Preskočiť na hlavný obsah

Victoria's Secret Love Addict


Pekný deň prajem!

Dneska som si pre Vás pripravila článok o jednom cestovnom sete, ktorý mám z eshopu Clinia.cz. Ja osobne mám veľmi rada cestovné sady alebo mini balenia. Človek si môže vyskúšať aký ten produkt je za lacnejšie ako je plný produkt (samozrejme, že len ak nie sú vzorky) Ak mi náhodou niečo v mini balení nesadne, tak mi to nie je až tak ľúto. Práve dnes tu mám sadu od Victoria's Secret. Ich produkty ma už dlho lákali a ja som sa rozhodla, že pre začiatok vyskúšam túto kozmetickú sadu.



V tejto sade sú tri produkty:

1. Telový sprej Love Addict


Vôňa je sladká ale celkom svieža. Obsahuje divokú orchideu, červené pomaranče, harmanček a aloe vera. Je príjemná a mne sa veľmi páči. Výdrž nie je taká ako keď si dáte parfém ale aj tak je dostačujúca. Toto mini balenie je vhodné do kabelky a tak sa môžte kedykoľvek prestriekať.
Balenie má 60 ml.
Plné balenie má 250 ml.

2. Telové mlieko Love Addict


Vôňa je taká istá ako aj u telového spreja. Do pokožky sa rýchlo vpije. Nezanecháva lepkavý pocit. Je hydratačné.
Balenie má 60 ml.
Plné balenie má 250 ml.

3. Lesk na pery Beauty Rush


Radšej používam rúže ako lesky ale tento ma zaujal. Ma zaujímavú holografickú farbu. Ľahko sa nanáša. Trošku lepí. Má pekny efekt na perách a pery vyzerajú plnejšie. Má príjemnú hroznovú vôňu.
V tomto sete je plné balenie, ktoré má 13 g.
(Čo som našla na nete tak len tento lesk stojí vyše 250 Kč)


Tento set Vám môžem odporúčať. Cena je prijateľná a ja som rada, že som mohla vyskúšať viac vecí od tejto značky. Produkty sú uložené v priesvitnej kozmetickej taštičke.




Cena tohto setu je 364 Kč.

Ja si nabudúce kúpim aj plné balenia, ktoré môžte nájsť aj na stránke Clinia.cz


Používate niečo od značky Victoria's Secret? Všimla som si, že ich telové spreje sú veľmi obľúbené a popravde ani sa nedivím.


Komentáre

  1. Tahle cestovní velikost je opravdu skvělá! :) ani to nezabere moc místa v tašce, což je nejdůležitější :) Nejvíce mě asi zaujalo tělové mléko :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekne sú na pohľad produkty, telové sprej milujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Popravdě, jediné, co mě na setu zaujalo, je ta pěkná taštička :D Produkty VS nemám ráda, protože jsou všechny pro mě naprosto přeslazené a já sladké vůně nemůžu vůbec vystát...Ale hlavní je, že jsi spokojená-navíc cena 364Kč je parádní!

    Praguetales

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cena je skvelá a ani ja nemám veľmi rada presladené vône ale niekedy mi to nevadí ;-)

      Odstrániť
  4. Sada je skvělá. Nejvíce se mi líbí lesk na rty, i když by mi vadilo mírné lepení, odstín je nádherný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tělové spreje mají skvělé. Já si chci nechat tuto paletku a zbytek asi hodím na Vinted :D

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to môj prvý ale vyzerá fajn. Určite vyskúšam aj iné :-)

      Odstrániť
  6. Já miluji tělový sprej Pure Seduction! A krém mě po tvé recenzi docela láká, asi na něj mrknu :).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od VS mám moc ráda tělové spreje :) doma vždy aspoň jeden na léto musím mít. Vypadá i skvěle na kosmetickém stolku, jako dekorace :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obaly maju vážne krásne :-) Myslím, že aj ja si ich budem kupovať pravidelne

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.