Preskočiť na hlavný obsah

Malinový olej Renovality

Ako ste si už u mňa mohli všimnúť, tak veľmi rada používam rôzne oleje. Dneska by som vám tu rada predstavila jeden, ktorý som si obľúbila hlavne teraz v lete.

Malinový olej



Tento olej má príjemnú jemnú vôňu.
Je vhodný pre všetky typy pokožky.
Je vhodný pre citlivú a načervenalú pokožku.
Je vzácny za studena lisovaný olej zo semiačok malín.
Absorbuje časť UVA a UVB žiarenia.
Čiastočne zaisťuje ochranu pred slnečným žiarením.
Účinne regeneruje a hydratuje pleť.

Ja tento malinový olej používam už dlhšie a musím sa priznať, že mi sadol, tak ako aj ostatné oleje od značky Renovality. Tento olej je skvelý práve teraz v lete. Dávam si ho vždy po opaľovaní. Mala som ho so sebou aj v Tatrách a musím sa priznať,že mi veľmi pomohol s mojou spálenou tvárou (skoro celý čas nám v Tatrách pršalo ale ja som sa aj tak dokázala spáliť). Tento olej ma proste zachránil. Pleť sa rýchlo ukľudnila a začervenanie zmizlo do druhého dňa. Olej si dávam na vlhkú pokožku aby sa do nej lepšie vpil (nie len tento ale všetky oleje).

Pleť v lete dosť trpí a tak sa o ňu starám ešte viac ako cez iné ročné obdobie. Dávam si častejšie rôzne masky, používam viac produktov na hydratáciu a tento malinový olej mi veľmi vyhovuje v hydratácii mojej pleti. Ak ho vyskúšate, tak si ho určite obľúbite. Ja si ho plánujem so sebou brať na každú letnú dovolenku (je vhodný aj ako ochrana pred slniečkom ale určite sa nespoliehajte len na olej - každá pokožka je inak citlivá). Tento olej odporúčam hlavne na celé telo. Bol dobrý aj na tvári ale iný olej mi na nej sedel viac (o tom si prečítate nabudúce).

Cena: 349 Kč

Skúšali ste tento Malinový olej? Vyhovuje Vám? Používate vôbec oleje pri starostlivosti o svoju pleť, vlasy a telo?

Predošlé recenzie:

Renovality 1

Renovality 2
Renovality 3
Renovality 4
Choco balzam 

Ja ešte raz veľmi pekne ďakujem Renovality za tento skvelý olej.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Celkově jsem od této značky ještě nic nezkoušela ani malinový olej. Ale zní to velmi dobře.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I have a lot of different oils in my collection but I haven't tried this one. It sounds really interesting!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na malinový olej od této značky jsem četla různé recenze a ani jedna nebyla záporná. Fakt mě vyzkoušet tento druh oleje hoodně láká :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Čtu recenze, ale jinak s touto značkou zkušenosti nemam...no možná je to škoda, protože i na moji suchou kuži by to mohlo byt velmi přijemne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten musí fakt dobře vonět. :) Tato značka mě hodně láká.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O malinovom oleji som nepočula ale ricínový olej je úžasný! :)

    IVANNA THE BLOGGER

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já moc na takové oleje nejsem, ale doporučím ho ségře:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já oleje nemůžu, ale kdybych mohla, tenhle bych určitě zkusila, navíc malina ;)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Oleje mám veľmi rada najmä počas leta. Keďže mám citlivú pokožku a alergiu na slnko, musím pomerne často hydratovať a mastiť. S malinovým olejom mám veľmi dobre skúsenosti a už mi neraz pomohol pri problémoch. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.