Preskočiť na hlavný obsah

Spotrebované výrobky Marec až Október 2017


Ahojte!

Dneska tu mám pre Vás ďalšie spotrebované produkty. Na niektoré produkty som žiaľ pri sťahovaní zabudla a objavila som ich až teraz, keď sme ďalej začali prerábať byt.


1. Vlasy



V tejto kategórii tu mám 5 šampónov:
Schauma Keratin Strong ma veľmi prekvapil. Stojí pár korún a vlasy som mala po ňom krásne a hebké. Určite odporúčam!
Balea Cool Blossom som si kúpila len na skúšku ale žiaľ okrem príjemnej vôni ma neoslovil. Plusom je, že neobsahuje silikóny ale aj tak ma nejako neohúril. Vlasy vyčistí ale inak mi prišli dosť rozlietané. Ja by som si ho už nekúpila. Dove Regenerate Nourishment penil síce menej ale vlasy boli hebké na dotyk a vyzerali vyživene. Odporúčam. 2SIS TyKokos som mala možnosť vyskúšať síce len vzorku ale bol veľmi príjemný a aj keď to bola len vzorka, vydržal mi vážne dlho. Recenziu si môžte prečítať na mojom blogu. Určite odporúčam. Ďalší šampón som mala tiež len ako vzorku a to Weleda Hair Care pšeničný šampón, ktorý ale mojím vlasom vážne vôbec neprospel. Skúšala som ho cez leto a vlasy som mala strašne suché, nedali sa poriadne rozčesať. Proste veľmi ma neohúril. Za mňa neodporúčam.
Ďalším produktom, ktorý tu mám je Cien Repair Conditioner tento kondicionér je za mňa jeden z top produktov, ktorý používam na vlasy. Mám doma už ďalšie balenie. Vlasy vyživí a ľahko sa rozčesávajú. Odporúčam.
Avon advance techniques obsahuje marocký arganový olej. Pred tým ako som začala používať iba čisté oleje na vlasy som bola s týmto veľmi spokojná. Určite odporúčam.
Posledným produktom je farba na vlasy L´oréal Colorista v odtieni blueblack. Táto farba bola posledná, ktorú som si na svoje vlasy dala. Ľahko sa s ňou pracovalo. Vlasy boli nafarbené rovnomerne a bola to krásna modročierná farba. Tmavé farby sa dosť vymývajú a aj táto nebola výnimkou. Cena je vyššia. V podstate odporúčam len ma zaráža ta cena za jednu farbu ;-)

2. Sprchové gély



Ja Vám môžem k týmto výrobkom povedať len toľko, že všetko čo je na fotke odporúčam. Všetky tieto sprcháče boli príjemné a všetky mali peknú vôňu. O produktoch Lush si môžte prečítať na mojom blogu. V tejto kategórii mám aj Balea penu na holenie a tu Vám tiež môžem odporúčať. Ja som s tými penami veľmi spokojná a už si kupujem len tie. Jediné čo na nich zmením je vôňa.

3. Mydlo na ruky



Dermacol mydla kupujem už dlhé roky a som s nimi spokojná. Vždy zmením len vôňu ale táto konkrétne sa mi páči najviac. Ja proste vôňu melónu zbožňujem. Mydlo od Radox tiež odporúčam. Bola to skôr taká mužská vôňa ale veľmi príjemná. Oba výrobky odporúčam.

4. Starostlivosť o pleť



Opäť všetky tieto výrobky môžem odporúčať. Garnier Aqua bomb je skvelý nočný krém. Pleť poriadne hydratuje. Na noc som používala aj Garnier Miracle nočný krém. Pleť bola po prebudení vážne vypnutá. Je určený proti boji so stárnutim pleti. Lirene krém je určený na suchú pokožku a na mojej pleti fungoval perfektne. Soaphoria Hroznový olej, na ktorý som zabudla ale v tú dobu, keď som ho používala bola som s ním spokojná. Na blogu si môžte prečítať staršiu recenziu. Na odlíčenie som mala so sebou v Tatrách vzorku odličovacieho oleja od Saloos. Tento olej bol veľmi príjemný a pleť mi ľahko odlíčil. Voňal príjemne po granátovom jablku. Na noc pod oči dlho používam očný krém s kofeínom od Dulcie. Je to najlepší očný krém, kt. som kedy mala a vždy sa k nemu rada vraciam.

