Preskočiť na hlavný obsah

Nákupy a novinky máj,jún 2018

Dneska tu mám ďalší článok o novinkách, ktoré doma mám. Tieto články sama veľmi rada čítam a tak dúfam, že aj vám sa páčia. Ja sa vždy pri týchto článkoch inšpirujem a niekedy ma tak niečo zaujme, že si to aj kúpim.

Vichy Minéral 89
Prvý balík, ktorý som dostala bol vrámci testovania s novinkou od Vichy (ja som už jedno balenie mala doma a o tom ste si mohli aj prečítať v apríli). Tento produkt používam každý deň a som s ním spokojná. Ak niekto uvažujete nad jeho kúpou, tak určite neváhajte. Každý kto vyskúšal vzorku bol nadšený. Ak by ste si chceli o Vichy Minéral 89 prečítať, tak tu máte link.



Glanc box
Ja proste zbožňujem tie boxy s prekvapením. Milým prekvapením bol aj tento Glanc box od BrandNooz. Ja ich boxy odoberám pravidelne od kedy som v Česku. S obsahom tohto boxu som bola spokojná a písala som aj o ňom na blogu.


Yves Rocher Koncentrovaný šampón
Yves Rocher posiela vždy krásne a užitočné balíky. Tento šampón je veľmi dobrý. Ja si ho so sebou beriem aj do Tatier pre jeho malé balenie. Tento koncentrovaný šampón má označenie " I Love My Planet" čo znamená, že za jeden kúpený výrobok sa zasadí jeden strom.


L´oréal Clear Scrub
Ja zbožňujem rôzne masky, peelingy a podobne a preto som musela vyskúšať aj túto novinku. Mnohé z vás boli s Clear Scrub spokojné a ja som bola tiež.


Epický denník
Tento Epický denník som dostala v rámci testovania. Je krásny ale podľa mňa sa hodí skôr pre mladé slečny. Samozrejme tým ale nechcem povedať, že dospelej žene by sa nemohol páčiť. Každý má vlastný vkus. Ja ho ale asi posuniem ďalej. Ešte som sa ale nerozhodla úplne. Možno do neho začnem niečo písať.


Nákup na Notino
Z notina nakupujem celkom často a aj teraz som si vybrala pár vecí, ktoré som ešte doma nemala. O maskách od Garnier a o Nourish scrube od L´oréal ste si už mohli prečítať. Momentálne testujem obe paletky a tento mesiac bude aj recenzia.


Heart & Home sviečky od Albi
Jedným z balíčkov, ktorý ma potešil bol aj tento, ktorý obsahoval dve malé sviečky. Zaslali mi ich z Albi a obe sú to sladké letné vône a celú recenziu si môžete už vo štvrtok prečítať na mojom blogu.


Canon EOS 200D
V júni sa mi splnil sen. kúpila som si foťák. Zatiaľ sa na ňom len učím ale baví ma to. Canon EOS 200D je veľmi podarená zrkadlovka, s ktorou sa mi zatiaľ dobre pracuje. Ja som z neho nadšená. Dajte mi do komentára vedieť, že či by ste chceli nejakú menšiu recenziu na tento fotoaparát.


Clarins Water Lip Stain z Fann
Ďalší balík, ktorý mi prišiel je táto novinka od Clarins. Je to prvá vodička na pery, ktorú doma mám (raz som mala asi od Benefitu ale teraz si nie som istá či som ju vôbec vyskúšala). Toto leto ju budem určite dosť často používať. Ak vás zaujíma Clarins Water Lip Stain, tak moju recenziu si môžete prečítať na Superkrasna.cz


Yves Rocher Hydra Végétal
Opäť krásny PR balík od Yves Rocher. Okrem skvelej kozmetiky bol v ňom aj malý sukulent. Maličkosti niekedy dokážu človeka veľmi potešiť. Všetky tieto výrobky starostlivo testujem a určite sa objavia aj recenzie na blogu.


Garnier Fructis Papaya Hair Food
Maska od Garnier, ktorá je určená na poškodené vlasy. Veľmi som sa potešila, keď mi ju zaslali na testovanie. Ja ju momentálne používam asi cca dva týždne. Prvé dojmy sú určite pozitívne.


