Preskočiť na hlavný obsah

Spotrebované produkty do júla 2018

Prajem pekný deň.

Dnes som sa rozhodla, že Vám ukážem spotrebované produkty. Je ich trošku viac a ja si stále hovorím, že túto rubriku budem robiť každý mesiac ale stále na to zabudnem. Toto sú spotrebované produkty za dlhšie obdobie. Tento článok som mala rozpísaný už dlho ale nejako som ho nezverejnila. Na poslednej fotke sú posledné produkty, ktoré som spotrebovala kým som tento článok uverejnila.



Začala by som produktami, ktoré sú univerzálne. Môžeme ich používať na vlasy, pleť ale aj na telo. Môžeme ich pridať aj do kúpeľa alebo do aromalampy. Reč je o olejoch, ktoré som si ja osobne veľmi obľúbila. Značku Renovality som už na svojom blogu predstavovala. Majú skvelé produkty a ja sa vždy teším na ich testovanie. Na fotke môžete vidieť oleje, ktoré mi žiaľ už došli. Momentálne mám doma ďalšie ale určite sa vrátim aj k týmto. Doma som mala ešte aj Arganový olej a Hyaluronové sérum, ktoré som ale podarovala mamke, ktorá je s nimi veľmi spokojná :-)

Najlepší olej na vlasy: Renohair
Najlepší olej na pleť: Moringový
Kávový olej som používala na pleť a do domácich peelingov a masiek.
Banánový olej som používala hlavne na masáže.
Recenzie na tieto oleje: Renohair
                                      Arganový, Moringový a Banánový


Neviem ako vy ale ja osobne striedam sprchové gély podľa chuti. V poslednej dobe som si ale veľmi obľúbila sprchovacie peny. So všetkými týmito produktami som bola spokojná. Každý jeden bol pri sprchovaní príjemný a nemala som po použití suchú pokožku. Všetky vám môžem odporučiť.


Na odstránení make-upu si dávam dosť záležať. Produkty striedam a skúšam vždy nové. S týmito som bola spokojná. Make-up šiel z pleti rýchlo a jednoducho dole. Neštípali v očiach. Na cesty používam kozmetické utierky z Lidlu, s ktorými som zatiaľ najviac spokojná.


Na vlasy tu mám dva šampóny, ktoré mi vyhovovali. Ten od Insight je skvelý a mala som k nemu aj kondicionér. Ak ste túto značku ešte neskúšali, odporučam vám to napraviť. Moje vlasy boli po tejto dvojke dokonalé. Gliss Kur sprej mojím vlasom na začiatku vyhovoval ale časom si moje vlasy zvykli skôr na oleje.
Z času na čas si vlasy osviežim suchým šampónom. Z u nás dostupných šampónoch je určite najlepší Batiste. Balea suchý šampón by som si už opäť nekúpila. Neohúril ma až tak. Tarte bol najlepší a určite by som si ho opäť kúpila.


Na telo som používala okrem olejov aj rôzne krémy. Balea ma neohúril a už by som si ho nekúpila. Avon bol celkom fajn ale ďalšie balenie už nepotrebujem. Yves Rocher bol veľmi príjemný a rýchlo sa do pokožky vpil. Praktická pumpička dodala tomuto produktu dokonalosť. Yves Rocher by som si kúpila opäť.


Mydlo na ruky od Dermacolu som používala dlho. Najradšej som mala melónové a aj tento citrón je super. Manufaktura krém na ruky bol veľmi príjemný. Ak by som nemala doma momentálne minimálne štyri otvorené krémy na ruky, tak by som si opäť kúpila aj tento.


Ak je teplo, tak veľmi rada používam rôzne spreje na tvár. Najviac som si obľúbila tento od Avéne. Pod oči je príjemný tento produkt od Tonymoly.  Chladí a zmenšuje kruhy pod očami.


Yankee Candle mám veľmi rada. Ich vosky a sviečky používam veľmi často. Prázdne obaly si ale nenechávam. Jedine čo som si nechala bol tento obal od vonných periel. Túto vôňu mám veľmi rada. Škoda, že ju už zrušili. Perly nechávam ako voňku do wc.


Rexona mi veľmi vyhovala. Príjemná vôňa a cítila som sa sviežo celý deň. Balea je sprej na nohy s príjemnou citrusovou vôňou. Značka B.U. ma zatiaľ vôbec neohúrila. Zatiaľ som nenašla žiaden produkt, ktorý by mi od tejto značky vyhovoval.


