Preskočiť na hlavný obsah

Avon Beauty Box Horúce trendy

Dnešný článok mal byť trošku iný. Chcela som Vám predstaviť viacero produktov od značky Avon ale nestihla som ich všetky poriadne otestovať a tak som sa rozhodla, že dnes Vám aspoň predstavím nový Beauty Box. Ďalšiu kozmetiku od Avonu vám predstavím nabudúce.

V rámci spolupráce mi prišiel minule nový box. Všimla som si, že pred tým mali aj nejaký letný box, kde boli nejaké produkty vhodné práve na leto. Tentokrát ich box obsahoval rôznu dekoratívnu kozmetiku. V boxe nemohol samozrejme chýbať ani letáčik, kde sú aj tri návody na líčenia. Tie si môžete pozrieť aj na stránke Avon.



Beauty Box "Horúce Trendy"
- obsahuje 7 plných produktov
- môžete si s ním vykúzliť pekné líčenie
- okrem dekoratívnej kozmetiky sa tu nachádza aj vôňa

1. Avon Perfect Brow Sculpting Pencil
Táto ceruzka na obočie je v odtieni Deep Brown. Má zaujímavé zakončenie a celkom ľahko sa s ňou pracuje. Dá sa s ňou urobiť pekné obočie. Odtieň je na mňa trošku tmavší.


2. Glimmersticks Ceruzka na oči 
Ceruzka na oči v odtieni Brilliant Amethyst. Je vysunovacia, nie je potrebné ju orezávať. Farba je pekná ale na očiach mi príde dosť nevýrazná. Výdrž je skvelá. Držala na svojom mieste po celý deň.


3. Špirála Big & False 
Odtieň Black. Táto špirála mi celkom vyhovuje. Ľahko sa s ňou pracuje a mihalnice vyzerajú väčšie, objemnejšie a výrazné. Robí pekný efekt umelých mihalníc. Na takýto efekt je ale potrebné dať na mihalnice 2-3 vrsty.


4. Tekutý rúž Mark
Odtieň Kissy Face. Matný zamatový rúž vo veľmi peknom odtieni. Má príjemnú vôňu a veľmi peknú farbu. Nie je veľmi výrazný. Obsahuje trblietky čo veľmi v matnom rúži nechápem ale na perách robí pekný efekt. Nanáša ľahko pomocou aplikátora.


5. Rozjasňovač v tyčinke Magix
V boxe bol odtieň Candlelight. Tento rozjasňovač je v teplom tóne a na pleti vyzerá veľmi pekne. Ja uprednostňujem púdrové rozjasňovače ale aj s týmto sa dalo pekne pracovať. Obsahuje trošku viac trblietok ale na tvári vyzerá pekne. Je trošku mastnejší. Nemala som problém ho dať ani na make-up. (Dávam si ho pomocou prsta, nie pomocou tej tyčinky).


6. Lak na nehty Avon True
Metalický lak na nechty v odtieni Frosted Peach. Veľmi pekná trblietavá farba laku.


7. Mini toaletný parfum v spreji Far Away Rebel
Krásna vôňa. Kto ma sleduje na instagrame, tak si mohol všimnúť v Instastories pri rozbaľovaní, že som si túto vôňu hneď zamilovala. Praktické malé balenie sa hodí do každej kabelky.
Popis:
          vrch vôňe: čierne ríbezle, červené ovocie, slivka
          srdce vôňe: kvet pomarančovníka, konvalinka, jazmín
          základ vône: pačuli, slaná čokoláda a karamel, jantár


Tento box je plný zaujímavých a využiteľných produktov.
Cena: Slovenská republika 19,99 Eur
           Česká republika 499,90 Kč








Môj názor je, že za tie peniaze určite stojí. Ak sa vám páči, tak určite nečakajte s jeho objednaním. Tento box je v predaji len určitú dobu.


Plánujete si tento box objednať? Zaujal Vás? Používate niečo z Avonu? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. What a beautiful selection of products. That mascara looks like it works really well!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na boxík jsem se včera dívala, když na mě na webu Avonu vyskočila s ním reklama. Ale nepořídila jsem si ho, teď jsem celkem ráda, protože mě jeho obsah zas až tolik neohromil :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z balíčku bych využila tužku na obočí a řasenku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Box vypadá super, ale úplně bych asi všechno nevyužila :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Box vypadá moc hezky! :) přemýšlela jsem o koupi, ale nakonec utratím penízky za něco jiného♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Avon je skvelá kozmetika a produkty, ktoré máš vyzerajú skvelo a za tie peniaze si myslím, že sa to oplatí kúpiť :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Balík mám a veľmi ma zaujal, produkty sú v ňom také, ako by som si bežne sama kúpila. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja používam ten lesk na pery aj ako očný tieň alebo farbu na líčka. Takto mi sedí najviac. Rozjasňovač sa mi zdá nevýrazný, no riasenka je super.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.