Preskočiť na hlavný obsah

Nivea 1 Minute Urban Detox Mask

Ahojte!

Dneska tu mám pre Vás opäť jednu masku, ktorá je momentálne novinkou na trhu. Výhodou tejto masky je, že na pletí pôsobí len jednu minútu.



Nivea Urban Skin Detoxikačná a čistiaca maska ma presvedčila už po prvom použití. Obsahuje biely íl a výťažky z magnólie. Je určená pre všetky typy pokožky. Ja ju osobne používam stále keď prídem z práce domov. V práci nemám čisté prostredie a tak stále potrebujem svoju pleť čistiť a chrániť aby sa mi neurobila nejaká neplecha na tvári. Maska sa jednoducho nanesie na celú tvár a necháme ju pôsobiť jednu minútu. Potom ju len jednoducho zmyjeme. Pred použitím masky si pleť najskôr dôkladne vyčistíme. Po použití je vhodné si na pleť dať nejaký hydratačný krém alebo v mojom prípade olej (ja v poslednej dobe používam na pleť oleje namiesto krémov).

Pleť je čistejšia, na dotyk je jemnejšia a vyzerá tak ako keby celkovo lepšie. Vôňa masky je celkom príjemná. K tejto značke sa mi proste tá vôňa hodí. Maska má slabo mentolovú farbu. Konzistencia masky je veľmi dobrá pri nanášaní. Môžme v nej vidieť aj malé čiastočky ílu, s ktorým si môžme pekne pleť vymasírovať.


Táto maska má pleť detoxikovať. 

Odstraňovať nečistoty spôsobené vonkajšími vplyvmi.
Zbaviť pokožku odumretých kožných buniek.
Čistiť a zjemniť pleť.
Má podporiť prirodzený vzhľad pleti.

Maska je na tvári veľmi príjemná. Nepáli a nedráždi pleť. Po umytí zanecháva pleť matnejšiu a sviežu.

Obal je bielo zelený a tým mi príde aj taký zaujímavý. Maska sa nachádza v tube a má 75 ml.


Túto masku si môžte zakúpiť za 104 Kč na stránke Notino.
Nivea prišla na trh nie len s touto maskou ale aj s denným a nočným krémom. Ja osobne som ich neskúšala a momentálne to nemám ani v pláne, keďže mám doma zásobu olejov na pleť ;-)

Skúšali ste túto masku? Akú masku ste v poslednej dobe vyskúšali Vy?

Budem rada ak sa so mnou podelíte v komentári. A ešte stále máte možnosť vyhrať balíček na mojom blogu.

S pozdravom Zuzka :-)

Komentáre

  1. Ahoj, nikdy som masky neskúšala, ale táto ma zaujala... tak vyskúšam ;).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dnes som v obchode nad ňou váhala a po prečítaní recenzií na nete, vrátane tej tvojej ju vyskúša! :D Ďakujem.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár :-)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Moja prvá GIVEAWAY

Ahojky Ako sa máte? :-) Ja celkom v pohode. Konečne je piatok a môžem si užívať voľno :-) Po 5tich nočných to vážne potrebujem :-) Minule som Vám sľúbila, že si môžte zasúťažiť na mojom blogu :-) Pôvodne som chcela aby to bol tajný balíček ale žiaľ nenašla som žiadnú peknú krabičku takže tento balíček uvidíte, že čo bude obsahovať ale čoskoro vymyslím na FB alebo instagrame nejakú súťaž, kde bude výhra prekvapenie :-) A o čo môžte súťažiť? 1. Balea peeling jablko so škoricou 2. Aussie Miracle Recharge Colour (balzám na farbené vlasy) 3. Arad krém na ruky  Recenzia 4. Balea malinový balzám na pery

Fenty Beauty By Rihanna - Lesk na pery

Neviem ako to máte vy, ale ja uprednostňujem určite rúž pred leskom na pery. Na leskoch mi vadí, že dosť lepia a stále sa mi na ústa prilepili aj vlasy. Každopádne som si minule jeden lesk na pery zakúpila a práve o ňom by som vám dnes rada napísala.

Lacná ale účinná dekoratívna kozmetika

Ahojte! Dnes si môžete v mojom článku prečítať o troch produktoch z dekoratívnej kozmetiky, ktoré som v poslednej dobe testovala.