Preskočiť na hlavný obsah

Tipy na darčeky


Dneska tu mám pre Vás jeden článok, ktorý ste už určite čítali na viacerých blogoch. Stále sa dá ale nájsť nová inšpirácia a dúfam, že ju nájdete aj v mojom článku.

Už podľa názvu určite viete, že dneska sa budem venovať pár darčekom na Vianoce ale sú vhodné samozrejme aj k narodeninám alebo ak chcete niekoho len tak potešiť.


Kozmetika


Táto kategória je vhodná ako pre ženy, tak aj pre mužov. Tu môžme zahrnúť rôzne darčekové balíčky, ktoré sú práve v tomto období všade dostatok. Nájdeme v nich rôzne produkty z dekoratívky alebo v starostlivosti o telo alebo pleť. Tieto balíčky sú väčšinou za fajn cenu a určite potešia každého. Ďalej môžme do tejto kategórii určite zahrnúť voňavky. Ja každý rok kupujem manželovi jednu novú vôňu. Máme podobný vkus a tak ešte nebol nikdy sklamaný. Ako ďalšie tu môžem určite zahrnúť masky, ktorým ja osobne veľmi holdujem a aj oleje. Ako viete ja som si v poslednej dobe obľúbila oleje značky Renovality. Momentálne majú aj rôzne vianočné sady, ktoré sa určite oplatia.

Čaj, káva a horúca čokoláda


Ja som milovníčka všetkých týchto nápojov a ak máte aj Vy niekoho vo svojom okolí, ktorý niečomu z toho holduje, tak je to skvelý darček. Sú rôzne značky a príchute a tak tu sa vážne človek môže vyhrať. Nedávno som objavila aj eshop, ktorý má v ponuke bedničky s čajom a to je vážne dokonalý darček pre čajičkárov ;-) Tento obchod sa volá Čajové bedýnky.

Knihy


Ak máte doma vášnivého čitateľa, tak nikdy nemôžte nič pokaziť nejakou dobrou knihou. Stačí len vedieť aký druh číta.

Sviečky, vosky, aromalampy



Ako určite viete tak ja zbožňujem vosky a všetko s tým spojené. Je to aj dosť univerzálny darček. Niekto si napríklad sám od seba nekúpi nejakú drahšiu sviečku (ako moja mamka, ktorá by nikdy nedala toľko peňazí za jednu sviečku) ale viete, že by toho človeka vážne potešila. Ak neviete aké vône tá osoba preferuje určite odporúčam zakúpiť nejaké vosky na skúšku a k tomu sa hodí aj aromalampa. Ja som si v poslednej dobe obľúbila elektrickú od Air wicku, ktorá je vážne skvelá. A na stránke Albi nájdete okrem rôznych hier a maličkostí aj značku Heart & Home.

Kalendár a rôzne spomienkové produkty


Pekným darčekom napríklad pre starých rodičov môže byť kalendár s fotkami vnúčat. Spomienkové produkty sa hodia pre kohokoľvek. Je to veľmi pekné mať fotky napríklad vo fotoknihe a nie len v počítači. Ja môžem odporúčať dve firmy. Na kalendár určite odporúčam Reptisk a na fotodarčeky Saal Digital.

Hodinky

Ja osobne si myslím, že každý človek by mal mať doma aspoň jedne hodinky. V dnešnej dobe môžme nájsť rôzne druhy a dizajny. Stačí si len vybrať. Je to univerzálny darček. Môžte ho podarovať komukoľvek. Nájdu sa lacnejšie ale aj drahšie. Mňa veľmi zaujala stránka 24time.

Šperky





Každú ženu určite poteší nejaký pekný šperk. Či už si ho vezme len na nejakú zvláštnu príležitosť alebo ho bude nosiť každý deň. Ja mám doma rôzne šperky a posledný, ktorý mi prišiel bol z eshopu Juvelora . Tento eshop svoje objednávky balí vážne nádherne a tak budete mať menej práce s balením ;-) Ja som si v tomto eshope vybrala jeden náramok, ktorý vyzerá vážne veľmi pekne a elegantne. Kvalita je super a určite odporúčam tento eshop a aj tento náramok.