Bourjois
Na instagrame sa mi podarilo vyhrať tento krásny balíček od Bourjois. Ako poviem vám, že som mala neskutočnú radosť. Sú tu samé novinky, ktoré vyzerajú super a ja ich samozrejme už skúšam. Niekedy je ten instagram na niečo dobrý. Ja na svojom tiež dosť často robím súťaže a tak ma určite sledujte :-) "Môj instagram"


To je pre dnes už všetko. A vy sa so mnou podeľte v komentári o tom, čo ste si kúpili alebo mi rovno hoďte aj link na váš blog ak ste písali podobný článok.

Prajem pekný deň, Zuzka :-)

Komentáre

  1. Very interesting post!
    Would you like to follow each other? Give me the answer in my blog
    Kisses from Poland!

    mój blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masku na vlasy mám taky a je super, taktéž jsem si koupila ty černé masky od Garnier, ale ty jsem ještě nezkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super. Mne tie masky vyhovujú tak snáď budeš aj ty s nimi spokojná.

      Odstrániť
  3. Masku na vlasy od Garnier chci taky vyzkoušet. Peeling od Lorealu miluji jsem s ním naprosto spokojená a ta vůně je boží. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, vôňa je dokonalá a na pleti je príjemný. Masku určite odporúčam kúpiť.

      Odstrániť
  4. So many wonderful items! That scrub especially looks like a great product.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Spousta novinek ! :) Ten clear scrub od Lorealu si plánuji také pořídit :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Novinku od Vichy mám také a jsem z ní nadšená :) teď jí doporučuji každé mé známé a všechny si jí kupuji. Další novinku od Garnier jsem dneska zkoušela poprvé, ale mám jiný druh, jak ty. Mám s vůní banánu a ta vůně je dokonalost!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada:-) Táto maska má tiež krásnu vôňu.

      Odstrániť
  7. Moc pěkný článek :) Jsem zvědavá na ty paletky, protože si je chci koupit taky, tak se těšim na recenzi, jestli bude

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Koupila jsem si nedávno od Vichy cestovní sadu a toto sérum je tam taky, už se těším až ho vyzkouším :) Kriss

    OdpovedaťOdstrániť
  9. I heard about some of the brands but not products.
    Thanks :)

    https://elenabienvenido.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Yves miluju. Hrozně se mi líbí jejich přístup, jejich kampaně a jejich všechno. Navíc tam vše nádherně voní a ceny jsou více než přívětivé :)
    Jinak jsem slyšela o tom zeleném scrubu a opravdu vypdá zajímavě. A vyvolává ve mně chuť na kiwi. Dál jsem slyšela o té masce na vlasy, ale zatím jsem se nerozhodla, jestli ji musím mít nebo ne O:) A díky za tip na další svíčky :D

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. YR je skvelá firma a ja ju mám tiež veľmi rada. Maska na vlasy je super, tak by si ju mala vyskúšať. Som rada že som ťa inšpirovala sviečkami. Na blogu je na nich aj recenzia;-)

      Odstrániť
  11. the right beauty products are so important,
    thank you for sharing so many in this review.
    Amazing.

    take a look at my Blog and my Instgram

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Sérum od Vichy mám na svojom wishliste. Musím si ho už kúpiť. Presne niečo také potrebujem.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tyjo, ty toho máš! Tu masku na vlasy bych chtěla vyzkoušet v banánové verzi, ta voní nádherně :) A Bourjois balíček můžu jen tiše závidět...

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Táto maska tiež krásne vonia. Balíček od Bourjois ma veľmi potešil:-)

      Odstrániť
  14. Tak to plno krásné kosmetiky! Yves Rocher mám ráda čím dál víc, jejich novou řadu se mi podařilo vyhrát, tak mám taky radost :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super. Gratulujem k výhre. Určite budeš spokojná :-)

      Odstrániť
  15. Na ten šampon mám spadeno :-)snad mi nebude dráždit pokožku hlavy, mám s tím občas problém :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tak mě by největší radost udělal foťák! Vypadá parádně! :)
    Kromě foťáku mě pak zaujal ten koncentrovaný šampón, svíčky (jsem vyloženě svíčkofil, když bych si nějaký den nepřičichla ke svíčce, asi bych to ani nebyla já) a ten clear scrub vypadá taky moc dobře! :)
    Na glanc box bych neměla odvahu, co se tohohle týče, jsem celkem srabík :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.