Preskočiť na hlavný obsah

BECCA Glow on the Go Kit

Ahojte krásky!

Dneska tu mám pre Vás recenziu na jeden kozmetický set, ktorý som si veľmi obľúbila v minulom roku. Túto sadu som si kúpila ešte v lete v Sephore.



V tejto sade nájdeme dve miniatúry rozjasňovačov v odtieni OPAL. Konkrétne Becca Luminizer Skin Perfector Opal v kombinácii s tekutým rozjasňovačom Shimmering Skin Perfector Opal Spotilight Wand. Oba produkty krásne rozžiaria tvár. Stačí použiť len malé množstvo a na tvári si vykúzlite krásne rozjasnenie a zdravo vyzerajúcu pleť. Musím sa priznať, že rozjasňovaniu som dosť podľahla a pleť si rozjasňujem skoro pri každom líčení.


Tekutý rozjasňovač používam väčšinou do vnútorného kútika oka. Púdrový rozjasňovač používam na lícne kosti a na špičku nosa. S týmito produktami sa ľahko pracuje a na tvári zanechávajú ako keby jednoliate rozjasnenie. Tie trblietky sú tak jemne namleté, že proste nerobia nejaké šmuhy alebo niečo podobné ale na pleti sú v jednej línii.




Ja osobne mám veľmi rada malé produkty pretože sú vhodné na cestovanie ale hlavne aj preto, že už neraz som prišla nato, že tie malé produkty mi bohato stačia a nepotrebujem plné balenie ( väčšinou je dosť veľký problém plné balenie spotrebovať ak máte doma tých podobných produktov viac) .


Musím sa priznať, že z týchto dvoch produktov som si viac obľúbila ten púdrový. Je to moja srdcovka a tu som ochotná si po spotrebovaní kúpiť aj plné balenie, keďže okrem tohto rozjasňovača mám doma už len jeden rozjasňovač, ktorý používam ale o tom vám napíšem nabudúce ;-)


Nemôžem ale ani nič zlé povedať na ten tekutý. Vážne sa ľahko blenduje na tvári a zanecháva krásny efekt ale proste mi viac sedia pudrové produkty ako tie tekuté.


Ja osobne Vám túto sadu môžem určite odporučiť. Za cenu 520 Kč budete mať doma dva úžasné produkty, ktoré si určite obľúbite. Čo sa týka výdrže tak je skvelá. Oba produkty držia na pleti presne tam kde ich dám celý deň až pokiaľ ich neodlíčim.


Používate nejaké rozjasňovače? Ak áno aké?

S pozdravom Zuzka ;-)



Komentáre

  1. Já rozjasňovače moc nepoužívám, ale taky mi více pasují pudrové výrobky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No nejako som tým tekutým veľmi neprišla na chuť :-)

      Odstrániť
  2. Škoda, že sa u nás nikde Sephora nevyskytuje. :/ Veľmi krásne líčenie aj produkty hoci sa zatiaľ až tak nemaľujem! ;) :)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No je škoda, že na Slovensku nie je :-) Aspoň, že ich eshop dodáva aj do SR. Ďakujem veľmi pekne :-)

      Odstrániť
  3. Já jsem se rozjasňovačům dlouho vyhybala, ale zrovna včera jsem si byla svůj první koupit, na zkoušku jsem sáhla po tom od Catrice :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Catrice majú niektoré produkty vážne skvelé :-) Na začiatku som mala tiež rozjasňovač od tejto značky.

      Odstrániť
  4. S touhle značkou nemám žádné zkušenosti :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam vyskúšať :-) Ja sa chystám aj na ďalšie produkty od tejto značky :-)

      Odstrániť
  5. Oba produkty vyzerá nádherne :) Páči sa mi, že sú veľmi jemné, ale aj napriek tomu ich je vidno

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda :-) Tieto produkty sú vážne super :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.