Masky zbožňujem a používam ich pravidelne. Na tejto fotke nie sú všetky. Niekedy ma to nenapadne a prázdny obal jednoducho vyhodím. Všetky tieto produkty by som si kúpila opäť okrem Balea masky. Táto tropická limitka mi vôbec nesedela a druhé balenie som ani nepoužila. Ostatné si kupujem celkom pravidelne. Najlepšia maska na ráno je určite od Havlíka ;-)


Ako posledné tu mám pár produktov z dekoratívky. Čo sa týka make-upov, tak v tom veľmi neexperimentujem. Najradšej mám ten od Catrice a True Match od L´oréal je tiež veľmi dobrý. Ostatné ma až tak nezaujali a už by som si ich nekúpila. Báza od Benefitu je skvelá a určite si plánujem kúpiť aj plné balenie. Paletka korektorov od Catrice bola príjemná a za fajn cenu. Paleta očných tieňov dosť prášila a nepotrebujem si ju už kupovať. Púdre boli fajn ale momentálne som si obľúbila iný, takže tieto si už asi nekúpim. Too Faced riasenku zbožňujem a vždy si ju kupujem. Jedna z najlepších riasenok. Tá od Oriflame bola dobrá ale TF je lepšia. Staršie linky od Essence. Tá fixa bola skvelá a určite by som si ju kúpila opäť (neviem či sa ešte predáva).


Mix produktov za posledné obdobie. Garnier masky mám veľmi rada. Opakujúce sa obaly vyhadzujem preto sú na fotke iba dve balenia týchto masiek. YR čistiaci gél bol veľmi príjemný. Obsahoval mikro čiastočky a tak sa s ním dá urobiť aj jemný peeling. Nivea a Neutrogena maska bola skvelá do sprchy. Doba pôsobenia je len jedna minúta čo je určite veľké plus. Neutrogena príjemne voňala po citrusoch. Freeman maska bola príjemná a pleť pekne vyčistila. Dove šampón je jemný a má príjemnú vôňu. Všetky tieto produkty by som si kúpila opäť.


Tak a to je už všetko. Momentálne sa mi v krabici zbierajú ďalšie spotrebované produkty. Budem rada ak mi napíšete, že či nejaký z týchto produktov poznáte/používate.
Ja si dávam predsavzatie, že budem túto rubriku písať častejšie. Určite mi ale dajte vedieť či vás vlastne takýto článok baví.

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. S některými výrobky mám taky zkušenost. Nejvíce se mi líbí sprchové pěny, měla jsem zatím jen jednu a hodně mě láká pěna od Nivei.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vždycky u takových článků koukám s otevřenou pusou, kolik toho je schopný někdo spotřebovat. Já jsem asi divná :D Znám spoustů produktů a mám jich hodně odzkoušených, ale máš tady toho tak moc, že bych si to musela psat někam bokem na papír :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odličovače z Lidlu - TOPka! Myslela som už, že som divná, že o nich nitko nepíše aké sú súper, či už obrúsky alebo aj micelárka či odličovač očí. Mne veľmi vyhovujú, keď teda porovnáme kvalitu a cenu. Za drahšie sa dajú kúpiť i rovnako dobré produkty.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď práve. Lidl ma tieto produkty velmi dobré a za pár korún.

      Odstrániť
  4. Ten olejíček od Renovality na vlasy Renohair chci zkusit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ho vyskúšaj. Je veľmi príjemný a vlasy sú po ňom v oveľa lepšom stave.

      Odstrániť
  5. Uf to je teda nálož, na Renovality nedám dopustit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No pár mesiacov zbierania 😁😁😁 Renovality je super ❤

      Odstrániť
  6. No to je teda pořádná spotřeba :) Značka Renovality mě hodně láká. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani sa ti nedivím. Majú skvelé produkty a ja sa teším na ich novinky 😉

      Odstrániť
  7. TY jo toho je! Musím říct, že mám teda menší spotřebu :D Dost mě zaujaly ty mycí pěny, ty bych chtěla zkusit, tak se na ně v drogérii mrknu :) Jinak ten krém od Manufaktury je super. Koupila jsem si ho a už je skoro spotřebovaný, takže brzo skočím pro nový. Krásně voní a je opravdu příjemný na rukou :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa mi nazbieralo. Inak samozrejme nemám takú veľkú spotrebu. To by som tu musela mať na testovanie spolu so sebou minimálne ďalších 5 ľudí 😁😁😁

      Odstrániť
  8. Wow so great :)

    http://denimakeup95.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sprchovacie peny sú super, aj ja som si ich obľúbila. :) Zaujala ma veľmi aj neutrogena. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Uuuu, ten kávový olej ma naozaj zaujal. Vôbec túto značku nepoznám, ale ako kávového závisláka ma fakt láka vyskúšať tento produkt. V poslednom čase mám oleje dosť v obľube, takže ďakujem za tip :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.