Preskočiť na hlavný obsah

Riasenka Benefit BADgal Bang!

Ahojte!

O tejto riasenke ste už možno počuli. Ja osobne som ju mala možnosť vyskúšať v rámci tajného testovania, kde som najprv nevedela o akú riasenku ide. Ja som ju samozrejme vyskúšala a v tomto článku Vám napíšem svoje pocity z nej a na konci tejto recenzie sa môžte tešiť aj na súťaž .


Oficiálny popis:
36 hodinová výdrž 
vodeodolná
dodáva objem
špeciálna veľká kefka Slimpact 
riasy predĺžuje, nadvihuje 

Ja som túto riasenku poctivo testovala. Čo sa týka výdrže, tak je vážne skvelá. Vydrží celý deň bez nejakého drobenia, nerobí efekt pandy a pred odlíčením vyzerá tak, ako keď som si ju ráno dala. Na riasy sa trošku ťažsie nanáša. Princíp je síce jednoduchý ale ak nechceme mať riasy úplne zlepené je potrebné sa naučiť s riasenkou pracovať. Najlepší spôsob je nanášanie riasenky od korienkov až ku končekom. Stačí len jedna vrstva. Kefka je ohybná a dobre sa s ňou pracuje.


Riasy sú vážne objemnejšie, dlhšie a výraznejšie. Odtieň riasenky je čierny.

Textúra riasenky je mokrejšia a tak trošku riasy zlepuje. Mne osobne sa ale tento efekt páči. Pripomína mi riasy bábik. Rozumiem ale tomu, že nie každej bude vyhovovať takýto efekt.

Ja som celkovo s touto riasenkou spokojná a určite by som ju odporúčila všetkým, kt. nevadí výsledný efekt. Je to pre mňa jedna z najlepších riaseniek, ktoré som doma mala.

Cena plnej veľkosti - 830 Kč
Môžte si ju zakúpiť na stránke Sephora




Ja som v rámci testovania dostala dve tieto riasenky. Jednu ako tajnú a druhú až po zverejnení toho o akú riasenku vlastne ide. Táto riasenka je v menšom balení ako je mini balenie určené pre predaj. Objem mini sú 4g a objem tejto čo mám doma sú 3g. 


Keďže mám doma momentálne tých riaseniek dosť a túto by som tak skoro nevyužila rozhodla som sa, že ju venujem do súťaže .

Podmienka je sledovanie môjho blogu a do komentára mi napíšte meno pod akým ma sledujete a aj to, že prečo by ste mali túto riasenku vyhrať práve Vy.

Súťaž prebieha do 13.04.2018 do 18:00.
Zapojiť sa môže ktokoľvek s doručovacou adresou na Slovensku alebo v Českej Republike. 

Výherca:


Budem rada ak mi do komentára napíšete aj to, čo si o tejto riasenke myslíte Vy. 

S pozdravom Zuzka 

Komentáre

  1. Já bych s ní asi neuměla, protože celkově nesnáším, když se mi řasenka slepuje:D. Ale jinak na tobě vypadá pěkně:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Benefitu jsem ještě nic neměla a řasenka na tobě vypadá moc hezky. Sleduji tě jako Genevra. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. GFC Miška
    Já od této značky ještě nic nezkoušela a musím uznat, že ti udělala pěkné řasy :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Řasenka Ti moc sluší :) Mě se hlavně líbí její kartáček no a pak ta výdrž, to je skvělé, že dobře drží :) Mě často slzí oči, takže ji mám v koutkách rozmazanou :( Sleduju Tě pod jménem Michaela Šislerová, protože mě moje řasenka už dochází :D :( A jak jsem psala, rozhodně bych využila její dlouhotrvající efekt a vydrž!

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. GFC Týna S, Benefit je srdcovka, ale řasenku jsem od nich ještě nezkoušela. Efekt se mi líbí a mini balení je skvělé, někdy ráno nestíhám, tak si beru řasenku s sebou a líčím se po cestě, čím menší balení, tím lépe, protože mám v kabelce často bermudský trojúhelník. =D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gfc eva richterová ervulenka@seznam.cz
    Abych mela dlouhe, huste rasy

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Můj sen je vlastnit něco od značky Benefit a právě tahle řasenka...nádhera.
    GFC: Karolína Brázdilová

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dělá ti moc hezké řasy :) Řsenku bych ráda vyhrála, protože jsem ještě neměla příležitost vyzkoušet něco od Benefitu...sleduji jako Laura Kratochvílová

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Blog sleduji, jako Nela Procházková. Řasenku vidím poprvé a ráda bych jí také vyzkoušela, i když tyto silikonové kartáčky mi moc nevyhovují, ale ráda bych jim dala díky této řasence šanci. Mimo jiné musím zmínit, že máš krásné oči!! :)

    cumanelka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. GFC:Alexandra Čuchorová
    Na túto riasenku si brúsim zúbky a keďže ideme o pár týždňov do Krakova teším sa že by som si aspoň malé balenie kúpila ale 12€ za malú riasenku. Takže každý možný spôsob ako sa k nej zadarmo dostať musím využiť!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Obal řasenky vypadá pěkně a věřím, že bude krásně držet, ale mě by nevyhovoval ten kartáček. Jsem zvyklá na jiný, ale každému vyhovuje něco jiného. Každopádně tobě dělá krásné oči :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Sleduji jako Martina Štefková
    Řasenka mě velmi láká. Mám teď dost slabé řasy a potřebovala bych nějakou, která by.me zachránila 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Sledujem ťa ako Soňa Lazoriková.
    Rada by som riasenku vyskúšala, pretože sa mi zdá byť zaujímavá a určite by sa u mňa nestratila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Mně osobně se tahle řasenka vůbec nelíbí. I na instagramu Benefitu jsou fotky holek, které mají totálně slepené řasy a vypadá to šíleně. Myslím, že by mi vážně nesedla - ačkoliv na tobě nevypadá zle, ale za 800 mám daleko lepší řasenky hned tři :D

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť
  16. O řasence jsem slyšela, ale nějak mě neláká vyzkoušet, jelikož mám tolik řasenek, který potřebuju dodělat :D. Ale moje nejoblíbenější je od too faced - better than sex :D a pak loreal - wake me up a ségra si nedávno pořizovala od lorealu extactic a ta mě také nadchla :)

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.