Preskočiť na hlavný obsah

Garnier Botanic Therapy

Ahojte!

Dneska by som sa rada venovala vlasom. Moje vlasy nepotrebujú nejakú extra starostlivosť a väčšinou nemám problém s nejakým šampónom. Šampóny a produkty na starostlivosť o vlasy striedam. V tomto článku by som vám rada predstavila produkty od značky Garnier.



Garnier prišiel na trh s edíciou Botanic Therapy. Ja som z tejto edície používala pred nejakým časom šampón a kondicionér na suché a poškodené vlasy - Olive Mythique. Táto edícia má zelenú farbu a je obohatená o olivový olej. Ja som už oba tieto produkty spotrebovala a bola som s nimi spokojná. Vlasy som mala po nich jemnejšie, hebkejšie na dotyk a vyzerali vyživenejšie. Šampón aj kondicionér príjemne voňali ale vo vlasoch tá vôňa neostávala. Oba produkty majú byť vhodné na každodenné použitie - ja osobne si vlasy neumývam každý deň, tak neviem posúdiť. Kombinácia šampónu a kondicionéru mi vyhovovala a vlasy sa ľahko rozčesávali. Ak si chcete svoje vlasy oživiť, tak táto zelená edícia je pre vás ako stvorená.


V rámci spolupráce som si minule mohla vybrať jednu kompletnú edíciu Botanic Therapy. Mala som na výber aj tú zelenú, ktorú som si pôvodne chcela vziať ale nakoniec som si vzala inú.
(lákalo ma vyskúšať aj niečo iné). Vybrala som si Honey & Propolis, ktorý je určený na veľmi poškodené vlasy s rozštiepenými končekmi. Zloženie obsahuje výťažky z medu a propolisu. Táto edícia ma hneď pri prvom použití uchvátila svojou krásnou sladkou vôňou. Tá vôňa je veľmi príjemná a jemne zostáva aj vo vlasoch. V rámci tohto testovania som mala doma šampón, kondicionér a aj masku. Všetky tri produkty používam pravidelne a nestriedam ich so žiadnou inou starostlivosťou. Musím povedať, že vlasy vyzerajú na pohľad veľmi dobre. Vlasy mám už dosť dlhé a som rada, že mi aj začali rásť nové (momentálne síce s tými malými vláskami bojujem každé ráno,ale aj tak som za ne veľmi vďačná). Neviem, že či mi začali rásť pre túto kombináciu starostlivosti alebo sa len proste umúdrili, každopádne som spokojná. Toto trio mi vlasy nezaťažuje a nemám problém ani s rozčesávaním.  Končeky sa mi ale bohužiaľ s touto kombináciou nepodarilo zachrániť, samozrejme ale viem, že končeky si musím dať ostrihať ( na strihanie som nebola niečo vyše 2 rokov a to je už veľmi dlho). Podľa mňa sa poškodené konce už nedajú ničím zachrániť, tu pomôžu len nožnice.


Ak by som si mala vybrať, že ktorá edícia z týchto dvoch mi vyhovuje viac, tak to bude práve Honey & Propolis. Celkovo mi príde oveľa lepšia a aj vlasy po nej vyzerajú zdravšie. Možno to bude aj tým, že tu som používala už aj masku.

Garnier Botanic Therapy neobsahuje parabény a na Českom trhu je 6 druhov (aspoň myslím, že to tak je). Tieto produkty si môžete zakúpiť napr. na Alze, kde máte aj dostatok recenzií.

Momentálne sú dostupné aj rôzne zvýhodnené balíčky, ktoré sa určite oplatia zakúpiť.

Aké produkty na vlasy používate vy? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Vypadá to na super produkty, já používám na vlasy prodkuty od Yves Rocher a různě je taky střídám :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja Garnier moc nemusím, hľadala som od nich jeden šampón a ani za nič si neviem spomenúť na ten názov. Keď som skúšala iné, moc mi nevyhovovali - ale to mne nevyhovuje skoro žiaden.

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já na to koukala už dlouho, ale nikdy nevyzkoušela, nějak jsem se k tomu neměla. Přijde mi jak kdyby chtěli působit joo přírodně. Ale pokud ti to pomůže s vlasy, je to super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. táto rada vyzerá úžasne <3 musím ju už skúsiť

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Z této řady jsem měla šampon a kondicioner s argonovým olejem. Šampon byl fajn, kondiciner průměr. Teď mám nachystaný šampon s medem a propolisem (měla jsem ho v DM boxu), tak uvidím, jak bude vyhovovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tuhle novinku jsem zaregistrovala, ale nezaujala mě tak moc, že bych jí zkusila.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.