5. Proti poteniu



Fa a Rexona oba produkty odporúčam. Balea a Cien používam už dlho. Hlavne v práci a som veľmi rada za tieto produkty. Sú vážne skvelé. Alverde Lemongrass Salbei bol za mňa totálny prepadák. Mala som ho so sebou v Tatrách a musela som ho hneď vymeniť. Proste za mňa žiaden efekt. Cítila som sa ako keby som na sebe nemala žiadnu ochranu. Za mňa určite nie.

6. Starostlivosť o telo



Soaphoria Mliečne potešenie je veľmi príjemné suflé na telo v tej najdokonalejšej vôni. Rýchlo sa vstrebáva do pokožky a vôňa je vážne krásna. L´OCCITANE krém na ruky je jeden z najlepších produktov, ktoré som na ruky vyskúšala. Má príjemnú vôňu a ruky boli po nanesení hebké. Od 2SIS tu mám telové maslo vo vôni CUCU a to je vážne dokonalá záležitosť. Krásna vôňa a na pokožke bol veľmi príjemný. Ako vzorku som mala možnosť vyskúšať Havlíkuv přírodní zázrak a dávala som si ho na jednu vyrážku, ktorú som mala na tvári. Veľmi rýchlo mi zmizla takže si chcem kúpiť aj plné balenie na také lokálne použitie. Na celú tvár by som si ho určite nedala - bol dosť hutný. Všetky tieto výrobky odporúčam.

7. Líčenie



TF Better Than Sex riasenky používam už asi nejaké 3 roky a za mňa je to najlepšia riasenka na oči. Zbožňujem ju a stále ju používam. Avon Big & false lash riasneka je celkom fajn a za dobrú cenu. Riasy urobí pekné ale výdrž je slabá. Obsah balenia rýchlo vyschne. Sephora báza bola celkom príjemná. Ale príde mi, že na tvári mi urobí takýto efekt aj dobrý krém alebo olej. Je fajn ale nepotrebujem už ďalšie balenie. Catrice Nude illusion je dobrý púder a doma mám už ďalšie balenie. Je bezfarebný a veľmi dobre sa zapracuje do pleti. Cena je fajn a tak určite odporúčam.

8. Odlíčenie pleti



V lete som používala na odlíčenie hlavne utierky, ktoré sa dali ľahko zbaliť. Cien odporúčam. Kupujem si ich často, stoja pár korún a tvár mi odlíčia. Essence odličovacie utierky boli za mňa vyhodené peniaze. Utierka je veľmi malá a na odlíčenie a vyčistenie pleti by som potrebovala použiť pomaly celé balenie. Neodporúčam. Vatové tampóny od Sephory si kupujem vždy, keď tam zájdem a som s nimi spokojná. Cena je vyššia ale inak som s nimi spokojná. Na odlíčenie tu mám aj Garnier, o ktorej ste si už na mojom blogu mohli prečítať.

9. Masky



Ako vidíte ja tie masky proste zbožňujem. Všetky odporúčam a na mojom blogu si môžte o nich prečítať. Samozrejme, že ich tu nemám všetky ale ako vidíte Sephora a Garnier u mňa proste vedú. Sú to jedne z najlepších masiek. Všetko čo je na fotke odporúčam.

Tak a to sú všetky spotrebované výrobky. Som rada, že konečne som sa k tomu dostala a že som to spísala. Všetky obaly sú už vyhodené a mne sa v krabici skladajú ďalšie spotrebované výrobky.

Zaujalo Vás niečo z toho? Skúšali ste niečo aj Vy? A čo ste tentokrát spotrebovali Vy? Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári.

S pozdravom Zuzka :-)



Komentáre

  1. Kondicionér z Lidlu mi také vyhovoval! A navíc mi příjemně voněl :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Olejíček na vlasy od Avonu mám ráda a s pleťovým krémem od Lirene jsem byla spokojená :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprcháče Balea mám hodně ráda, wow to je ale spotřeba masek.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.