superkrásná.cz


V Sephore som si urobila radosť leskom na pery od Fenty Beauty. Aj keď lesky všeobecne nemám rada, tak tomuto som nemohla odolať.


A to je pre dnes všetko. Budem rada ak mi dáte vedieť, že čo vás najviac zaujalo a že čo ste si v poslednej dobe kúpili vy.

A ak radi súťažíte, tak by som vás rada pozvala k sebe na instagram, kde momentálne prebieha ďalšia súťaž.


S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. So many wonderful products! I absolutely love Benefit products especially.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Páni, to je plno krásný věcí ♥ super novinky, tan Balíček od Benefitu je krásný a nákupy taky super, kosmetiky není nikdy dost :D
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyjo, to je věcí, až ti to závidím! :D

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělé novinky, tolik krásné kosmetiky. Jen škoda té rtěnky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Škoda rtěnky, protože má krásný odstín. Jinak povedené nákupy. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. skvelé produkty, najviac ma zaujali produkty od Benefitu, tie obaly sú TOP <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už se nemůžu dočkat na recenzi produktu od Ponio :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.