Preskočiť na hlavný obsah

Nákupy a novinky január, február 2018

Ahojte!

Po kratšej pauze tu máme ďalší článok. Tentokrát by som Vám rada ukázala, že čo mám doma nové. Je to pár produktov, ktoré mi prišli po novom roku až do marca. O niektorých produktoch ste si už u mňa mohli prečítať. O niektorých články ešte len pripravujem. Prajem Vám príjemné čítanie :-)

Ako prvé som si hneď na začiatku roka zakúpila jarné novinky o YC. O tých som ešte na blogu nepísala ale určite sa na to chystám. Stoja za zmienku.



Ďalší balíček, ktorý mi prišiel bol plný masiek, o ktorých ste si už na mojom blogu mohli prečítať.


Z eshopu Clinia mi prišli dva produkty, o ktorých ste si už u mňa mohli prečítať. A to o micerálke a o sete od VS. Z alzy mi prišiel prístroj na čistenie pleti o ktorom si môžte prečítať na externej stránke, pre ktorú píšem.


Ako ďalšie tu mám nádherný set od Rituals. Túto značku Vám určite nemusím predstavovať. Táto vôňa je pre mňa jedna z najdokonalejších a určite Vám o všetkých týchto produktoch napíšem aj na blogu.


V rámci testovania som mala vyskúšať túto novinku od Vichy, ktorá bude onedlho na trhu v Čr. O tomto produkte Vám určite dám čím skôr vedieť. Ja ho používam už skoro dva mesiaca :-)


Od Sephory som dostala tajomnú riasenku na testovanie. Po testovaní mi zaslali aj mini verziu tejto riasenky. O nej si tiež budete môcť prečítať u mňa na blogu.


V rámci spolupráce mi bol zaslaný Marocký íl od spoločnosti Rhassoul, o ktorom Vám už čoskoro napíšem recenziu. Testujem ho už vyše mesiaca a tak si myslím, že je už vhodný čas na spísanie recenzie.


O anglickom boxe plnom kozmetiky ste si už na blogu mohli prečítať.


Nadviazala som spoluprácu s Yves Rocher, kt, mi zaslali takýto balíček na testovanie. O dekoratívke ste si už u mňa mohli prečítať. O starostlivosti si budete môcť prečítať v dohľadnej dobe.


Na instagrame sa mi pošťastilo vyhrať sadu rúžov od Max Factor.


Zo stránky Bezvavlasy mi prišla objednávka. O tejto maske si môžte prečítať na externej stránke, SuperKrásna pre ktorú píšem.


Bola som aj na skok v DM, kde som si zobrala pár produktov, ktoré som doma ešte nemala. Každopádne o make-upe ste si už u mňa mohli dávnejšie prečítať.



Posledný deň v mesiaci mi prišiel balíček plný jedla od BrandNooz. O tom ste si už mohli na blogu prečítať.


Do komentára mi dajte vedieť, že či Vás takýto článok baví. Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o tom aké balíčky mi chodia alebo čo budem testovať, tak určite odporúčam sledovať môj instagram, kde momentálne prebieha súťaž :-)

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. Fantastic post!
    Kisses .
    Dilek ...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásné fotky. Také vlastím sadu od Rituals a jsem velice spoko :) Novinka od Vichy mě docela zaujala :) Tak jsem zvědavá na recenzi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :-) Tá sada je vážne fajn.

      Odstrániť
  3. Wow, to je poriadne veľa kozmetiky :)
    Rituals ma ako značka dosť zaujala a som zvedavá na recenziu na ten íl :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tobě teda přišlo pořádně balíčků, fíha :) Divím se, že to vůbec stíháš testovat! No, každopádně už teď můžu říct, že se na recenze moc těším! :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak zatiaľ toho nie je až tak veľa :-) To som rada :-)

      Odstrániť
  5. Krásné novinky. Jsem zvědavá, co napíšeš na vůně od Yankee. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super plno nových věcí! Miluju svíčky YC a Rituals.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám veľmi rada Yc a Rituals si ma tiež dosť získava :-)

      Odstrániť
  7. Jeej, na tu recenzi na Vichy se těším:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To su veľmi pekne novinky, som zvedavá na článok s yankee :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Páni to je nákupů. Okolo obchodu Rituals už chodím docela dlouho, ale zatím odolávám :-) jednou mě to tam ale určitě vtáhne :-D
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poznám to. Je veľa značiek, ktorým takto odolávam :-)

      Odstrániť
  10. Já si koupila tu malou svíčku od YC a byla jsem hrozně zklamaná. Absolutně žádná vůně, možná špatný typ vůně - růže. Tak se těším na Tvou recenzi, třeba zjistím, že to byl jen ojedinělý problém. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aha...tak to mi je ľúto. Kvetinové vône nemám veľmi rada :-) Recenzia je už na blogu, tak snáď ti pomôže :-)

      Odstrániť
  11. Tu sadu od Rituals ti docela závidím :D Úplně stejné věci od Baley jsem si na začátku roku pořídila taky :D Pěkný článek :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tyjo, ty toho máš! Produkty YC bych taky brala, jsou podle mě nejlepší na trhu :)

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ty jo krása :) Taky jsem zvědavá na článek s Yankee ♥ www.fitfoodhealthy.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.