Kabelka, peňaženka

Tak samozrejme pre mužov sú vhodnejšie pánske tašky viac ako kabelky. Peňaženky sú vhodné aj pre mužov a aj pre ženy. Stačí len vedieť, že aký štýl má obdarovaný ;-)

Šály, čiapky, ponožky a spodné prádlo

Všetky tieto veci sú určite užitočné a každý ich potrebuje. A ponožky pod stromčekom je proste klasika :-D

Dekorácie a drobnosti do bytu

Každý z nás si chce nejako ozvláštniť a zútulniť byt a k tomu slúžia práve nejaké maličkosti. Pred nedávnom som mala spoluprácu s Pixers, kde ste mohli vidieť pár rôznych doplnkov na ozvláštnenie bytu. Inak na nákup drobností odporúčam Pepco, Kik, Ikeu a Jysk. Vždy keď do týchto obchodov vojdem neodídem s prázdnymi rukami ;-)

Stolné hry

Rôzne darčeky a hry môžte nakúpiť aj na stránke Albi. Ja s manželom hráme občas nejaké stolné hry. Človek sa pri tom dostane opäť do detských čias a môže aspoň na chvíľu vypnúť.

Elektronika

Tu môžme nájsť rôzne produkty. Dajú sa tu nájsť lacnejšie darčeky ale aj drahšie. Ak niekto rád varí tak by ho určite potešil nejaký pomocník do kuchyne. Ak sa rád stará o seba, tak by som odporučila rôzne produkty na starostlivosť o telo, tvár alebo vlasy. Ak je maniak do počítačových hier, tak ho určite poteší nejaká, akú ešte doma nemá. Stačí len vedieť aké približne hry hrá - či sú to stratégie, horory alebo tak podobne.

Rôzne poukazy

Venovať niekomu darčekový poukaz je skvelým darčekom ak neviete čo doma má a čo ešte nie. Skoro každý obchod má v ponuke karty s určitými sumami. Výhodou je, že určite viete, že obdarovaný si vyberie to, čo určite chce. Tu by som zahrnula aj nejaké pobyty alebo zážitkové poukazy.

Alkohol

Ak je niekto milovníkom dobrého alkoholu tak ho určite poteší jedna fľaška. Takýto lepší alkohol má väčšinou vyššiu cenu a človek si ho nekúpi len tak na pitie. Ja tento rok chcem skúsiť urobiť vaječný a karamelový likér a ak sa podarí, tak jednu fľašku aj podarujem.

Ak už vážne človek nevie čo podarovať a nechce dávať poukazy alebo peniaze, tak sa určite odporúčam pozrieť na stránku Dárkova Krabička, ktorá má vo svojej ponuke rôzne už pred-pripravené krabičky, ktoré určite potešia. Sú za rôzne ceny a môžte si tam vyskladať aj vlastnú krabičku.

Tak a to by už bolo všetko. Snáď som Vás aj ja nejako inšpirovala. Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári, že čo ste kúpili alebo čo plánujete kúpiť svojím blízkym.

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Ty olejíčky od Renovality mě hodně zaujaly a přemýšlím o tom, že si nějaký koupím.

    Krásné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňa by veľmi potešila, buď nejaká kniha a ponožky hrubé alebo sviečka. Myslím, že sú to také klasiky, ktoré nikdy nič nepokazia ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten náramek od Juvelory vypadá nádherně. Já letos kupovala k vánocům svíčky, boty, aroma lampu apod. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na knižku pod stromčekom sa vždy teším ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já nevím, měla bych strach kupovat boty jako dárek. Jako zatím jsem kupovala sobě na https://www.eobuv.cz/ a vždycky jsem se plusminus trefila, ale někomu jinému, to bych měla strach.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.