Preskočiť na hlavný obsah

Bourjois Eye Catching

Ahojte!
Dnes tu mám pre Vás recenziu na dva produkty od značky Bourjois, ktoré ste možno už dávnejšie zaregistrovali. Ja sama som už videla na tieto produkty reklamu aj v telke a tak som sa rozhodla, že vám o nich napíšem. To či sa podľa mňa oplatia alebo neoplatia kúpiť sa dozviete práve v tejto recenzii.

Pre mňa je základ líčenia riasenka. Osobne ich mám doma dosť veľa (chystám porovnávanie) a rada ich striedam a vždy hľadám tú, ktorá ma očarí. Táto od Bourjois má hneď na prvý pohľad zaujala obalom, ktorý vyzerá elegantne a veľmi pekne (a tá mačička je rozkošná). Bourjois Eye Catching riasenka je určená na objem rias a má zaujímavú kefku. S kefkou sa pracuje dobre a ľahko. Riasenku si pomocou tejto kefky dám na horné aj spodné riasy bez problémov. Jediným problémom je, že na špičke tejto kefky sa chytá dosť riasenky, čo znamená, že ju musím stále utrieť. 
























Čo sa týka výdrže, tak je ohromná. Bez pohnutia sa drží na riasach po celý deň. Neotláča sa, nerozmazáva sa a nedrobí sa. Z očí sa dá dať dole bez zbytočného drhnutia oka bežným odlíčovačom. 

Bourjois Eye Catching riasenka robí pekné objemné riasy. Nevýhoda je, že ich nepredĺži, preto nemusí vyhovovať ženám, ktoré majú maličké riasy. Pigmentácia je skvelá a intenzívna.
Cena: 308 Kč na Notino


Druhým produktom je Bourjois Eye Catching očná linka v pere. Perá, fixky ako linky sú moje obľúbené. Pracuje sa mi s nimi veľmi dobre. Táto očná linka podľa reklamy sľubuje, že s ňou linky zvládnu aj úplný začiatočníci. V tomto na 100% súhlasím. Hrot linky je skvelý a určite je vhodný aj pre začiatočníkov. Ale...to "ale" je pre mňa dosť dôležité. Pigmentácia tejto linky je katastrofálna. Z čiernej,výraznej farby, ktorú by som od tejto linky čakala sa na oku stáva šedá. Proste na očiach nie je vôbec čierna a to je pre mňa dosť dôležité. Áno pod dlhšom čmáraní liniek sa konečne to pero rozpísalo a už je čierna, taká ako má byť ale dosť ma zarazilo, že na začiatku bola táto linka proste skôr šedá ako čierna. Táto linka ma proste nezaujala natoľko, žeby som si ju kúpila a v podstate ju ani nemôžem nejako odporúčať. 


Čo sa týka výdrže, tak táto linka je celkom okej pokiaľ ju nepoužijete vtedy, keď sa spotíte alebo nebodaj rozplačete. Nie je vodeodolná čiže to sa dalo čakať. Ja som ju testovala aj v Tatrách a tam proste dopadla katastrofálne. Hneď sa mi otlačila a rozmazala. Ak ju ale plánujete zobrať len do školy alebo do kancelárie, tak v pohode vydrží na očiach celý deň. Odlíčiť ide ľahko a jednoducho (stačí k tomu len čistá voda).
Cena: 286 Kč na Notino


Na záver by som povedala, že oba produkty nie sú hrozné ale nie sú ani perfektné. Ich cena je trochu vyššia a tak by som čakala, že budú trošku kvalitnejšie. V ich cenovej relácii (alebo ak si trochu priplatím) sa dajú kúpiť oveľa lepšie výrobky. Linku si už do budúcna neplánujem kúpim a riasenku tiež,ale to len preto, že mám iné, ktoré mi vyhovujú viac. Samozrejme každému vyhovuje niečo iné a vy možno tieto produkty zbožňujete a vyhovujú vám. Určite mi dajte vedieť do komentára ako ste na tom vy :-)

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. Tužky na oči nepoužívám, ale líbí se mi řasenka. I když za tu cenu bych si ji asi nekoupila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. These products look really great! Bourjois is definitely a wonderful brand.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bourjois ako znacku mam velmi rada! :)) sice mi spiraly od nich az tak nevyhovuju ale ostatne produkty su jedny z mojich najoblubenejsich :) na linku sa musim urcite pozriet aj ja!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuto řasenku mám taky a za mě musím říct, že ani s tím objemem si moc neporadí. Je spíš na takové ty přirozené řasy a přesně proto mi na léto vyhovovala. Vydržela celý den a rozhodně proti ní nemůžu říct jediné křivé slovo, na zimu si ji ale nekoupím, to se maluji víc a potřebuji něco výraznějšího :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Značka Bourjois mě nějak extra nebere, ani neláká. A u těchto produktů mi obalem připomínají spíše značku Makeup Revolution.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta řasenka vypadá fajn, ještě jsem od Burjois nic nezkoušela :)
    MyGoldenMind | Soutěž

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Občas maji velmi dobre produkty a jedna moje kamarádka si hodně vychvalovala linku :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.