Preskočiť na hlavný obsah

Philips StyleCare Prestige Auto Curler BHB876/00


Ahojte!

Dneska tu mám pre Vás recenziu na jeden produkt, ktorý je určený na starostlivosť o vlasy. Ja osobne mám veľmi rada vlasy rovné ale aj kučeravé. A práve tie kučeravé vlasy dosiahnem s týmto pomocníkom o ktorom Vám dnes poviem.



Konkrétne Vám dnes poviem o StyleCare Prestige Auto Curler BHB876/00 od značky Philips. Pred prvým použitím tohto produktu je určite potrebné prečítať si návod. Návod je napísaný jednoducho a obsahuje aj obrázky pre lepšie pochopenie. Návod som pochopila hneď a tak som sa mohla okamžite pustiť do natáčania svojích vlasov.


Pred použitím si nastavíme na kulme čas, teplotu a aj smer kulmovania.
Čas: 8 sekúnd, 10 sekúnd, 12 sekúnd
Teplota: 170°C, 190°C a 210°C
Smer kulmovania: Doprava, striedavo, doľava


Doba zahratia je 30 sekúnd. Je určená pre všetky typy vlasov.

Táto kulma mi veľmi vyhovuje. Obsluha je jednoduchá a celú hlavu som mala natočenú do cca 30 minút. V tomto článku nájdete pár fotiek ako dopadlo moje kulmovanie. Pri týchto fotkách som mala nastavený čas na 8 sekúnd a teplotu na 170°C.


S touto kulmou si môžte vytvoriť akékoľvek kučery podľa toho aké ich chcete mať. Môžte mať jemné vlnky ale aj poriadne kučery. 27 kombinácií nastavenia pre rôzny vzhľad Vám v tom pomôže.

Veľkou výhodou je, že má ochranný keramický povrch, ktorý je napustený keratínom pre lepšiu starostlivosť o vlasy. Ďalšou výhodou je, že kulma pípa, keď už je vlna hotová. Ak sa Vám napríklad nechtiac zamotajú vlasy, kulma sa automaticky vypne a tým vlasy chráni pred poškodením. Super je, že s touto kulmou sa ani nepopálite pretože dizajn je navrhnutý tak, že izoluje teplo od akýchkoľvek iných oblastí než sú vlasy.


Kábel má dĺžku 2 m a je otočný čo je veľkou výhodou. Vertikálna rukoveť je skvelá pri tvorbe vĺn. Nie je ťažká a ľahko sa s ňou manipuluje.
Ako príslušenstvo nájdeme v balení pomôcku na čistenie valca a pomôcku na oddeľovanie vlasov.


Ja osobne môžem povedať, že túto kulmu určite odporúčam. Je skvelá a som s ňou veľmi spokojná. O tejto kulme si môžte prečítať viac informácií na stránke Philips, kde nájdete aj to, kde si ju môžte zakúpiť.





Poznáte tento produkt? Zaujal Vás? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

S pozdravom Zuzka

Komentáre

  1. wow, urobilo ti to krásne kučery <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno. Ja mám dosť dlhé vlasy ale tato kulma si s nimi hravo poradila 😊

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. No je to fakt skvelá kulma. So žiadnou som ešte takto nebola spokojna a to som ich už od základky pár vyskúšala 😉

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.