Preskočiť na hlavný obsah

SMOOTH SUGARS - NOURISH SCRUB


Pred nejakým časom sa na trhu objavili nové scruby na tvár od značky L'oréal. Ja mám doma dva a to konkrétne Clear scrub a Nourish scrub.

Nourish scrub je jemný, vyživujúci a má vyhladiť pleť. Hlavnými ingredienciami sú tri druhy cukrov, kakaové maslo, kokosový olej a kakaové zrniečka.

Tento scrub má príjemnú sladkú vôňu. Cítim z neho hlavne kakao. Doma som mala najprv vzorku z časopisu a hneď ako som ju použila, tak som sa do tohto produktu zamilovala. Samozrejme, že som si potom musela kúpiť aj celé balenie.

Balenie je pekné, jednoduché ale pritom elegantné. Má 50 ml a jeho cena je okolo 250 Kč. Takéto balenia majú aj ich masky. 




Tento scrub používam spolu aj s tým zeleným. Striedam ich podľa nálady a podľa toho čo moja pleť potrebuje. Nanášanie je jednoduché
Na vyčistenú pleť si dáme požadované množstvo produktu a pridám trochu teplej vody. Jemne si premasírujem pleť až pokiaľ sa cukor nerozpustí. Následne opláchnem pleť teplou vodou. A to je všetko.
Po použití je pleť na hebká. Ak sa jej dotknem, tak mi príde ako keby bola natretá s krémom alebo s olejom. Po dlhšom používaní vyzerá pleť vyživene. Na pleti je tento scrub príjemný a vôbec mi nie je jeho používanie nejako nepríjemné. Je jemný a tie zrniečka nie sú  na pleti skoro vôbec cítiť. Zelený scrub mi príde na pleť drsnejší.


Môžte ho použiť aj na pery. Ja osobne ho používam iba na pleť. Na pery mám radšej scruby, ktoré sú ako keby "jedlé". (Napr. Lush)








Ak by som si mala vybrať medzi týmto a medzi tým zeleným, tak by som si vybrala zelený. Ten som si obľúbila viac. Vôňou ale aj účinkami. Zelený je určený na čistenie pleti a na boj proti čiernym bodkám.

O zelenom si môžte prečítať na Superkrasna.cz, kde som o ňom písala.


A čo vy? Skúšali ste aspoň jeden z nich? Ktorý ste si obľúbili? Budem rada za váš komentár.

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Pekný príspevok :) Rozmýšľa som nad tým zeleným ale zatiaľ som si ho nekúpila. :) Budem rada ak pozrieš aj na môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten zelený určite stojí za vyskúšanie 😊 Pozriem sa, ďakujem za pozvanie 😊

      Odstrániť
  2. Ještě jsem tyhle peelingy neměla, ale jakmile je najdu v akci, ráda bych je vyzkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba skúsiť 😊 Ja som ich kupovala z Notina,tam ich mali vtedy za najlepšiu cenu.

      Odstrániť
  3. Nezkoušela, ale scruby mám ráda a zrovna včera jsem si pleť vydrhla 😁, už jsem koukala i na tyhle 😊

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ich mám rada a tieto sa vážne podarili 😊

      Odstrániť
  4. Mám ten kiwi a je tak dokonalý, že budu potřebovat další balení. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak s týmto súhlasím 😊 Určite si budem musieť potom kúpiť aj ja ďalšie balenie.

      Odstrániť
  5. Žádný ze scrubů jsem nezkoušela, ale zrovna tento mne z nich láká nejvíce, ale mám doma teď jiný peeling, tak třeba po něm :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež dlho odolávala ale nakoniec som rada, že som si ich kúpila :-)

      Odstrániť
  6. Ja by som sa asi nevedela rozhodnuť vyzeraju oba super ale musím sa im bližšie pozrieť na zúbok a vyskúšať:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno oba vyzerajú super. A to je ešte aj tretí 😊

      Odstrániť
  7. O tomhle jsem slyšela tak neskutečně moc, že si to snad budu taky muset pořídit a osobně vyzkoušet :D

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jeden z nich už jsem zkoušela vzoreček a mám rozhodně v plánu si koupit i plné balení:D...jenom, jak často je používáš?
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No, už mi tyhle scruby lezou... :-D Ale to je proto, že jsou od L'Oreálu, který je velmocí v testování na zvířatech a má největší promo. :/ Nepřemýšlela jsi nad tím, že by ses začala věnovat netestované kosmetice? :-) Myslím to v dobrém. Je málo blogů, kteří se tomuto tématu věnují. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úprimne samozrejme, že som nad tým premýšľala a snažím sa vždy najprv nájsť produkty, ktoré nie sú testované na zvieratách. Tieto scruby ma ale zlákali. Je pravda, že napriek tomu, že L´oreal testuje, tak výrobky ma super a má aj skvelú reklamu. Ďakujem za tvoj názor :-)

      Odstrániť
  10. Mám doma ten zelený Clear scrub a jsem s ním moc spokojená a ta vůně, ta je úžasná. Do budoucna mám v plánu vyzkoušet i ostatní :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.