Preskočiť na hlavný obsah

Better Than Sex maskara

Základ môjho líčenia je maskara. Aj keď si nič iné na tvár nedám, tak maskara musí byť. Nájsť ale maskaru, ktorá by bola dokonalá je niekedy ťažšie ako by sa zdalo. Ja som vyskúšala rôzne kým som si našla presne tú dokonalú pre mňa. A ja vám ju dnes predstavím.

"Better than sex" Too Faced





Pred tým než som si ju kúpila ( bolo to cca 3 roky dozadu), tak som si o nej dosť toho čítala. Niekde ju vychvaľovali, niekde práve naopak a ja som bola dosť na pochybách či si ju mám kúpiť (predsa len nie je najlacnejšia). Nakoniec som si kúpila jeden set miniatúr a práve tam bola aj táto maskara. Zažili ste už lásku na prvý pohľad? Tak práve táto špirála bola tou láskou a dodnes aj je. Totálne som sa do nej zamilovala. Keď som si ju dala prvýkrát na riasy, tak som ani neverila, že môžu byť tak veľké, husté a výrazné.


Ja mám doma už asi tisíce balenie a stále ju používam dookola. Samozrejme popritom si vždy kúpim aj inú, ktorú skúšam ale vždy sa vrátim práve k tejto od Too Faced. Je to moja klasika, ktorá ma ešte ani raz nesklamala.
Vždy si kupujem miniatúru. Mala som aj plné balenie ale úprimne nestihla som ju spotrebovať (vždy používam špirálu do pol roka a potom ju vyhadzujem aj keď je dobrá). Vydrží dlho "čerstvá". Ešte ani raz mi nevyschla.
Na očiach robí vážne pekný efekt. Riasy nie sú zlepené a vydrží na očiach až kým ju neodlíčim. Dole ide ľahko. Nedrolí sa, nerozmazáva sa a farba je intenzívna.

Balenie je ružové a rozkošné. Kefka mi neskutočne vyhovuje. Veľmi som si ju obľúbila a skvelo sa mi s ňou pracuje.
Ako ste už mohli pochopiť, tak "Better Than Sex" mám veľmi rada a určite ju budem používať aj naďalej.

A čo je na tejto maskare najlepšie? Je Cruelty free a Vegan.

Cena mini balenia: 310 Kč a môžete si ju kúpiť v Sephore 
Plné balenie stojí 750 Kč

Skúšali ste už maskaru Better Than Sex od Too Faced? Akú máte s ňou skúsenosť? Akú máte vy najobľúbenejšiu špirálu? Budem rada ak mi dáte vedieť v komentári :-)

Komentáre

  1. Celkově jsem od této značky ještě nic nezkoušela. Mojí nejoblíbenější řasenkou je zatím Lash sensational od Maybelline. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určitě je skvělé, že takové produkty existují, mě ale popravdě moc nelákají. Kosmetiku využívám spíš jen nárazově, proto mi přijde škoda dávat tolik peněz za něco, co vytáhnu 2x za měsíc.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hodně jsem o ní slyšela, vypadá super, asi by mi vyhovoval i kartáček :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už som ju skúšala, je vynikajúca :) Tiež na ňu nedám dopustiť :) Mimochodom, krásne fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Momentálne ju používam a je fakt parádna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Za takovou částku bych si řasenku nepořídila :-) ale to menší balení za 300 Kč bych i možná vyzkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi dlho sa na ňu chystám, ale zatiaľ ma stále odradila cena :) Za tú cenu viem mať tri moje najobľúbenejšie :D

    S LÁSKOU, TORILINKA / @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak na túto sa chystám, taká mini mi určite bude stačiť. Tie sa snažím riasenky spotrebovať tak do pol roka. Moje obľúbené sú Yves Rocher Sexy Pulp up alebo Maybelline Lash Sensational.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.