Preskočiť na hlavný obsah

Starostlivosť o pleť s Yves Rocher

Ahojte!

Vonku už konečne začala jar a ja sa cítim celkovo spokojnejšie a šťastnejšie. Ako ste na tom Vy? Ovplyvňuje Vám počasie Vašu náladu?
Dneska som si pre Vás pripravila článok na pár produktov od Yves Rocher. Niektoré používam už dlhšiu dobu a tak som sa rozhodla pre recenziu. Niektoré by som Vám rada predstavila, keďže sú to novinky.



Čistenie pleti



Aby bola naša pleť krásna a čistá, je potrebné ju poriadne čistiť. V tomto mi pomáhajú dva produkty. Konkrétne sú to čistiace géle, ktoré striedam. Čistiaci gél Sebo Végétal je určený pre zmiešanú až mastnú pleť. Zbavuje pleť prebytočnej mastnoty, odstraňuje nečistoty a zvyšky líčenia. Gél je na pleti príjemný a má jemnú vôňu, ktorá sa mi páči. Obsahuje čistiacu látku - púder zo šišiaka bajkalského, ktorý je získavaný 100% prírodnou prírodnou extrakciou. Balenie má 125 ml a nachádza sa v tube. Mne tento gél vyhovuje a rada ho používam.


Ako som už písala tak na čistenie striedam dva gély. Druhý je novinka, ktorá je v predaji od 03.04.2018. Gél Elixir Jeunesse pleť vyčistí a je vhodný pre všetky typy pleti. Obsahuje mikro čiastočky z rastlinnej celulózy a tak si s ním môžte dopriať na pleti peeling, ktorý je veľmi príjemný. Tento gél som sa naučila používať večer po celom dni. Obsahuje koncentrovaný výťažok z rastliny aphloia, ktorá podporuje prirodzené regeneračné a detoxikačné procesy v pleti. Balenie je v tube a má 125 ml.


Keď si dôkladne vyčistím pleť tak nasleduje ďalšia starostlivosť.


RÁNO
Používam hydratačný gél na deň a noc (24 h hydratácia pleti), ktorý je určený pre normálnu a zmiešanú pleť. Obsahuje výťažky z javorovej miazgy a z bio modrej agáve spolu s rastlinným betainom pre ich hydratačné schopnosti. Pleť je počas celého dňa hydratovaná a vypnutá. Má príjemnú vôňu, ktorú je cítiť len pri nanášaní na pleť. Konzistencia mi vyhovuje, ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vpije do pleti.


Keďže je jar a začalo už svietiť aj slniečko, tak som začala používať Dennú starostlivosť s OF 30, ktorá je určená pre všetky typy pleti. Tento produkt je v predaji od 12.03.2018 a ja ho striedam s vyššie spomínaným produktom. Má ľahkú textúru a do pleti sa jemne vpije. Pleť chráni pred UV žiarením a vonkajšími vplyvmi. Používam ho aj ako podklad pod make-up. Pleť vyzerá po nanesení vyhladená. Viac by som o tomto produkte mohla napísať až dlhším používaním. Momentálne mu ale nemám čo vytknúť. Balenie je v 30 ml tube a patrí do edície Elixir Jeunesse. 



VEČER 
Na pleť si nanesiem intenzívnu nočnú starostlivosť Elixir Jeunesse. Pomáha pleti s bojom so znečisteným prostredím, s únavou a stresom. Pleť vyzerá ráno po prebudení zdravšie a nie sú na nej vidieť až také známky únavy ako som mala pred tým. Na pleti je tento krém príjemný a vyhovuje mi.


Ráno aj Večer
Pod oči používam len jeden produkt a to Roll-on na okolie očí, kt. patrí do edície Elixir Jeunesse. Tento produkt mi pomáha s kruhmi a vačkami pod očami. Nanášanie je príjemné - balenie obsahuje tri guľôčky, ktoré jemne chladia. Popritom si nanesiem menšie množstvo tohto gélu/krému. Pár sekúnd svoje očné okolie masírujem, následne ešte gél vklepem do pleti s prstami. Produkt mi vyhovuje a nevadí mi v okolí očí. Nanášam ho až po dennom alebo nočnom kréme.


Mám tu ešte dve novinky, ktoré som však neskúšala.Tieto produkty buď podarujem alebo o nich spravím súťaž. Ešte som sa nerozhodla. Aj keď ma oba zaujali, tak by bolo zbytočné ich otvárať.


Denná omladzujúca starostlivosť na suchú pleť, po ktorej má byť pleť rozjasnená, detoxikovaná a vyživená. Balenie má 50 ml a je v predaji od 03.04.2018.

Nočná omladzujúca starostlivosť pre všetky typy pleti. Ráno po prebudení má byť pleť jasnejšia, oddýchnutá, vypnutá a vrásky majú postupne miznúť. Balenie má 50 ml a je v predaji od 03.04.2018.

Čo hovoríte na tieto produkty? Skúšali ste nejaký z nich? Aké produkty na pleť používate Vy?


Budem rada za odber môjho blogu alebo Instagramu 😊

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Od YR jsem už relativně dlouho nic neměla, vždy jsem měla ráda jejich sprcháče a balzámy na rty. Teďka ale všichni píšou o jejich jarních novinkách, tak mě to docela naťuklo :)

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som pred tým tiež používala väčšinou iba ich sprcháče, nejakú tú dekoratívku alebo krémy na ruky, telo. Produkty na tvár mi ale začali dosť vyhovovať.

      Odstrániť
  2. Žádný z těchto produktů jsem ještě nezkoušela, ale vypadají skvěle:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od YR jsem vyzkoušela zatím pouze balzám na rty, krémy na ruce a sprchové gely :), které mají naprosto super :).

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak s týmto musím súhlasiť. Zatiaľ som nenašla žiaden produkt, kt. by mi nevyhovoval.

      Odstrániť
  4. Já používám ten hydratační gel na den a noc a moc mi vyhovuje :) mám ráda péči od Yves Rocher, jejich kosmetika je skvělá :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada, že si spokojná 😊 Áno, je to super značka.

      Odstrániť
  5. Yves Rocher mám moc ráda, ale tuhle řadu neznám.. děkuju za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.