Preskočiť na hlavný obsah

Dokonalé obočie - Benefit Cosmetics Gimme brow + a Brow Contour Pro

Musím sa priznať, že čo sa týka obočia, tak s tým mám stále problém. Neviem si ho sama vytvarovať, tak aby sa mi páčilo. Jedno mám iné ako to druhé (to ma žiaľ väčšina ľudí). Od kedy som v Českej republike, tak na obočie chodím do Sephory do Brow baru od Benefitu. Som tam vždy s výsledkom spokojná aj keď je cena trošku vyššia. Každopádne momentálne som tam už dlhšie nebola a tak som si obočie upravovala sama. Na farbenie doma sa ale sama neodvážim a tak potrebujem k úprave obočia nejaké tie produkty. Práve v dnešnom článku by som vám rada predstavila dva, ktoré som si veľmi obľúbila.

Značka Benefit má skvelé produkty práve na úpravu obočia. Ja som už nejaké skúšala dávnejšie, ktoré ma veľmi milo prekvapili. Pred nedávnom som dostala v rámci spolupráce dva, ktoré som si veľmi obľúbila. 

Gimme brow +

Tento produkt som používala ešte pred tým ako sa premenoval na Gimme brow +. Pred tým to bolo bez toho plus. Je to objemový gél na obočie, s ktorým sa ľahko pracuje. Je to v podstate riasenka na obočie. V ponuke nájdeme veľa odtieňov a tak si každá z nás môže vybrať odtieň, ktorý bude ten pravý. Je vhodný aj pre obočie, ktoré je tenké a nevýrazné. S týmto Gimme brow + gélom mu dodáme objem, farbu a aj tvar. Je vodeodolný a dlho na obočí vydrží - nemám s ním problém celý deň. Stačí len namáčať kefku a pomaly si ňou vytvoríme obočie podľa našich predstáv. Obočie nám zafixuje a dodá mu objem. Skvelý produkt, ktorý určite stojí za vyskúšanie.


Cena: 790 Kč a kúpiť si ho môžeme v Sephore

Brow Contour Pro

Táto novinka je podľa mňa najlepší produkt na obočie, ktorý som kedy vyskúšala. Pero, ktoré ma vracia do školských čias, kedy som používala v škole štvortuhovky. Toto kontúrovacie pero je skvelým pomocníkom pri úprave obočia. Pero obsahuje 4 tuhy, ktorým si vykontúruje obočie podľa svojich predstáv. Máme tu jednu svetlejšiu farbu, ktorú dáme na začiatok obočia. Tmavšiu farbu dáme na koniec obočia. Na definovanie obočia použijeme odtieň č.3, ktorým obkreslíme svoje obočie. Následne použijeme rozjasňovač. Na obale máte názorný príklad ako toto pero máme použiť.


S týmto perom sa ľahko a rýchlo pracuje. Používanie podľa mňa zvládne aj začiatočník (aj mne to s týmto perom celkom ide). Obočie vydrží až pokiaľ ho neodlíčim, takže výdrž je skvelá. Brow Contour Pro je vodeodolný. Toto pero nájdeme v 5 odtieňoch a ja mám doma Brown Light, ktorý mi dokonale sedí.



Cena: 950 Kč a nájdeme ho opäť v Sephore

Oba produkty mám veľmi rada a určite ich budem používať aj naďalej. Sú skvelé a stali sa mojimi obľúbencami hneď po prvom použití. Ak hľadáte dokonalé produkty na obočie, tak určite dajte šancu Benefit kozmetike, ktorá ich má podľa môjho názoru najlepšie.


V ponuke majú aj rôzne výhodné sady za skvelé ceny, na ktoré by ste sa mali určite pozrieť. Napríklad: Bigger & Bolder alebo Brow Tryouts!

Aké produkty na úpravu obočia používate vy? Používate na ich úpravu niečo od značky Benefit? 


Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

Komentáre

  1. Síce si obočie nemaľujem ale tá ceruzka má veľmi krásny obal a podľa tvojho opisu aj veľmi dobre slúži. ;)

    Blog of Sunflower♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Celkově najít něco na obočí, co by stálo za to a i barvu mělo ok, je docela těžké, tohle vypadá docela pěkně, nejvíc mě na tom zaujalo to balení :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzkoušet nějaký produkt na obočí od Benefitu je jedním z mých goals, ale nevím, jestli se mi za to chce utrácet takové peníze :/ Já používám tužku od Catrice a gel od NYXu a jsem spokojená :)

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od značky Benefit jsem nic nezkoušela, ale nějaký produkt bych klidně zkusila, ale zatím mě od koupi odrazují ceny. Já jsem naprosto spokojená s gelovými řasenkami na obočí. Značky střídám. Někdy používám Maybelline a někdy L´oréal :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.