Preskočiť na hlavný obsah

Sephora Cream Lip Stain

Ahojte!

Toto je môj prvý článok v tomto roku. Žiaľ nový rok som začala s chorobou a tak sa dávam ešte stále dokopy aby som mohla konečne normálne pracovať a venovať sa na plno veciam, ktorým sa venovať chcem. Prvý tohtoročný článok bude o rúžoch, ktoré som si minulý rok veľmi obľúbila. Patria k mojím TOP tekutým rúžom! Popravde je mi veľmi ľúto, že mám doma len dva tieto rúže ale to sa časom zmení. Ja osobne som sa do týchto rúžov zamilovala a plánujem si kúpiť aj ďalšie odtiene. Jediným problémom je, že si stále zakúpim nejaký iný rúž od konkurenčnej značky a tak si stále poviem, že momentálne nepotrebujem ďalší Cream Lip Stain od Sephory.



Ako som už spomínala doma mám dva odtiene:

Ikonickú 13 Marvelous Mauve, ktorá je tak vychvaľovaná a musím sa aj ja prikloniť na túto stranu. Do tohto odtieňu som sa zamilovala. Je to krásna farba, ktorá pristane snáď každej jednej žene. Je to neutrálna farba, ktorú používam hlavne ak chcem nechať vyniknúť oči alebo ak si robím neutrálne líčenie do práce.


Ak mám chuť na trošku výraznejšiu farbu tak siahnem po 14 Blackberry Sorbet. Krásna výrazná farba, ktorá vykúzli krásne pery.




Oba tieto rúže majú skvelú pigmentáciu. Na perách sú príjemné a nevysušujú ich. S aplikátorom sa ľahko pracuje a nanášanie je jednoduché. Majú príjemnú vôňu. Výdrž na perách je super a pár hodín si ich nemusím upravovať. Tieto tekuté rúže na perách rýchlo zasychajú do matna. Po zaschnutí sa neotláčajú. Balenie má 5 ml. Cena jedného rúžu je 290 Kč čo je podľa mňa super cena za takýto skvelý rúž.

Ja môžem len a len tieto rúže odporúčať a určite si v budúcnosti zakúpim aj ďalšie odtiene.

Skúšali ste tieto rúže? Ste s nimi spokojné alebo nie?

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Už jsem slyšela, že jsou tyto produkty skvělé. Musím se pro ně do Sephory také stavit :)
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkušenosti s nimi nemám, ale jsou to krásné odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sú. Majú ich fakt veľa a určite si tam každá vyberie aspoň jeden odtieň 😊

      Odstrániť
  3. S těmito rtěnkami zkušenosti nemám, celkově se značkou Sephora. Ale vypadají dobře, vím, že si je hodně slečen vychvaluje. Mrknu na ně, Zuzi :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite si ich pozri 😊 Sephora má dosť skvelých produktov.

      Odstrániť
  4. Tý jo opravdu krásné odstíny. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tekutou rtěnku jsem ještě nikdy nezkoušela. Ten první odstín - 13 je moc krásný! :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ti určite odporúčam vyskúšať😊 Mne osobne sa lepšie pracuje s tekutými.

      Odstrániť
  6. pekne barvicky. libi se mi hlavne ta prvni, teda tobe slusi i ta druha, ale ja si na jiny nez nude netroufam :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Také vlastním odstín 13 a nemůžu si ji vynachválit, je naprosto úžasná! Už ani jiné tekuté rtěnky nechci, přemýšlím o dalších odstínech:)

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.