Preskočiť na hlavný obsah

Neutrogena Visibly Clear

Pekný deň prajem!

Dneska tu mám pre Vás typ na dva produkty, ktoré som si veľmi obľúbila. Oba sú od značky Neutrogena a zakúpila som si ich ešte niekedy v minulom roku, takže ich testujem už dlhšiu dobu.


Ako prvé tu mám masku Visibly Clear (pore & shine in-shower mask) Masky zbožňujem a táto ma veľmi zaujala a tak som neodolala. Používa sa vo sprche čo určite šetrí čas. Doba pôsobenia je len minúta čo je v tejto uponáhľanej dobe vážne skvelé. Používa sa dvakrát do týždňa. Stačí naniesť požadované množstvo na vyčistenú, navlhčenú pleť a necháme masku pôsobiť. Dole ju dávam jemným masírovaním pleti pod tečúcou vodou.
Ako prvé ma zaujala krásna citrusová vôňa. Je vážne veľmi príjemná. Ďalším plusom je, že obsahuje malé čiastočky, ktoré jemne peelingujú tvár. Pleť zbaví nečistôt a mastnoty. Ja mám zmiešanú pleť a tak mám problém v určitej časti s mastnotou ale mám problém aj so suchou pleťou. Túto masku používam na celú tvár a nepociťujeme že by mi ju nejako celú vysušovala. Ja si ale vždy po použití tejto masky dávam aj poriadnu dávku hydratácie pleti. To znamená, že používam rôzne hydratačné masky, oleje a krémy.
Výsledkom používania tejto masky je krásna, čistá pleť bez zbytočného lesku. Na dotyk je hladká a veľmi príjemná.


Balenie má 150 ml a maska sa nachádza v tube.

Ďalším produktom z tejto rady je čistiací gél Visibly Clear (pore & shine daily wash) Tento gél používam každé ráno aj večer. Pleť krásne vyčistí a zbavuje ju nadmerného lesku. Je vypnutá a zdá sa mi, že kombinácia týchto dvoch produktov ma postupne zbavuje upchatých pórov. Vôňa gélu je taká istá ako aj masky.


Balenie má 200 ml a obsahuje praktickú pumpičku na dávkovanie.


Do tejto rady patrí ešte aj peeling, ktorý je určený na každodenné použitie. Všetky tieto produkty redukujú lesk a napomáhajú čistiť upchané póry.

Oba tieto produkty Vám môžem odporúčiť. Ja som s nimi veľmi spokojná. Zakúpiť si ich môžte na internete alebo v drogérii.

S pozdravom Zuzka


Komentáre

  1. značka Neutrogena je podľa mňa veľmi kvalitná, tá maska vyzerá fakt super a asi by som ju mala aj vyskúšať lebo ja som veľký maniak na masky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já tento gel mám taky akorát růžový a jsem s ním moc spokojená. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od neutregeny jsem ještě neměla možnost nic vyzkoušet :) používám biodermu s kterou jsem spokojená :).

    www.shardofdreams.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já z této řady měla peeling a ten jsem si chválila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Peeling mám hrozně ráda, vždy je po něm tak krásná kůže :) Už dlouho se odhodlávám vyrobit si ho doma, tak snad se k tomu dostanu :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.