Preskočiť na hlavný obsah

Saturo jedlo vo fľaši

Ak ma sledujete na Instagrame, tak ste si museli všimnúť, že v rámci spolupráce som dostala možnosť otestovať kompletné jedlo vo fľaši a dnes by som vám rada o ňom niečo napísala.



Saturo nám dokáže pomôcť práve v takých dňoch, keď sa nemáme čas ani najesť. Jedna 500 ml fľaška má 500kcal a nahradí nám jedno jedlo. Obsahuje všetky potrebné živiny ako bielkoviny, sacharidy, tuky, vlákninu, vitamíny a minerály.

Saturo je 100% vegánske, bez laktózy a je vhodný aj pre ľudí, kt. majú bezlepkovú diétu. Trvanlivosť je viac ako 6 mesiacov a fľašky nie je potrebné uchovávať v chladničke.

Saturo má dva druhy balenia: 500 ml fľaša - 25% dennej výživy (nahradí nám jedno jedlo za deň)
                                                330 ml tetra pak - 1/6 dennej výživy (hodí sa na desiatu alebo olovrant)

Saturo má rôzne príchute: 500 ml fľaše - Original, Čokoláda a Káva
                                           330 ml - Original, Čokoláda, Vanilka, Jahoda plus limitované edície ( teraz sú to Kokos, Chai, Lieskový oriešok)

Nemala som doma všetky príchute ale môžem vám napísať aspoň o tých, ktoré som doma mala/mám.
Original bol pre mňa trošku nezáživný. Ja mám radšej ochutené produkty.
Čokoláda bola pre mňa proste lahôdka. Neskutočne dobrá chuť. Osobne je to môj favorit. Túto príchuť som si zamilovala.
Vanilka bola príjemná a tiež mi chutila.
Jahodu som ja osobne nepila ale manžel áno. Vravel, že bola osviežujúca.
Kokos manželovi chutil najviac zo všetkých, ktoré ochutnal. V horúčave ma príjemne osviežil.
Káva je moja druhá najobľúbenejšia príchuť. Tá je vhodná aj keď okrem jedla potrebujem nakopnúť, keďže obsahuje 150mg kofeínu z organickej fair trade kávy.

Nutričné zloženie:

Okrem týchto fliaš Saturo vyrába aj Kakaové tyčinky, ktoré sa skvelo hodia na desiatu. Majú 250 kcal a pre malý rozmer ich môžem mať stále pri sebe v kabelke.
Majú vysoký obsah bielkovín, vlákniny. Obsahujú 26 vitamínov a minerálov. Sú z rastlinných surovín a obsahujú vysoko kvalitné kakao. Obsahuje lepok.


Aký je môj záver na tieto produkty? Ja som si ich obľúbila spolu aj s mojím manželom. Vždy som dala manželovi nejakú fľašu do práce, keďže tam sa veľmi nestíha poriadne najesť. Ja som momentálne ešte doma na marodke a tak sa dokážem v pohode najesť. Saturo som si dávala hlavne, keď som šla niekde von a nechcela som sa ísť najesť do nejakého fastfoodu.

Je to skvelá náhrada jedla, ak sa človek z nejakého dôvodu nestíha poriadne najesť. Určite toto jedlo odporúčam každému, kto napríklad pracuje tak ako ja na zmeny a v práci mu nechutí veľmi jesť. Je skvelý aj na výlety. Nezaberá veľa miesta v batohu a plnohodnotne nás zasýti.


Ak vás Saturo zaujalo, tak sa určite pozrite k nim na stránky, kde si ho môžete aj objednať. Majú tam napríklad aj testovací balíček. Môžte si tam zakúpiť produkty jednorázovo alebo si môžete objednať aj predplatné.


Komentáre

  1. Jéééj, to vyzerá skvelo! :) Musí to byť super, vďaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tohle vypadá fakt skvěle. Určitě je zdravější najíst se takto, než jít v rychlosti na oběd do fastfoodu.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. já bych se z toho určitě nenajedla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wau! Tak o tomto som ešte vôbec nepočula ale vyzerá to skvele a aj celkom zdravo. :D ;)

    Blog of Sunflower

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerá to naozaj zaujímavo ! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O tom slyším poprvé, ale abych pravdu řekla, nic pro mě to není :) Já si radši pochutnám na něčem pevném :D Ani smoothie a podobné věci moc nemusím. Jediné, co mi zachutnalo, tak jsou milkshaky, ale tam to bude tou zmrzkou :D :D Taky si myslím, že pokud si člověk chce nachystat nějaké jídlo do práce, že si tu chvilku vždycky najde, ale pokud se někomu nechce a má spoustu peněz navíc, proč ne :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zajímavé, obzvláště ty tyčinky. Oceňuji vysoký obsah bílkovin, protože jsem vegetarián a tak se to snažím dohnat, jak jen to jde :-) na jídlo v lahvi bych asi úplně nebyla, ale tyčinky mě zaujaly :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Už jsem o tomhle nápadu slyšela u jedné youtuberky :-) zaujalo mě to a ráda bych vyzkoušela ledovou kávu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.

Trio od Uriage

Ahojte! Dneska tu mám pre vás článok o troch produktoch značky Uriage,ktorú určite dobre poznáte. Táto značka sa vyznačuje tým, že ich produkty obsahujú termálnu vodu Uriage.

Blond vlasy bez žltých tónov - Top 3 silver šampóny

Ahojte! Už ste si určite všimli, že som si opäť vlasy prefarbila na blond. Ja mám rada takéto zmeny a vôbec sa im nebránim. Pravidelne si farbím vlasy na čierno a potom na blond už pár rokov. Koncom minulého roka som dostala chuť byť opäť blondínkou a momentálne sa už pomaly približujem ku farbe, akú chcem. So sťahovaním tmavej farby príde niekedy aj ten nechcený žltý efekt a tak mám doma vždy fialový šampón. Dneska vám predstavím top tri šampóny,ktoré sa zbavia žltých tónov.